Uniggardin rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Uniggardin

Uniggardin rabatkode

Hvis du er på jagt efter nogle nye gardiner til boligen, hvor du gerne vil have nogle helt specielle gardiner, så kan det være du finder nogle hos Uniggardin. Her hos Uniggardin har de Danmarks største sortiment af gardiner. Hos Uniggardin kan du købe flere forskellige typer af gardiner, alt afhængigt af hvad du er til og har brug for. Du kan blandt andet få fat i rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, persienner og meget mere. De har et meget bredt sortiment, og har sørget for at have alle de forskellige typer af gardiner. Du kan helt sikkert finde nogle gardiner hos Uniggardin, der falder i din smag. De har sørget for at have kvaliteten i top hos dem, så kan du få glæde af dine gardiner i årevis. Du kan få fat i gardiner i deres BASIC sortiment til billige priser, eller vælge deres LUX sortiment, der består af gardiner med stil og kvalitet. Du kan også få en rabat hos Uniggardin med en Uniggardin rabatkode fra CupoConcept.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Uniggardin

Tilbud
Gardinshoppen – Få gratis farveprøve tilsendt
Gardinshoppen – Få gratis farveprøve tilsendt

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

253
Vis tilbud Vis fordel Få vist Gardinshoppens rabat.
Tilbud
105% prisgaranti (prismatch og +5% rabat oveni)
105% prisgaranti (prismatch og +5% rabat oveni)

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

107
Vis tilbud Vis fordel Få vist Gardinshoppens rabat.
Tilbud
Få gratis besøg af gardinbussen som måler og monterer
Få gratis besøg af gardinbussen som måler og monterer

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

107
Vis tilbud Vis fordel Få vist Gardinshoppens rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Tilbyder Uniggardin en rabatkode?

  Ja, Uniggardin tilbyder jævnligt gode rabatkoder med store besparelser.

 • Hvor lang er leveringstiden hos Uniggardin?

  Leveringstiden afhænger af produktet du køber, men går fra 3-18 hverdage.

Mere end 1 million solgte gardiner

Uniggardin blev grundlagt tilbage i 2006 af Morten Mark. Han havde allerede et fokus fra start af, om at han ville levere skræddersyet gardiner, der skulle være i høj kvalitet. Uniggardin blev derfor etableret, og hos Uniggardin kan du altså få skræddersyet gardiner til en god pris. Siden grundlæggelsen, har de solgt mere end 1 millioner gardiner. De har gennem flere år i træk, blevet udnævnt som Gazelle af Børsen, fordi Uniggardin har en super god service hos dem.

Hos Uniggardin får du dine gardiner skræddersyet. Når du bestiller dine gardiner hos dem, så bliver de produceret præcis efter de mål, som du ønsker. Så skal du ikke selv stå derhjemme, og gå i gang med at klippe dem til, og være ærgerlig over at de ikke lige helt passer. Du bestemmer selv, hvilken type gardin du gerne vil have og hvilken farve den skal være i. Uniggardin har gjort det så nemt som muligt, og inden for få dage modtager du dine gardiner med posten.

De går højt op i kvalitet, da de gerne vil sikre sig at deres kunder får gardiner fra dem, som kan holde i årevis. Derfor finder du de bedste gardiner hos Uniggardin til de bedste priser. Selvom at Uniggardin har en fornuftig sats, så kan du sagtens gøre dit køb endnu billigere hos dem. Du kan nemlig bruge en Uniggardin rabatkode, så snart de har en tilgængelig. CupoConcept samler de nyeste rabatkoder, så du altid kan hente din rabatkode til Uniggardin her hos os. Så kan du spare penge, når du skal have dine nye gardiner til boligen.

Find det perfekte gardin til din bolig

Uniggardin har et kæmpe sortiment af mange forskellige gardiner. De sidder klar til at skræddersy dit ønskede gardin, så du kan få den helt perfekte størrelse til din bolig. Når du går ind på Uniggardin’s hjemmeside, har du muligheden for at vælge mellem mange forskellige typer af gardiner. Hvis du fx skal bruge gardiner indendørs, kan du her få fat i blandt andet:

 • Rullegardiner
 • Lamelgardiner
 • Plissegardiner
 • Insektnet
 • Duo rullegardiner
 • Foldegardiner

Hvis du skal bruge gardiner udendørs, så har Uniggardin også tænkt på dette. Du kan blandt andet få markiser, vindsejl eller rulleskodder. Når du bestiller et gardin hos Uniggardin, så skræddersyer de dit gardin efter de mål, som du har givet dem. Så sikrer de at du ikke står og er ærgerlig over at gardinerne ikke passer, og at du selv skal til at klippe dem til, eller endda sende retur igen. Uniggardin går højt op i at du får de gardiner, som du skal bruge.

Bestem selv prisen på dine gardiner

Uniggardin har gjort det muligt, at du faktisk selv kan bestemme, hvilken pris du vil give for dine gardiner. De har nemlig to kollektioner, som du kan vælge fra. Du kan vælge at købe gardiner fra deres Basic serie, der indeholder helt basale produkter, hvor du kan købe billige gardiner, der bliver skræddersyet til dig. De giver prisgaranti på deres Basic gardiner, hvilket betyder, at de konstant holder øje med deres konkurrenter, så de sørger for at deres priser er billigere end deres. Hvis du kigger i deres Lux serie, finder du gardiner der er lidt dyre, men kvalitetem er også helt i top. Når du vælger deres Lux serie er du sikret gardiner med stil og kvalitet.

Gardiner af høj kvalitet

Uniggardin har sørget for at producere deres helt egen serie, hvor du kan købe gardiner i deres Basic eller Lux sortiment. Uniggardin har dog også sørget for at blive forhandler af nogle anerkendte designere, så de kan tilbyde et varieret sortiment fyldt med kvalitetsvarer. De er også blevet forhandler af Faber, VELUX og Somfy og Coulisse. Med en blanding af disse brands, får du altså et udvalg af kvalitetsgardiner, i alle mulige typer som vil passe perfekt til din bolig.

Spar penge med en rabatkode til Uniggardin

Uniggardin er helt klart en forhandler og producent af gardiner, der værd at kaste blik på. De har solgt over 1 million gardiner siden 2007, og de har vundet utrolig mange priser for deres service. Du vil med garanti blive super glad for dine gardiner hos Uniggardin. De tilbyder markedets bedste priser på kvalitetsgardiner, der bliver skræddersyet til dit behov. De har ofte nogle rigtig gode tilbud, som du kan få del af med en Uniggardin rabatkode. Det er altid rart at kunne spare nogle penge, og det vil vi hos CupoConcept rigtig gerne hjælpe med. Derfor kan du altid finde din rabatkode her hos os, da vi stræber efter at være de hurtigste til at lægge de nyeste rabatkoder op fra Uniggardin. Med en Uniggardin rabatkode kan du købe gardiner til en super skarp pris, så du kan få råd til lidt ekstra. Uanset din pengepungs størrelse, så er det altid rart at kunne spare nogle kroner, så du ikke bruger unødvendige penge, som du egentlig kan spare. Hent din rabatkode til Uniggardin her hos os i dag, og gør et kup hos Uniggardin.

Lindholm Havnevej 27, 1
5800 Nyborg
Danmark