LampeGuru rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
LampeGuru

LampeGuru rabatkode

En lampe er ikke bare en lampe. En lampe er med til at belyse dit hjem med en hyggelig og praktisk stemning, og så er en lampe også en del af indretningen. Hos LampeGuru kan du finde et væld af mange fine lamper til ethvert rum. De har alle slags typer her hos dem; pendler, plafonder, spots, væglamper, gulvlamper og mange flere. Hos LampeGuru kan du dog også købe tilbehør i form af fatningssæt, batterier, pærer og lommelygter. LampeGuru sælger primært lamper, og har deres fokus dertil, men hos LampeGuru kan du faktisk også købe møbler. Du kan få dekoreret din lejlighed med pynt, stole, reoler, borde og møbler med lys. De har meget at vælge mellem, og fra de mest populære mærker. Hos LampeGuru kan du gøre et kup, da de ofte har kampagner kørende. Her kan du også benytte en LampeGuru rabatkode, så du kan få rabat på dine varer. Du finder altid din rabatkode til LampeGuru her hos CupoConcept.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra LampeGuru

Tilbud
LampeGuru rabatkode – Spar op til 70% på udsalg
LampeGuru rabatkode – Spar op til 70% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

315
Vis tilbud Vis fordel Få vist LampeGurus rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg indtaste min LampeGuru rabatkode?

  Du kan både indtaste din rabatkode i indkøbskurven eller på checkout-siden.

 • Er det muligt at afhente min ordre hos LampeGuru?

  Ja, du skal blot vælge “afhent” som leveringsmetode i checkout. Du kan afhente din ordre imellem 9-17 på alle hverdage.

Om LampeGuru

LampeGuru blev stiftet i 2010, hvor de startede ud med at se an, hvad markedet egentlig bød på. De fandt hurtigt ud af, at markedet tilbød en masse lamper i ældre versioner, og at priserne var tårnhøje. Dette ville LampeGuru gerne lave om på! De mente ikke, at det kunne være rigtigt, at man som forbruger skulle købe gamle lamper i kedelige designs til en meget høj pris. Derfor har LampeGuru valgt at åbne deres egen webshop, hvor du kan finde lamper i super flotte designs til lave priser.

LampeGuru elsker lamper. De har en stor passion for deres webshop, hvor de sælger alverdens lamper. De elsker lamper i glas, plastik og metal, der vil give dit hjem en ordentlig belysning. Det er super vigtigt for LampeGuru, at du som kunde, kan finde kvalitetslamper i flotte design hos dem, og også til nogle gode tilbud. De går højt op i service og kvalitet, så du kan trygt handle her hos dem. De har derfor mange loyale kunder, der helst vil købe deres lamper hos LampeGuru. Du finder nemlig altid de bedste tilbud hos LampeGuru, hvor du kan gøre et godt kup i shoppen.

Kæmpe udvalg af designer lamper

Hos LampeGuru kan du finde et væld af fine lamper. De har alle slags typer og mange forskellige designs at vælge mellem, så lampen kan passe perfekt ind i din personlige boligstil.

Når du går ind på LampeGurus hjemmeside, så får du præsenteret en række muligheder. Du kan gå direkte til “Lamper”, hvor du kan vælge mellem flere forskellige typer. Du ser også en kategori med alt det nødvendige tilbehør. Derudover så har LampeGuru også noget der kaldes for “Smart Home”. Dette er en masse produkter, der kort sagt er automatisering af dit hjem.

Selvom at LampeGuru har en masse fede lamper at vælge mellem, så kan du også købe andre lækre boligprodukter. Du kan også finde møbler i høj kvalitet til fornuftige priser.

Gå på jagt efter den bedste lampe til boligen

LampeGuru tilbyder rigtig mange forskellige lamper. Når vi tager et kig under “Lamper”, så kan du her vælge mellem mange typer. Du kan altså finde en lampe, der passer præcis til dit behov, og så kan du vælge mellem utrolig mange flotte designs. Her kan du fx få fat i:

 • Pendler
 • Spots
 • Lysekroner
 • Bordlamper
 • Væglamper
 • Børnelamper
 • Badeværelseslamper
 • Udendørslamper
 • Lyskæder
 • Julebelysning

Hvis vi tager et eksempel her, hvor du måske skal bruge nogle pendellamper, så kommer du ind på en ny side, hvor du ser et udvalg af pendler. Her kan du så virkelig gå i dybden, og gøre din søgen rigtig hurtig og nem. Ude i venstre side kan du nemlig vælge nogle bestemte kriterier. Du kan vælge hvilken farve du søger, størrelse, dæmpbar muligheder, fatning og pris. Du kan altså nemt finde frem til præcis den lampe, som du har brug for, uden at skulle bruge lang tid på at lede.

Tilbehør til dine lamper

Har du en masse lamper derhjemme, eller du på udkig efter nogle nye, så ville noget tilbehør dertil ofte være en ting, du får brug for. Hos LampeGuru kan du slå to fluer med ét smæk. Du kan nemlig få købt nogle nye lamper, men også købe tilbehør med til, så du ikke skal ud at lede efter det.

Under “Tilbehør” vil du finde alt det nødvendige. Her kan du blandt andet få pærer, strømskinner, batterilamper, lampeskærme, el-tilbehør og fatninger. Hvis du gerne vil spare på energien, så kan du også købe LED pærer til en billig pris, der er godt for miljøet og også for din elregning.

LampeGuru tilbyder mere end blot lamper

LampeGuru vil meget gerne være din foretrukne forhandler af lamper. De har en stor passion, for det som de laver, og har lyttet rigtig meget til deres kunder og deres behov. Når der skal shoppes nye lamper, så kan det ofte være i forbindelse med en indretning i en ny bolig, eller blot en makeover af den nuværende. Her ville et sæt lamper og nogle møbler være essentielt. Derfor har LampeGuru også valgt at sælge møbler i høj kvalitet på deres webshop.

Når du navigerer ind på “Møbler”, så finder du en masse forskellige møbler fra populære mærker. Du kan købe reoler, borde, stole, sofaer og endda møbler med lys. LampeGuru har virkelig alt du skal bruge, så du kan få en hyggelig stemning i dit hjem, og så endda til de bedste tilbud. Du kan få dine lamper og møbler med en LampeGuru rabatkode, så du kan gøre dit køb endnu billigere.

Find inspiration til indretning af lamperne

Som tidligere nævnt, så har LampeGuru en stor passion for lamper. De vil også gerne hjælpe og inspirere deres kunder, der til at lave de rette valg. LampeGuru har nemlig en kategori, “Indretning”, hvor de faktisk har delt deres lamper op til forskellige rum. Hvis du går og er i tvivl, om hvilken lampe der lige ville passe i dit kontor, køkken og stue – eller hvad med børneværelset? Så har LampeGuru valgt det for dig.

I denne kategori, kan du se et udvalg af lamper, efter de forskellige rum. Her kan du også finde Smart belysning, sensor, USB lamper og sikkerhed i hjemmet.

Spar op til 80% på designerlamper

Det er altid rart at kunne spare nogle penge, og måske er du på jagt efter de skarpeste tilbud. Et tilbud hvor du som minimum kan spare 50% vil virke tiltrækkende, fordi du kan få råd til så meget mere. LampeGuru har skam også en masse vilde tilbud her hos dem. De er et perfekt sted at handle hos – også for den studerende der gerne vil have studierabat.

Hos LampeGuru har de nemlig presset priserne i bund. De har en hel side, der er fyldt med de lækreste tilbud. Her kan du nemlig spare nogle store besparelse på de fineste lamper og flotteste møbler. Ofte er tilbud på 10% eller 20%, men LampeGuru er faktisk rigtig gode til at have langt højere rabatpriser. Du finder ret ofte tilbud helt op til 80% besparelse, så du kan købe en designer lampe til nærmest ingen penge.

Derudover så har LampeGuru også nogle kampagner kørende engang imellem. Det kan være i forbindelse med helligdage eller Black Friday. Disse kampagner er især værd at holde et skarpt øje med, da du finder en masse gode tilbud. Dog er kampagner tidsbegrænset, så det gælder om at være hurtig. Her hos CupoConcept holder vi dog øje for dig. Du kan blot tjekke her hos os, om LampeGuru har nogle gode tilbud i øjeblikket. Vi lægger de seneste rabatkoder og tilbud ud til LampeGuru, så du kan opnå kæmpe besparelser på dine lamper.

Shop din lampe fra velkendte mærker

LampeGuru ved alt om lamper. De ved hvilke lamper, der er på trend, hvilke lamper der har flotte designs, og hvilke lamper der er kvalitet. Når du skal købe en ny lampe fra LampeGuru, så er du i den grad sikret noget ordenligt kvalitet. De har nemlig nøje udvalgt deres forhandlere, så du kan finde det absolut bedste her hos dem. Hos LampeGuru kan du nemlig shoppe dine lamper fra blandt andet:

 • Belid
 • Colors
 • Disney
 • LightYears
 • LampeFeber
 • Sirius
 • Nielsen Light
 • Herstal
 • Nordlux

Du finder mange gode og velkendte mærker i shoppen, så du kan få en rigtig flot lampe til din bolig med den rette belysning.

Spar penge med en rabatkode til LampeGuru

Når du er på jagt efter vilde tilbud, så vil du helt sikkert også gerne have nogle sparetips, til hvor du kan finde dem, og hvordan du kan spare yderligere. Her hos CupoConcept hjælper vi dig på rette vej. Med en rabatkode kan du nemlig spare mange penge, når du handler online. Hvis du skal bruge en ny lampe, så er LampeGuru et perfekt valg. De har ofte en masse gode tilbud, hvor du kan benytte en LampeGuru rabatkode og opnå rabat på lamperne. Vi holder nemlig altid et skarpt øje efter, om hvornår der dukker en tilgængelig rabatkode til LampeGuru op, som vi så lægger ud på vores hjemmeside. Du finder altid de bedste tilbud lige her. Så hent din LampeGuru rabatkode og få din designerlampe på tilbud.

Slangerupvej 10 (Port 2)
4100 Ringsted
Danmark