Fiverr rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Fiverr

Fiverr rabatkode

Nogle gange har man brug for et geni, der kan arbejde hurtigt og effektivt – det er sådan set ligegyldigt om der er tale om en dansker, en amerikaner eller en inder, så længe vedkommende er god til sit arbejde. Alle disse mennesker finder du på Fiverr, en online portal dedikeret til at finde freelancere, der kan klare praktisk talt alt. Hvad end du har brug for et nyt logo, en voice over eller skal have lavet en ny hjemmeside, så kan du med en Fiverr rabatkode spare masser af penge på ydelser fra kompetente freelancere fra hele verden. Her hos CupoConcept har vi samlet en oversigt over alle de Fiverr rabatkoder, som du kan gøre brug af, når du skal have udarbejdet noget via den populære freelancerportal.

Opdateret July 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Fiverr

Tilbud
Find den perfekte freelancer til din opgave her!
Find den perfekte freelancer til din opgave her!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

146
Vis tilbud Vis fordel Få vist Fiverrs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Fiverr?

  Fiverr er en online markedsplads for kreative og digitale ydelser, heriblandt grafisk design, tekstforfatning m.m.

 • Hvad koster det at bruge Fiverr?

  Prisen afhænger af ydelsen og freelanceren. Der er mange forskellige freelancere med forskellige priser.

Rabatkode til Fiverr

Når man skal have lavet noget arbejde, som ikke nødvendigvis behøves at udføres af en dansker, så kan det være gavnligt at søge mod udlandet. Det er der flere årsager til:

 • Det er ofte billigere
 • Der er ofte flere freelancere at vælge i mellem
 • Det er ofte nemmere at finde den rette freelancer

En af grundene til, at det ofte er nemmere at finde den rette freelancer i udlandet er, at man kan bruge platformen Fiverr. Det er i bund og grund en markedsplads i stil med Den Blå Avis og Gul og Gratis, men i stedet for at sælge brugte ting, kan man sælge ydelser indenfor en række kategorier.

Betalingen foregår også gennem Fiverr, og det er her, at vi kommer ind i billedet. Hos CupoConcept elsker vi nemlig at spare penge, og vi har derfor samlet en række Fiverr rabatkoder, som du kan bruge, når du bestiller en ydelse på Fiverr.

Så brug en Fiverr rabatkode til at spare ekstra mange penge på dit nye logo, design til dine flyers eller måske på redigeringen af en promo video for din virksomhed.

En verden af internationale freelancere

Fiverr har gjort det nemt at finde freelancere fra hele verden. Før skulle man sætte sig ind i internationale skatteregler og så videre, hvis man ville gøre brug af en freelancer fra eksempelvis Indien – men nu kan det hele foregå gennem Fiverr, og det bliver derfor lidt nemmere at bogføre. Og så er der naturligvis den fordel, at du med en Fiverr kuponkode er godt på vej til at spare penge på det udførte arbejde.

Der er mange fantastiske fordele ved at have direkte adgang til en stor gruppe af internationale freelancere. Står man eksempelvis og skal bruge indhold på engelsk eller et andet sprog, som bare skal spille 100 procent, kan man med fordel hyre en freelancer med engelsk som modersmål.

Og skal man have designet et cover til sin bog, lavet en ny hjemmeside eller have markedsført sin virksomhed i udlandet – så udvider man gevaldigt sine muligheder og dermed også sandsynligheden for at finde den helt rette freelancer, når man ikke kun kigger på danske freelancere.

Din adgang til billig og effektiv arbejdskraft

Fiverr er en internationalt anerkendt platform, der blandt andet bruges af virksomheder som Netflix, PayPal og P&G. Det skyldes blandt andet, at den er fyldt med billig og effektiv arbejdskraft. Her konkurrerer mange af freelancerne nemlig på priser og på kundetilfredshed.

Det skyldes i høj grad, at man som sælger af en ydelse konstant bliver evalueret offentligt af sine kunder. Og den evaluering bliver vist konstant, så hvis man kan opnå høje ratings, får man også fremadrettet flere kunder.

Fordelene ved dette er naturligvis, at freelancere automatisk vil gøre sit, for både at være højest på listen, når der sorteres efter pris, og når der sorteres efter bedømmelse. Til sammen betyder det, at du gennem den populære freelancerplatform, kan få adgang til billig og effektiv arbejdskraft. Og med en Fiverr rabatkode bliver det blot endnu billigere at få løst opgaverne til perfektion.

Hvordan bruger man en Fiverr rabatkode?

Når du bruger en Fiverr rabatkode fra oversigten her på siden, er der ikke tale om en traditionel rabatkode i den forstand, at det er en, som du skal indtaste, når du gennemfører din bestilling på platformen. Der er derimod tale om Fiverr tilbud, hvor rabatten automatisk bliver fratrukket din bestilling.

Derfor skal du blot følge nedenstående guide, når du vil gøre brug af en af de mange Fiverr rabatter:

 1. Gå ind på Fiverr.com
 2. Find den freelancer, som du gerne vil hyre
 3. Gennemgå bestillingen og klik ”Order now”
 4. Tjek om din fiverr.com rabatkode bliver fratrukket
 5. Gennemfør bestilling

Det har næppe været nemmere og mere billigt at finde og hyre en kompetent freelancer til sin virksomhed.

Hvad kan man købe hos Fiverr?

Hos Fiverr kan man købe en lang række forskellige serviceydelser, som udføres af freelancere og virksomheder rundt omkring i verden. Siden er engelsk, men brugerne er internationale, hvorfor du kan finde dygtige personer fra alverdens lande; lige fra Danmark og Frankrig til USA, Brasilien og Indien.

Heldigvis foregår kommunikationen ofte på engelsk, og platformen er opsat sådan, at det kan være svært at løbe ind i misforståelser.

Nedenstående liste består af en række eksempler på, hvilke typer af ydelser, der er mest populære blandt kunder, der benytter en Fiverr.com rabatkode i øjeblikket:

 • Grafisk design
 • Digital markedsføring
 • Tekstforfatning og oversættelser
 • Videoredigering og animation
 • Musik- og lydproduktion
 • Programmering
 • Salg
 • Fotografi

Det er de overordnede kategorier, som er mest populære, men der er naturligvis en masse forskellige ydelser, der vitterligt dækker stort set alle de behov, som du måtte have enten som iværksætter eller som etableret virksomhed.

Er det sikkert at handle hos Fiverr?

Som sagt er Fiverr en internationalt anerkendt platform. Den bruges af store og små virksomheder i hele verden, og er dertil udstyret med et SSL-certifikat, der sikrer at dine betalingsoplysninger og øvrige informationer er krypteret og sikret under hele processen.

Eftersom dialog og betaling med og til freelancerne foregår gennem Fiverr er der også reduceret risiko for at du bliver snydt. Det gælder især, hvis du vælger en freelancer med mange gode anmeldelser. Så kan du nemlig trygt benytte dig af din Fiverr rabatkode allerede i dag.

Lemesou 11
2112 Nicosia
Cypern