Clever rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Clever

Clever rabatkode

Hvis du har en elbil, så skal du med garanti have den opladet fra tid til anden, og det kan du få ved at bruge Clever. Måske kender du allerede til dem, eller også er det helt nyt for dig, men lige meget hvad, så kan du få glæde af en Clever rabatkode her fra Cupoconcept. Vi tilbyder de bedste og nyeste rabatkoder, som er tilgængelige til fri afbenyttelse hos Clever lige nu. For at få del i denne rabat, skal du bare vælge den rabatkode du ønsker at bruge, hvorefter du får en kode vist. Så bliver det ikke nemmere at spare penge.

Opdateret July 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Clever

Alle Clever rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Clever. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad koster det at benytte Clever til opladning af min bil?

    Det afhænger meget af hvilken løsning du vælger. Hvis du ikke er fast kunde hos Clever koster det 6 kr. per kWh.

  • Kan man selv montere en ladeboks fra Clever?

    Nej, det skal være en af Clevers elektrikere så, at de kan sikre sig, at installationen lever op til de høje sikkerhedskrav.

Rabatkode til Clever

Oplader du din elbil hos Clever, eller overvejer du at gøre det? Så skal du da tage en rabatkode i brug, som kan spare dig for en masse penge. Vores Clever rabatkoder opdateres og udskiftes jævnligt, så vi kan garantere dig, at de virker og ikke er udløbet. Du er derfor altid sikker på at kunne finde et tilbud der passer til lige netop dit behov, og det er uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, service eller udvalg

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Clever?

Alt afhængig hvilken www.clever.dk rabatkode du vælger at benytte, kan det variere hvor mange penge du sparer. Det gælder dog for dem alle, at de skal bruges i forbindelse med dit køb på webshop. Her kan du se deres produkter, og se hvad der passer til dig, og som du gerne vil købe. Når du har fundet det, der matcher dit behov, går du videre til betalingen. Du har her muligheden for at indtaste din værdikupon fra Cupoconcept, som sikrer dig en rabat og hermed en rigtig god pris. Det bliver altså ikke hurtigere eller nemmere, at spare penge og få et tiltalende Clever tilbud.

Hvad kan man købe hos Clever?

Clever er interessant for dig der har en elbil, eller dig der overvejer at købe en. Virksomheden blev etableret i 2009 under navnet ChoosEV, men skiftede i 2012 navn til Clever samt med en vision om at sætte brugeren først. I forlængelse heraf vil de gøre elbilen til det nemme og åbenlyse valg i hverdagen, og du kan både få glæde af Clever derhjemme, og når du er ude. Med Danmarks største og stærkeste netværk af ladepunkter, vil du aldrig opleve begrænsninger, og får dermed fuld frihed. Dette er uanset om du vil betale fra gang til gang, eller om du vil have ubegrænset ladning.

Ubegrænset ladning til en fast pris

Med et abonnement hos Clever kan du oplade din elbil og plugin-hybridbil ubegrænset til en fast pris hver måned. Du har alt inkluderet i abonnementet, og det er muligt at lade både ude og hjemme. Dette er muligt, da du får en ladeboks, som du kan opsætte derhjemme og bruge frit. Har du allerede en elbil, som du har købt hos en forhandler, som Clever ikke har et partnerskab med, så kan du få et Clever All-in-One abonnement. Har du derimod købt din bil gennem en af deres partnere eller har tænkt dig at gøre det, så tilbyder de dig et Clever Unlimited abonnement. Du får de samme fordele uanset hvilket abonnement du vælger, men der nogle fordele i pris ved at vælge et Unlimited abonnement.

Betal for ladning fra gang til gang

Er du ikke interesseret i at være abonnent hos Clever.dk, men vil stadig gerne have mulighed for at tilgå deres offentlige ladestandere indimellem, så kan dette sagtens lade sig gøre. Med deres Clever Go koncept får du en ladebrik, som giver dig fri adgang til alle ladestandere. Ladebrikken koster 350 kr., og derefter betales der 6 kr. pr kWh der bruges. Dette koncept er løsningen til dig der enten har en ladeboks derhjemme allerede, eller hvis du ikke benytter din elbil tilstrækkeligt til at et abonnement til en fast pris kan betale sig.

Få overblikket med deres app

Hvis du henter Clevers app til din smartphone, har du altid et nemt og hurtigt overblik lige ved hånden. Appen kan hjælpe med at finde den nærmeste ladestation samt den hurtigste rute hertil. Derudover kan du også tjekke, hvorvidt den er ledig eller optaget, så du ikke kører forgæves. Der er opstillet ladepunkter virkelig mange steder i landet, så der er rig mulighed for at finde en. De ligger i byerne, langs motorveje, ved indkøbscentre, parkeringshuse og mange flere steder.

Har du endnu ikke en elbil eller plugin-hybridbil?

Går du og overvejer at købe en elbil eller plugin-hybrid bil? Ved at købe hos en forhandler, som har indgået partnerskab med Clever, får du et Clever Unlimited abonnement med i din handel. På www.clever.dk finder du en oversigt over de mange forhandlere, som du kan vælge mellem, og der er med garanti en bil der falder i din smag.

Er det sikkert at handle hos Clever?

Vi garanterer dig, at det er sikkert at handle hos Clever, og du får, hvad du bliver lovet i dit abonnement. De har mange ladestationer i hele Danmark, så du har altid mulighed for at få mest muligt for dine pengene. Har du spørgsmål til opladning, installation eller ladenetværket, så er Clever altid klar til at hjælpe dig. De har samlet de spørgsmål der oftest bliver stillet, men finder du ikke et svar du kan bruge her, så kan du altid kontakte dem, og så vil de hjælpe dig så godt som muligt. De kan enten kontaktes på mail eller telefon, og du får svar hurtigst muligt.

Støberigade 14, 3. sal
2450 København SV
Danmark