Oister rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Oister

Oister rabatkode

Hvis du ønsker et nyt mobilabonnement til en billig pris, så har Oister en masse gode løsninger til dig. Du kan få nogle billige abonnementer hos Oister, med masser af tale, GB data og GB data i EU. Oister har kvalitet til små priser, og med deres 3 netværk, er du sikret et af de bedste dækninger i Danmark. Hvis du gerne vil have den nyeste iPhone, Samsung eller Oneplus mobil, så har Oister ufatteligt mange nye som gamle modeller, du kan købe hos dem til en ultra skarp pris. Det er ikke kun smartphones og mobilabonnementer du kan købe hos Oister. De sælger nemlig også iPad, Samsung tablets, modems og WIFI routere til super skarpe priser. Du kan også få et tilbud til Oister her hos CupoConcept. Vi tilbyder dig en Oister rabatkode, som du gratis kan benytte inden du bestiller din nye smartphone eller dit nye abonnement hos Oister.

Opdateret July 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Oister

Tilbud
Oister rabatkode – Abonnement fra kun 79 kr.
Oister rabatkode – Abonnement fra kun 79 kr.

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

91
Vis tilbud Vis fordel Få vist Oisters rabat.
Tilbud
Oister rabatkode – Gratis oprettelse
Oister rabatkode – Gratis oprettelse

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

58
Vis tilbud Vis fordel Få vist Oisters rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Er det muligt at købe en mobil på afbetaling hos Oister?

  Ja, du kan vælge Oister Afdrag, hvor du deler beløbet op i fast månedligt beløb over 30 måneder.

 • Har jeg reklamationsret når jeg har handler hos Oister?

  Ja, du har altid 2 års reklamationsret på hardware i henhold til købeloven.

Om Oister

Oister blev etableret tilbage i 2008, med formålet om at være et lavprisselskab, der havde stor fokus på Mobilt Bredbånd og mobiltelefoni. Oister har altid været kendt for, at de er billige at være kunde hos. Oister har ikke nogen fysisk butik. De er udelukkende et online teleselskab, hvilket også bunder i, at de kan gøre priserne langt lavere end andre teleselskaber. Oister sparer nemlig en masse penge på dyre omkostninger af drift og vedligeholdelse af fysiske butikker.

Ultra stærk forbindelse med 3’s netværk

Oister benytter sig af 3’s netværk. For over 10 år siden, var der allerede en del store teleselskaber, men 3 valgte at gå i luften den 13. oktober 2003, på trods af stor konkurrence. 3 var optimistiske, og de havde planer om at tilbyde folk en masse nye ting, der endnu ikke var set i Danmark. Det lykkedes dem som det allerførste mobilselskab at lancere et 3g-net, og selvom mange eksperter sagde at 3 var dødsdømt på forhånd, så har 3 vist at eksperterne tog fejl. 3 tog det som en udfordring, og i dag har de nu formået at få over 1 million kunder hos dem.

Se din forbindelse i dit område

3’s netværk dækker 99% af danskerne, så du får et af Danmarks bedste forbindelser gennem Oister og så endda til en lav pris. Inde på Oisters hjemmeside, kan du bl.a. se hvilke områder deres netværk dækker, og hvor godt. Du kan hurtigt og nemt finde ud af, om dækningen er god, der hvor du bor og arbejder. Det du skal gøre, er at scrolle ned på deres side. Her ser du så en fane, der hedder “Dækningskort”. Dernæst bliver du ført videre til deres super smarte dækningskort, hvor du kan indtaste en adresse eller by. Her får du så et overblik over hastigheden i dit område. Du kan fx se hvor god dækning der er på tale og sms, internet og mail, streaming og spillekonsol. Det er super smart og nemt, og så kan du se om Oister ville være det rette valg for dig i dit område, eller de områder du opholder dig mest i.

Billigt mobilabonnement hos Oister

Oister har en masse forskellige abonnementer som du kan vælge mellem. De er tilpasset efter dit behov, og hvad der virker bedst for dig. Deres absolut billigste løsning er deres “1 times mobilabonnement”, som er til dig der ikke benytter telefonen særlig meget. Der betaler du et meget billigt beløb i måneden, hvor du har fri SMS og MMS, 1 times tale og 1 times GB data. Oister har også løsninger til dig, der enten elsker at tale rigtig meget i telefon, eller dig der gerne vil bruge meget data i måneden, hvis du fx ofte streamer film på mobilen. Nogle af deres abonnementer er bl.a.:

 • 5 timers tale – 5 GB data: Dette abonnement er perfekt til dig, der kun taler 5 timer i måneden og heller ikke streamer så meget. Der er inkluderet 3 GB data til EU.
 • Fri tale – 20 GB data: Dette abonnement er til dig, der elsker at tale i telefon, og helt uden at tænke på at det koster dig ekstra. Derudover får du en stor mængde GB data, så du kan streame rigtig mange film og høre meget musik. Dertil hører 4 GB data til EU med.
 • Fri tale – fri GB data: Dette abonnement er det mest fleksible abonnement. Her behøver du aldrig at tænke på ekstra omkostninger. Du kan tale, skrive og streame lige så meget, som du vil. Det hele er frit, så bare gå amok! I denne pakkeløsning får du hele 5 GB data til EU.

Alle deres løsninger er til super billige penge. Oister sørger for at du kan vælge den løsning, der passer til dig, så du ikke går og betaler penge for noget du ikke bruger. Hvis du alligevel aldrig rigtig bruger alle dine data, jamen så er det bedst for dig at vælge et abonnement der ikke inkluderer de højeste GB data i måneden.

Hvis du ofte rejser, så har de også inkluderet data i alle deres abonnementer. Her kan du rejse til alle landene i EU, og får fx 4 GB fri data, du kan benytte dig af, uden at det koster dig dyre penge at være på nettet. Hvis du gerne vil gøre dit køb hos Oister endnu billigere, så sørg for at benytte CupoConcepts rabatkode til Oister, hvor du får et helt unikt tilbud til dit køb.

Mobiltelefoner til budgetvenlige priser

Går du og mangler en helt ny mobiltelefon, så har Oister også tænkt på dette. Inde på deres hjemmeside, finder du et stort sortiment af mange forskellige modeller. Oister har sørget for at have de mest populære smartphones hos dem, da de udmærket godt ved, hvad der er kvalitet. Hos Oister kan du derfor finde mærker som Apple, Oneplus, Samsung og Nokia. De har ofte nogle gode tilbud på telefonerne, så hvis du holder øje hos Oister, så er du måske heldig, at du lige fanger et rigtig godt tilbud, så du kan købe en splinterny smartphone til en budgetvenlig pris. Selv hvis du ikke lige har råd her og nu, jamen så tilbyder Oister også kunderne at finansiere en smartphone. Du kan altså købe en smartphone på afbetaling til en lav rente. Så hvis du ikke kan vente, så er det helt klart en god løsning for dig. Husk også, at hvis du helst ikke vil afbetale, men går og mangler de sidste mønter til en ny iPhone, Samsung eller hvad du ønsker, så kan du benytte dig af en Oister rabatkode. Hos CupoConcept stræber vi efter at være de hurtigste til at lægge nye og vanvittige gode tilbud op. Så kan du nemlig bruge en rabatkode, hvor du får rabat på din telefon. Det kan være at det lige er de sidste mønter, som du mangler. Så sørg for at holde øje her hos os. Vi har helt sikkert et tilbud, du ikke må gå glip af!

Hurtigt og nemt bredbånd med Oister

Oister sælger smartphones og mobilabonnementer, men de har også et lynhurtigt internet klar til dig. Du kan nemlig både få mobile bredbånd og bredbånd til hjemmet. Hvis du er på farten, så ville et mobilt bredbånd være lige en løsning for dig. Så får du et modem eller et SIM-kort, som du skal koble til din computer eller tablet. Her kan du så altid være online – uanset hvor du er. Hvis du dog skal bruge et nyt internet derhjemme, til kontoret eller firmaet, så tilbyder Oister en super god Huawei router til en skarp pris. Her skal du blot sætte routeren op derhjemme, og så kan alle komme på. Oister har sørget for at have nogle forskellige bredbåndsløsninger, så du kan få et internet, der passer lige til dit behov:

 • 6 GB: Denne løsning er super god til dig, der er på farten, hvor du har brug for noget hurtigt internet engang i mellem. Du får en super nem selvbetjening, kan surfe på nettet, se mails og de sociale medier.
 • 40 GB data: Denne løsning er god til dig, der skal bruge noget internet derhjemme, eller har brug for mere GB, da du gerne vil se film og streame musik.
 • 160 GB: Denne løsning er perfekt til hele familien. Har du en familie eller bor du med en masse roommates, så kan I gøre jeres internetforbindelse billigere ved at have denne pakkeløsning. Der er nok GB data til at streame musik, film og surfe på nettet for alle sammen.
 • 600 GB: Dette er den største pakke hos Oister. Her kan I virkelig få noget for pengene. Med denne løsning er nok GB til at alle i husstanden kan få lov at streame musik, film og surfe på nettet, uden at I skal tænke særlig meget over, hvor mange GB i bruger. Denne løsning har nemlig nok GB til mange timers sjov på nettet. I denne pakke kan I faktisk streame 10.200 timers musik på Spotify, eller se 200 timers film på fx HBO.

Juster dit abonnement under “Mit Oister”

Hos Oister kan du tilpasse dit abonnement ligesom du vil. Når du er blevet kunde, så får du et login til en selvbetjeningsportal under “Mit Oister”. Herinde får du et fuldt overblik over dit forbrug og abonnement, som du så kan ændre i efter behov. Hvis du fx er bange for, at du er ved at løbe tør for data, så kan du hurtigt logge ind, og lige tjekke efter. Du kan også her tanke flere penge op, så du kan bruge for mere data. Oister giver dig også muligheden for at ændre i abonnementet, så du så kan opgradere eller nedgradere, uden at du skal til at ringe ind til dem. Det er super nemt og smart. Du kan også opsætte din betaling til at være automatisk, så du aldrig kommer til at betale for sent. Derudover så tilbyder Oister også muligheden for automatisk optankning, hvis dit beløb er ved at nå en bestemt grænse. Du kan altså tilpasse dit abonnement præcis som du ønsker her hos Oister.

Fantastiske fordele med Oister+

Oister har mange grunde, til at du skal vælge dem som dit teleselskab. Ét er, at de er billigere end mange andre teleselskaber, en anden grund er, at så snart du er kunde hos Oister, så får du gratis adgang til deres fordelsklub “Oister+”. Her får du nemlig adgang til tusindvis af rabatter. Du kan få rabat på alt lige fra tøj til elektronik, ferier, events og meget mere. Oister har altså masser af gode grunde til, at du skal være kunde hos dem.

Få de bedste tilbud

Skal du bruge et helt nyt mobilabonnement, så er Oister lige noget for dig. De er kendt for at være billige, hurtige og med en masse gode fordele. Har du brug for et nyt abonnement, jamen så har Oister sørget for at tilpasse deres abonnementer, så enhver kan få en løsning, der passer til deres behov. Derudover kan du også købe en ny smartphone og købe et nyt og hurtigt internet. Oister er fyldt med gode tilbud ret ofte, så du kan spare utrolig mange penge her hos dem. Du kan endda gøre det hele endnu billigere gennem CupoConcept. Vi har nemlig en rabatkode til dig til Oister, så du faktisk kan få det bedste tilbud.

Spar penge med en rabatkode til Oister

Med en Oister rabatkode, kan du endelig få råd til en ny smartphone. Måske mangler du lige de sidste penge, og så skal du da lige tage et kig her hos os. Vi sørger nemlig for at samle de bedste tilbud på vores side, så du aldrig går glip af et igen. Med en rabatkode kan du nemlig forvandle en pris til en pris, som du kan få råd til. Vi har ofte nogle rabatkoder tilgængelige hos os, og selv hvis der ikke er en i øjeblikket, så sørger vi for at holde øje hele tiden. Oister har ofte nogle vanvittige gode tilbud, så hvorfor ikke gøre det endnu billigere? Sørg for at hente din rabatkode til Oister fra CupoConcept, og få råd til lige hvad du mangler.

Scandiagade 8
2450 København SV
Danmark

Mobiltelefoni-rabatkoder

Er du på udkig efter mobiltelefoni? Andre benyttede også disse rabatkoder.