Helseriet rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Helseriet

Helseriet rabatkode

Det er altid lækkert at forkæle sig selv og sin hud med lækre nye produkter. Men det kan også være en stor udgift for de fleste. Derfor skal du bruge en www.helseriet.dk rabatkode. Med en rabatkode kan du nemlig spare penge på dit køb. Du behøver altså ikke længere at gå på kompromis med din selvforkælelse eller dine børns sundhed. Hvis du er på jagt efter en sådan Helseriet kuponkode, skal der ikke herske tvivl om, at du er kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde vores oversigt over Helseriet rabatkoder. Det er en oversigt, der løbende opdateres med nye koder, hvorfor du altid finder en Helseriet.dk rabatkode her på siden. Hvad det også betyder er, at du ikke er begrænset til at vælge mellem de forskellige Helseriet tilbud, hvis du ønsker at spare penge på deres webshop. Med en rabatkupon er du derimod garanteret, at du kan opnå en besparelse på hele deres udvalg. Det er en af fordelen ved at gøre brug af en sådan rabatkode.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Helseriet

Tilbud
Spar 15% på hele shoppen… OG, få en lækker gave (Nyhedsbrev)
Spar 15% på hele shoppen… OG, få en lækker gave (Nyhedsbrev)

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

427
Vis tilbud Vis fordel Få vist Helseriets rabat.
Rabatkode
Få 6% på hele shoppen – ingen begrænsninger!
Få 6% på hele shoppen – ingen begrænsninger!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

359
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Helseriets rabatkode.
Tilbud
Spar op til 35% på tilbud
Spar op til 35% på tilbud

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

178
Vis tilbud Vis fordel Få vist Helseriets rabat.
Tilbud
Fragt til 0 kr. – helt GRATIS
Fragt til 0 kr. – helt GRATIS

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

142
Vis tilbud Vis fordel Få vist Helseriets rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg indløse min Helseriet rabatkode?

  Du kan indløse din rabatkode direkte på betalingssiden på Helseriets webshop.

 • Hvornår hæves pengene, når jeg køber hos Helseriet?

  Pengene for dit køb hæves først når din ordre afsendes.

Hvor mange penge sparer man med en rabatkode?

Der er næppe nogen, der er i tvivl om, at man kan spare penge ved at bruge en rabatkode. Mange vil dog gerne vide, hvor stort et beløb de kan spare, hvis de bruger en kuponkode. Her er det vigtigt, at det gøres klart, at der ikke kan gives et konkret svar på, hvor meget du kan spare med en sådan kode.

Det eneste du kan være sikker på er, at du kan spare penge. I og med, at der er stor forskel på, hvor stor en rabat de enkelte koder giver, er der også forskel på, hvor stor en besparelse du får. Det er netop derfor, at det ikke er muligt at give et klart og entydigt svar på, hvor meget du kan spare via en rabatkode.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det altid kan betale sig at indløse en rabatkode. De giver dig ikke alle en lige stor rabat, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at du aldrig må tøve med at gøre brug af en sådan kode. Hvis du gør det, vil du faktisk blot ende med at takke nej til en gratis rabat og gratis penge.

Træd ind i en verden af lækre mærker

Hos Helseriet finder du mange af de mærker, du formentlig er bekendt med i forvejen. Det er mærker som:

 • Australian Bodycare
 • Beauty Pacifique
 • Ecooking
 • Pukka
 • Urtegaarden

Og mange andre populære produkter fra kendte brands.

Fælles for dem alle er et fokus på gode ingredienser og naturlige mineraler. Hos Helseriet er det nemlig vigtigt, at de produkter der forhandles, har fokus på sundhed og organiske ingredienser.

Helseriet-forside

Helseriet sætter fokus på bæredygtighed

Foruden økologi og naturlige ingredienser er også miljøet i fokus hos Helseriet. Her er de meget opmærksomme på, hvilke ingredienser der bruges, hvordan produkter laves, og hvilken emballage det kommer i. Selve produktionen af produkterne har også betydning, når det kommer til belastning af miljøet.

Helseriet ønsker også at undgå produkter med tilsætningsstoffer, hvorfor de forhandler mærker, der har både kvalitet og miljø i fokus. Forhandleren tilbyder grønne helseprodukter til en god pris. Med et Helseriet tilbud bliver priserne nu endnu mere fordelagtige.

Gode produkter til mor og barn

For mange mødre er det især vigtigt, at deres børn kun bruger produkter med naturlige ingredienser og uden unødvendige tilsætningsstoffer. Det finder du hos Helseriet. Her er et stort udvalg af lækre produkter til mor og barn. Det er alt lige fra diverse cremer og hudpleje til ting som sutter og tøj.

Som med de øvrige produkter hos Helseriet er det vigtigt, at produkterne lever op til en vis standard. Derfor kan du være sikker på at købe kvalitetsprodukter hos Helseriet. Her finder du for eksempel ikke blot almindelige sutter. Helseriets sutter er nemlig naturlige – uden farvestoffer, allergi- og kræftfremkaldende stoffer, parabener, PVC og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Helseriet?

Det sværeste ved at shoppe hos Helseriet er at begrænse sig, når man skal vælge mellem de mange fine produkter. Lykkedes det at begrænse dig, eller har du tilføjet samtlige af webshoppens varer til kurven? Uanset hvad, så bør du bruge en Helseriet rabatkode – og det gør du sådan her:

Trin 1:

Vælg mellem de mange skønne produkter. Tilføj lige netop dem du ønsker til kurven.

Trin 2:

Tryk videre til betalingssiden. Her skal du først indtaste dine informationer. Herunder finder du et felt, hvor du kan skrive din foretrukne Helseriet kuponkode ind. Tryk herefter på indløs.

Trin 3:

Vælg den forsendelsesmetode, der passer dig bedst. Her finder du mange smarte leveringsmuligheder, som du frit kan vælge mellem. Vælg desuden betalingsmetode og godkend herefter dit køb.

Helseriet-rabatkode

Hvad kan man købe hos Helseriet?

Helseriet sælger velduftende og sunde produkter til danskerne. Her finder du produkter, der er produceret med fokus på økologi og bæredygtighed. Både for din krops skyld, men også for miljøets skyld.

Du kan blandt andet købe dig fattig i ting som:

 • Ansigts- og kroppleje
 • Hårpleje
 • Produkter til børn
 • Kosttilskud
 • Lækre madvarer

Og andre skønne produkter lavet af nøje udvalgte ingredienser.

Med en Helseriet kuponkode kan du glæde dig selv med lækre produkter til krop og sind og spare mange penge samtidig.

Er det sikkert at handle hos Helseriet?

Når du handler hos Helseriet, kan du være helt sikker på, at du er i trygge hænder. Når du laver en bestilling og betaler med betalingskort, er dine oplysninger sikret. Helseriet bruger nemlig en sikker side til betaling, så du ikke står med en selvrisiko i tilfælde af misbrug af dit kort. Desuden har de ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Hos Helseriet kan du også vælge at dele betalingen op. Du modtager i sådanne tilfælde din vare, inden du har betalt det fulde beløb.

Og med en krypteret SSL certificeret forbindelse til webshoppen, kan du helt trygt give dig i kast med at købe masser af hud- og hårplejeprodukter. Husk at bruge din helseriet.dk rabatkode, så du kan spare ekstra mange penge på din ordre.

Njalsgade 21F, 6.sal
2300 København S
Danmark