cHosting rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
cHosting

cHosting rabatkode

Går du og drømmer om at skabe din helt egen blog, eller åbne en online webshop, men ikke helt aner hvilken hostingudbyder du skal bruge? Så skal du helt klart tage cHosting med i dine overvejelser. Hos cHosting kan du få en helt ny hjemmeside, som du kan bruge til lige, hvad du ønsker. Du kan skabe en online blog, webshop, portfolio, online visitkort til dit firma, eller hvad du har i tankerne. cHosting tilbyder et hurtigt og stabilt webhotel, som vil sikre sig at dit firma altid er online, så dine kunder kan finde dig. Deres løsninger er til fordelagtige priser, hvor du kan vælge mellem flere forskellige løsninger, alt efter hvor stor din hjemmeside skal være. Få et standard webhotel til en super lav pris i måneden, hvis du fx er privat, har en blog, og ikke har så mange besøgende, eller få et professionelt webhotel til din virksomhed, hvis du fx skal have en webshop. Med en cHosting rabatkode fra CupoConcept, kan du tilmed få en rabat.

Opdateret April 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra cHosting

Rabatkode
Spar 20% hos cHosting med denne rabatkode!
Spar 20% hos cHosting med denne rabatkode!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

280
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist cHostings rabatkode.
Tilbud
Få Cloud VPS fra kun 499 kr.
Få Cloud VPS fra kun 499 kr.

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

50
Vis tilbud Vis fordel Få vist cHostings rabat.
Tilbud
Få hjemmesidehosting fra kun 22 kr.
Få hjemmesidehosting fra kun 22 kr.

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

46
Vis tilbud Vis fordel Få vist cHostings rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Tilbyder cHosting supportaftaler?

    Ja, cHosting tilbyder forskellige supportaftaler og har således noget til ethvert behov.

  • Hvordan kan jeg kontakte cHosting?

    Du kan kontakte dem døgnet rundt via deres email.

Stor fleksibilitet med cHosting

cHosting er en hostingudbyder, der blev etableret i 2011. De startede deres virksomhed, fordi de gerne ville tilbyde en solid webhosting, der skulle være i den allerhøjeste kvalitet og med den bedste support. cHosting ville gerne tilbyde de bedste løsninger til de bedste priser. De har stor fokus på fleksibilitet, så derfor har de valgt at tilbyde kunderne adgang til cPanel, når de køber en af deres løsninger. Med cPanel får du nemlig ekstremt stor frihed til at gøre, hvad du vil med din side. Du kan nemlig selv vælge hvilken platform din hjemmeside skal arbejdes i: om du er til WordPress, PrestaShop eller Joomla, er op til dig selv. Med cPanel kan du også administrere mange andre ting til din hjemmeside eller webshop. cHosting ved nemlig godt, at de fleste helst ikke vil være bundet til én ting, og gerne vil have muligheden for at kunne lave om, og selv administrere deres hjemmeside, så det var meget nemt for cHosting at komme frem til at kunderne i hvert fald skulle have stor fleksibilitet.

cHosting består af et ekspert personale med tekniske kompetencer. De har mange års erfaring i IT-branchen og de sørger for at deres servere kører som smurt, så der ikke sker problemer med din hjemmeside. Hos cHosting har de gode priser på deres løsninger, og ofte har de nogle super spændende tilbud, som du kan benytte dig af med en cHosting rabatkode.

Chosting-forside1

Fair priser, høj ydeevne og backups

cHosting har et trygt hjem til dig og din virksomhed. Hvis du ønsker at få din virksomhed online, eller hvis du er en privatperson, der gerne vil have din egen blog eller portfolio, så kan du få nogle super gode løsninger hos cHosting. Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du gå direkte til deres “løsninger”, hvor du her kan læse lidt mere om, hvilken en der vil passe bedst til dit behov. De tilbyder hosting til fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Husk du kan gøre dit køb endnu billigere med en rabatkode til cHosting fra CupoConcept. Deres webservere er med høj ydeevne, der er 40x hurtigere end Apache løsninger. De tager hele tiden backups, sådan at hvis et uheld sker, så har de altid en sikkerhedskopi liggende, så du ikke skal frygte at din hjemmeside er helt væk.

Webhotel til dit behov

cHosting har skabt nogle løsninger specielt til dig. De har hostingløsninger til dig, der er privat eller erhverv. Du kan selv vælge, hvilken løsning der passer bedst til dig, og hvor meget du vil betale i måneden, halvårligt eller årligt.

Når du skal vælge en løsning, så kan du vælge mellem en standard eller professionelt. En standard løsning er essentielt for dig, der ikke skal have den helt store hjemmeside med mange besøgende på, eller for dig er nybegynder, og altid ønsker at vokse sig større på et senere tidspunkt. En professionel løsning er essentiel for dig, der har et stort firma, skal have en webshop, hvor der skal være masser af diskplads til rådighed, og hvor du forventer rigtig mange besøgende på din side. Du kan vælge mellem bronze, guld, platin, pro V, pro X og pro XV.

Med i dine løsninger får du:

  • Mellem 5-15 GB diskplads
  • Mellem 50-200 GB trafik
  • Gratis SSL
  • Mellem 2 og ubegrænset antal domæner

I alle cHosting’s planer får du daglige backups, 1-klik installer, CloudFlare integration, cPanel, ubegrænset mailadresser og meget mere.

Du kan få et webhotel, der starter helt nede 22 kr. i måneden, som er den billigste løsning. Skal du opgradere til den bedste løsning, hvor der er mest diskplads hos, så skal du op og spendere 244 kr. i måneden. Hos cHosting får du et webhotel til en fair pris, og husk at hold øje med om de har nogle rabatkoder tilgængelige i øjeblikket, så du kan spare penge, når du skal have en hjemmeside. Du bestemmer helt selv, hvilken løsning du skal bruge, og er du i tvivl om, hvilken der passer bedst til dig, så finder du utrolig meget information på cHosting’s side. Du kan også altid spørge dem om hjælp, da deres ekspertpanel sidder klar til at hjælpe dig godt på vej.

Spar penge med en rabatkode til cHosting

cHosting er helt klart en hostingudbyder, som du burde tage med i dine overvejelser, når du skal finde en host, hvor du kan have din hjemmeside hos. De har webløsninger til dig, til super gode priser, og så har de utrolig mange forskellige webløsninger at vælge mellem, så du kan finde en, der passer perfekt til dig. Hos cHosting kan du ofte spare nogle penge, når du benytter dig af en cHosting rabatkode. CupoConcept vil gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt, så derfor sørger vi for at samle den nyeste rabatkode til dig, så snart cHosting har en tilgængelig. Sørg for at hent din rabatkode til cHosting her hos os, og gør et kæmpe kup, når du skal have en ny hjemmeside.

Chosting-forside

Overgade 14E
5000 Odense C
Danmark

Webhosting-rabatkoder

Er du på udkig efter webhosting? Andre benyttede også disse rabatkoder.