Skobox rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
Skobox

Skobox rabatkode

Sko er et must i din garderobe. De er praktiske, klæder dit outfit og frembringer din personlige stil. Hvad end du er på udkig efter af sko - om det er stiletter, støvler, børnesko eller sneakers, så kan du finde det hos Skobox. De har en kæmpe passion for alle slags sko, så derfor har Skobox en webshop til både mænd, damer og børn. Hos Skobox kan du finde enhver type sko i alle farver, designs og mange forskellige mærker. Du kan købe dine sko fra blandt andet Billi Bi, Vagabond, Angulus og H2O. Hvis du leder efter en taske på samme tid, så er det også noget, du kan få fat på hos Skobox. De har et stort udvalg af både sko og tasker, som ville fuldføre ethvert outfit. Du kan blandt andet finde skuldertasker, clutch, rygsægge, punge og bælter hos Skobox fra eksklusive mærker. Hvis du gerne vil have en rabat på dine nye sko eller taske, så kan du bruge en Skobox rabatkode her fra CupoConcept.

Opdateret April 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Skobox

Tilbud
Skobox rabatkode – Spar lige nu op til 50% på udsalg
Skobox rabatkode – Spar lige nu op til 50% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

144
Vis tilbud Vis fordel Få vist Skoboxs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan benytter jeg min Skobox rabatkode?

  Du kan nemt indtaste din rabatkode til Skobox i indkøbskurven efter du har lagt de ønskede produkter deri. Vær opmærksom på, at det er betegnet som “Værdikode”.

 • Er det muligt at afhente min ordre fra Skobox på en fysisk adresse?

  Ja, du kan sagtens afhente din ordre i Skoboxs butik. Husk at vælge “Afhentning” som leveringsmetode.

Fra en kælder til en stor butik

Skobox har eksisteret siden 2001, hvor iværksætteren bag firmaet dengang ikke helt vidste, om hun ville åbne en skobutik eller gå all in på fitness. Motion er nemlig en stor del i hendes liv, da hun underviser i Step, Body Pump og Zumba. Iværksætteren valgte dog at åbne en skobutik i stedet for at arbejde fuldtids med fitness, som hun nu gør i sin fritid. Hun har ikke fortrudt sit valg en eneste gang, og er super glad for at hun åbnede Skobox.

Siden 2001 har Skobox vokset fra en lille kælderbutik til en stor butik med en webshop. Iværksætteren valgte at have en forretning, der solgte sko, og som ikke skulle være en del af en kæde. Det resulterede så i, at iværksætteren selv kunne være kreativ med udvalget i butikken. Hun kunne stå på egne ben, og selv udvælge skoene. Iværksætteren og de andre i teamet, er dog faste deltagere i modeugen i København, så de altid kan have de nyeste trends og tendenser af sko i butikken.

Hos Skobox kan du finde et meget bredt udvalg af kendte mærker såvel som mærker, der ikke er helt så kendte. Det giver en vis variation i sortimentet, så der er sko til enhver type kunde. Teamet bag Skobox er vilde med sko, og de har en kæmpe passion med det de laver. Du kan derfor være sikker på at de sko, du får hos Skobox er i en top kvalitet. De står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, og de vil sørge for at du får den helt rigtige sko til dig selv eller dit barn, som passer perfekt til fødderne. Husk også at hvis du køber dine sko online hos Skobox, så kan du få et super godt tilbud med en rabatkode til Skobox. Den kan du altid finde her hos CupoConcept, da vi gerne vil hjælpe dig godt på vej med en rabatkode, så du kan spare nogle penge på dine sko.

Bredt sortiment af alle slags sko

Hos Skobox kan du finde et kæmpe udvalg af sko til mænd, kvinder og børn. De har rigtig meget forskelligt at byde på. Hvis du i forvejen kender til butikken i Hornslet, så kan du sikkert genkende udvalget i shoppen. Skobox har åbnet en webshop, så alle i hele Danmark, kan få glæde af deres sortiment, uden at skulle køre flere kilometer til butikken. Hvis du gerne vil se på deres udvalg i shoppen, så kan vi da lige fortælle dig lidt om, hvad du alt kan finde.

Når du går ind på hjemmesiden, så kan du her se at skoen er delt op i køn og børn. Det gør det meget nemmere for dig, hurtigt at finde frem til dine sko – ligesom hvis du var i en skobutik hvor afdelingerne er delt op.

Hvis du skal have fat i nogle sko til dig selv eller dit barn, så kan du blandt andet finde:

 • Ballerina
 • Sneakers
 • Snøresko
 • Pumps
 • Hjemmesko
 • Slippers
 • Sandaler
 • Klip klappere
 • Støvletter
 • Bikerstøvler
 • Vinterstøvler
 • Trekking Sandaler
 • Gummistøvler
 • Sportssko
 • Casual sko
 • Kondisko
 • Prewalker

Du finder sko til enhver type og smag, og Skobox har gjort det utrolig nemt for dig at se et udvalg efter din smag. Når du fx har valgt sandaler, så kan du ude i venstre side filtrere efter køn, størrelse, mærke og om du vil se tilbud eller de seneste nyheder. Du kan altså hurtigt finde frem til de sko, der gerne skulle passe dig eller dit barn. Husk også at når du har fundet dine sko, så kan du bruge din Skobox rabatkode, inden du foretager din betaling for at få skoene til en lavere pris.

Mere end blot sko

Hos Skobox finder du ikke kun sko. Du kan også købe tasker og accessories hos dem. Så hvis du er på udkig efter sko, en taske og en pung, så kan du sagtens få alt det hos Skobox.

Ude i deres kategori ‘tasker’, kan du her se en række produkter, som du kan vælge mellem. Du finder forskellige typer af tasker såsom clutch, skuldertaske, shopper, rygsække og toilettasker. Hvis du gerne vil have noget accessories med i købet, så kan du købe en pung, ipad & tabletsleeves eller et bælte. Det er altså ikke blot sko du finder hos Skobox. De har lyttet til kundernes behov, og arbejder hele tiden på at få flere ting til dig.

Spar penge med en rabatkode til Skobox

Hvis du skal købe nogle nye sko til dig selv, din partner eller dit barn og måske lige have en taske og pung med i købet, så kan du spare penge på dit køb med en Skobox rabatkode. CupoConcept leder altid efter de bedste og nyeste rabatkoder, som du kan bruge hos Skobox. Vi lægger dem op på vores hjemmeside, som du frit kan bruge til din online shopping. Så sørg for at kigge efter en rabatkode til Skobox og gør et kup i dag i deres online shop.

Tingvej 8 A
8543 Hornslet
Danmark