Fitness World rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Fitness World

Fitness World rabatkode

Der er mange af os, der ofte har et nytårsforsæt om at komme i form, og vi leder derfor efter et fitnesscenter at melde os ind i. Måske er du en af dem, eller også har du bare tænkt, at nu vil du i den bedste form nogensinde. Fitness World er Danmarks største fitnesskæde, og du har måske allerede hørt om dem, men overvejer om de er dét værd at melde dig ind hos.

Opdateret July 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Fitness World

Alle Fitness World rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Fitness World. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor mange træningscentre har Fitness World i Danmark?

    Fitness World har 176 centre i Danmark og med garanti også et i nærheden af dig.

  • Kan jeg benytte alle træningscentre med et medlemskab hos Fitness World?

    Det kommer an på hvilket medlemskab du vælger. Der findes medlemskaber hvor du får adgang til alle Fitness world centre i Danmark.

Fitness World overholder en meget høj standard i deres centre, og de har i dag over 150 centre i Danmark, så hvis du ikke allerede bor i en by, hvor der er en Fitness World, så er du med garanti ikke særlig mange kilometer fra ét. Hos Fitness World finder du gode træningsmaskiner, håndvægte, vægtstænger samt en masse hold du kan melde dig til. De er helt klar værd at tage et kig på, og med en Fitness World rabatkode hos CupoConcept, kan du få dig en rabat inden du melder dig ind.

Danmarks største fitnesskæde

Fitness World åbnede deres allerførste center i 2005 i København, hvor deres mål var give danskerne et fitnesscenter, der både havde kvalitet, effektivitet, stort udvalg og en god pris. Som det første valgte Fitness World at eliminere den lange bindingsperiode, der hurtigt blev populært hos danskerne. Det gik så hurtigt, at Fitness World kunne åbne mange flere fitnesscentre i de kommende år. I dag har Fitness World over 150 fitnesscentre i Danmark, som består af et kæmpe hold af eksperter indenfor styrketræning, bodybuilding og vægttab. De har en masse holdinstruktører, personlige trænere, kostvejleder og centermedarbejdere, som alle hjælper dig med at opnå det mål, som du har sat dig for. Deres kompetence, gør at du får den vejledning du skal have, hvad enten du gerne vil opnå noget mere styrke eller tabe dig, eller måske søger du råd til at lægge din kost helt om. Fitness World ville gerne være de største og de bedste, og det har de i den grad levet op til. Fitness World er i dag Danmarks største fitnesskæde, og du finder altid et center i nærheden af hvor du bor. Fitness Worlds mission var at tilbyde et center for alle typer, som kunne give en sundere tilværelse. De ser deres fitnesscentre som et sted for fysisk og social velvære. Hvis du træner som en del af en aktiv livsstil enten alene eller sammen med andre, så har Fitness World altid plads til dig eller dine venner. Der er masser af plads i centrene – uanset alder, køn, bankbog og din fysik. Du kan endda få et tilbud til Fitness World med en Fitness World rabatkode hos CupoConcept, så du kan melde dig ind i dag.

Altid et fitnesscenter nær dig

Fitness World har over 150 fitnesscentre i Danmark, så du altid er sikret at du er i nærheden af et. Det var et af deres mål, da de åbnede deres første fitnesscenter i 2005, der virkelig er lykkes for dem. Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du nemlig nemt og hurtigt se, hvor der er et Fitness World center i nærheden af dig. Du skal blot trykke på ‘Find Center’, og herfra kan du enten kigge på deres kort over centrene, eller indtaste dit postnummer, by eller vej. Når du har fundet det fitnesscenter, som du gerne vil meldes ind i, så kan du faktisk læse mere om lige præcis det center. Alle Fitness Worlds centre har deres egen personlige side, hvor du kan se deres priser, kontaktoplysninger, hold og åbningstider.

Kom i form med holdtræning

Fitness World har flere forskellige slags holdtræning, end du måske umiddelbart lige troede. Der er rigtig meget forskelligt at vælge mellem alt efter hvad du lige er til, eller hvad du ønsker at prøve.

Start på et begynder hold

Hvis du er en nybegynder, så kan du med fordel melde dig til de mange forskellige start-hold, hvor du som nybegynder, kan være med helt fra starten uden at være ved at falde om. Meld dig fx til noget cross, BodyFit eller Bike. Du behøver ikke være i den vildeste form, da disse start-hold er designet til dig.

Opgrader dine spinning timer

Hvorfor nøjes med helt almindelig spinning? Fitness World har op til 7 forskellige spinning-hold. Meld dig til noget Bike Edge, Bike Freestyle eller måske Bike Senior? Find ud af hvad dit center tilbyder på Fitness Worlds hjemmeside.

Få ro i dit sind og forny din energi med Body/Mind hold

Er du mere til noget yoga og pilates, der styrker dit indre jeg, samt giver dig en masse balance og smidighed? Så har Fitness World en masse gode hold til dig, hvad enten du er nybegynder eller trænet.

Lær at danse

Hos Fitness World kan du også gå til dans. Dette er noget helt unikt, da du ikke ser det hos andre fitnesscentre. I udvalgte centre kan du finde fx Zumba, LatinMix og Funk. Husk også at med en Fitness World rabatkode, kan du få en rabat hos Fitness World, og starte på dans hurtigst muligt!

Øg din muskelmasse

Hvis du ønsker at bygge nogle muskler op, så kan du hos Fitness World gå til både BodyFit, BodyPump, Strength, Stram Op og en masse andre fede hold. På holdene træner du sammen med en instruktør og andre tilmeldte, hvor der gives gas med vægte, så du virkelig kan få dig noget ekstra styrke eller blive strammet godt og grundigt op.

Spar penge med en rabatkode til Fitness World

Hvis du gerne vil melde dig ind hos Fitness World nu, men går og venter på en god rabat til dem, som de ofte har tilgængelig, så behøver du ikke vente! CupoConcept sørger for at finde de bedste rabatkoder, som du kan bruge til dit Fitness World medlemskab. Du kan hurtigt og nemt spare penge med en rabatkode, som du finder på vores hjemmeside. Du skal blot hente koden, og sørge for at taste den ind, inden du betaler for dit medlemskab hos Fitness World.

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre
Danmark