Antibite rabatkode – Spar 15% på din næste ordre

Lige nu har du muligheden for at spare 15% på...Læs mere

Lige nu har du muligheden for at spare 15% på alle varer hos Antibite Mindre

Antibite rabatkode – Få 15% rabat på din ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Antibite og modtag en rabatkode på...Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Antibite og modtag en rabatkode på 15%. Den gælder kun i 24 timer. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Antibite rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb Bideskinne hos Antibite og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb Bideskinne hos Antibite og få gratis fragt ved køb af mininum 3 stk Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Antibite rabatkode – Spar 10% på din næste ordre

Lige nu har du muligheden for at spare 10 %...Læs mere

Lige nu har du muligheden for at spare 10 % på alle varer hos Antibite Mindre

Spar flere tusind kroner på en Antibite bideskinne

Antibite er et brand, der har produceret en bideskinne, som skal hjælpe mod tænderskæren om natten. De har produceret en bideskinne der er medicinsk CE-godkendt EVA-plast, så du kan helt trygt handle din bideskinne fra Antibite. Deres bideskinne tilpasser sig enhver mund, ved at du skal dyppe den i noget kogende vand, og derefter placere skinnen over dine tænder. Så vil bideskinnen hurtigt tage form, der fremover er tilpasset perfekt til dine tænder. En Antibite vil hjælpe mod hovedpine, og spændinger i nakke og kæbe. Antibite ville gerne producere en godkendt bideskinne til en billigere pris, da en bideskinne hos en tandlæge nemt kan koste mellem 3-5000 kr. Du sparer over 60-70% ved at købe din bideskinne fra Antibite, og deres bideskinne er faktisk anbefalet af tandlæger. Du kan endda få den endnu billigere med enAntibite rabatkode fra CupoConcept.

Få en effektiv bideskinne mod tænderskæren

Hos Antibite kan du nemt og hurtigt få en ny bideskinne. Du bør udskifte din bideskinne ca. hver 6. måned, så derfor har du faktisk muligheden for at købe flere bideskinner på een gang, hvor du opnår en god rabat på at købe flere. Hos Antibite kan du vælge at købe en enkelt bideskinne, som du lige kan prøve af, men du kan også købe 2, 3 og 4 stk. samlet. Så er du sikret, at du har en effektiv bideskinne, som du kan skifte ud, når behovet er der.

Spar penge med en rabatkode til Antibite

CupoConcept samler de nyeste rabatkoder til dig, da vi gerne vil hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt. Selvom at Antibite er billige i forvejen, kan du gøre dit køb endnu billigere med en Antibite rabatkode. Du kan altid finde din rabatkode her hos os, så du kan spare utrolig mange penge på din nye bideskinne fra Antibite. Hent din Antibite rabatkode hos CupoConcept, og gør et kæmpe kup, når du handler online.