Saxo rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Saxo

Saxo rabatkode

Hvis du er helt vild med bøger, og rigtig gerne vil eje din egen bog i stedet for at låne den på biblioteket, så kan du købe bøger hos Saxo. De er Danmarks største online bogforhandler, hvor du herinde kan købe dine egen fysisk bog såvel som e- og lydbøger. Du har også mulighed for at blive medlem hos Saxo, hvor du betaler et lille beløb i måneden, og har så ubegrænset adgang til alle bøgerne

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Saxo

Alle Saxo rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Saxo. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor bruger jeg min Saxo rabatkode?

  Du bruger din rabatkode til Saxo ved at indtaste den på betalingssiden i checkout.

 • Hvor mange titler har Saxo i deres udvalg?

  Saxo har mere end 10 millioner titler i deres enorme udvalg. Der er altså massere at vælge imellem.

Hos Saxo finder du stort set alle slags bøger og genrer. Du kan fx finde genrer om biografier, erhverv, børnebøger, krimi, natur, skønlitteratur, historie og meget mere. Hos Saxo finder du store rabatter på populære bøger, og du finder ofte en bog hos dem, som er billigere end i en fysisk bogforhandler. De har nemlig ikke den dyre mellemmand med, så de kan tilbyde populære bøger til dig til lave priser. Du kan tilmed få mere rabat, hvis du bruger en Saxo rabatkode, som du kan få her fra CupoConcept.

Historisk bogforhandler siden 1961

Saxo er Danmarks største bogforhandler, der går helt tilbage til 1961. Et ungt ægtepar, ville gerne åbne en ny boghandel på Østerbro, hvor de kunne tilbyde bogpriser til en lavere pris. De vil rigtig gerne give kunderne den ultimative læseoplvelse, hvor kunderne også kan føle sig inspireret, når du træder ind i en Saxo butik. Saxo giver en nem adgang til læseoplevelser.

Saxo er et af de første bogforhandlere i Danmark, og de har siden deres åbning været optaget af at tilbyde frie priser, og hvordan de kunne udvikle deres koncept. Derfor åbnede Saxo op for deres online side i år 2000, så alle bogelskende personer i lande kunne få glæde af deres sortiment. De arbejder hele tiden på at gøre deres butik større, så de kan tilbyde en masse underholdning til læsere. Saxo er en bogforhandler, hvor du kan købe bøger til lave priser. Du kan enten vælge at få din bog i en fysisk form, som bliver sendt hjem til dig, eller købe en e- eller lydbog. Du bestemmer helt selv. Det er helt klart en fordel at købe i deres online butik, da du nemlig ofte kan spare flere penge i en fysisk. Du kan også spare penge med en rabatkode til Saxo, som du kan bruge i deres online butik. CupoConcept har en rabatkode, som du kan bruge, da vi rigtig gerne vil give dig muligheden for at spare så mange penge som muligt. Hvis der ikke er en Saxo rabatkode, der er tilgængelig lige nu, så er der helt sikkert snart en, da vi leder hver dag.

Køb din fysiske bog hos Saxo.dk

Saxo har et kæmpe udvalg af bøger, hvor du herinde kan købe dem i en fysisk form, som en e-bog eller lytte til dem blive læst op. Hos Saxo kan du finde bøger til enhver smag.

Når du går ind på Saxo’s hjemmeside, så kan du øverst se en række hovedkategorier. Her kan du vælge, om du vil kigge efter en fysisk bog, e-bøger, lydbøger eller tilmelde dig til et kursus. Hvis du vælger at kigge på de fysiske bøger, så kan du herfra vælge hvilken kategori, bogen skal være i. Du kan vælge blandt:

 • Biografier
 • Erotik
 • Hobby
 • Krimi
 • Kunst & kultur
 • Mad
 • Rejsebøger
 • Tegneserier
 • Børnebøger
 • Filmbøger
 • Hus & have
 • Krop & sind
 • Natur
 • Religion & filosofi

..og meget mere. Du kan også vælge at se bøger fra bestemte områder såsom danske bøger, engelske bøger, bestsellers, studiebøger, brugte bøger og erhvervsbøger. Saxo har altså bøger til enhver type og smag, hvor du er garanteret mange timers underholdning. Din fysiske bog bliver sendt hjem til din dør, og husk at benytte en Saxo rabatkode inden dit køb, hvis du gerne vil have din bog på tilbud.

Læs eller lyt til din bog online

Hvis du foretrækker at have adgang til din bog online i stedet for i en fysisk form, så har du også muligheden for det hos Saxo. Du kan nemlig købe e-bøger og lydbøger. Med en e-bog får du din bog i en pdf form eller kan læse den online via din egen konto hos Saxo. På denne måde kan du have så mange bøger som muligt, uden at de går og fylder derhjemme, hvis du ikke lige har den store plads. Du finder de samme genrer her, som ved de fysiske bøger, så du nemt kan finde frem til de bøger, du har interesse i. Du kan også vælge om du vil have din bog læst højt. For at gøre det endnu nemmere, har Saxo udviklet en app til dig, så du kan få adgang til e-bog og lydbog hvor som helst og når som helst. Så kan du lave alt muligt andet, imens du får din bog læst højt for dig. Det er super smart til dig, der bare gerne vil ligge og slappe af eller lave noget andet imens. Det er også en genial måde til dine børn, hvis du ønsker de har en masse timers underholdning, mens du ordner de huslige ting. Saxo har et væld af børnebøger, der kan blive læst højt for dine børn, så de er underholdt i timevis.

Saxo premium – få adgang til tusindvis af bøger

I stedet for at købe én bog ad gangen, så kan du også vælge at blive medlem af Saxo premium. Her skal du blot betale et lille beløb i måneden, hvor du så får adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger. Derudover får du også store rabatter på fysiske bøger. Det ville helt klart være en fordel for dig, der læser mange bøger i måneden, da du på denne måde faktisk kan spare utrolig meget.

Spar penge med en rabatkode til Saxo

Elsker du bøger, og vil du til at købe en ny bog fra Saxo, så kan du spare penge med en Saxo rabatkode. Vi hos CupoConcept samler de bedste rabatkoder til dig, som du kan bruge hos Saxo, så du kan få dine bøger til den bedste pris. Gør et kup i dag med en Saxo rabatkode.

Østerbrogade 200
2100 København Ø
Danmark