EAT GRIM rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
EAT GRIM

EAT GRIM rabatkode

Det kan sommetider kræve kreativ tænkning, når grøntsagerne skal flettes ind i aftensmaden. På travle hverdage kan det være stressende at finde på nye retter og gennemsøge det propfyldte supermarked for varer til aftensmaden. Med en GRIM kasse kan du få leveret økologiske grøntsager lige til døren. Du hjælper også med at bekæmpe madspild, da du køber grøntsager, som landmændene ikke kan sælge til supermarkederne. Med en Eatgrim rabatkode kan du få en grøntsagskasse til en billig pris. Hent rabatkoden i dag og få leveret grøntsager lige til døren.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra EAT GRIM

Rabatkode
Få 20% i rabat på Eat Grim måltidskasse
Få 20% i rabat på Eat Grim måltidskasse

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

225
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist EAT GRIMs rabatkode.
Tilbud
Giv et gaveabonnement til ven, familie el.l.
Giv et gaveabonnement til ven, familie el.l.

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

42
Vis tilbud Vis fordel Få vist EAT GRIMs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvordan tilføjer jeg en Eatgrim rabatkode?

    Når du har valgt en grøntsagskasse, som passer til dine ønsker, skal du putte den i kurven og gå til kassen. Under din bestilling finder du en kolonne, hvor du nemt kan indtaste din rabatkode. Derefter kan du glæde dig til at modtage en kasse fyldt med økologiske og måske grimme grøntsager.

  • Hvad er en GRIM kasse?

    Du finder en GRIM kasse i 3 forskellige størrelser, som passer til en familie, et par eller den enlige. Kasserne er fyldt med økologiske grøntsager, som landmændene ikke kan sælge til supermarkederne på grund af urimelige skønhedsstandarder eller overproduktion. Du kan derfor være med til at bekæmpe madspild med en Eatgrim måltidskasse.

Indløs din rabatkode til Eatgrim

Der kan være mange ting at se til i en travl hverdag, og derfor står aftensmaden måske ikke altid øverst på din to-do-liste, når arbejdsdagen er overstået. Der er mange mennesker i supermarkedet, og nogle gange kan det være svært at finde de varer, som du skal bruge. Det kan også være svært at blive ved med at finde på nye og spændende retter til aftensmåltidet. Med en GRIM kasse kan du få leveret økologiske grøntsager lige til døren, og du kan lade dig inspirere til nye og spændende retter.

Vi tilbyder en Eatgrim kuponkode, så du kan få en grøntsagskasse leveret til en skarp pris. Du kan bruge koden til at prøve nye og spændende grøntsager af. En GRIM kasse er fyldt med sæsonens bedste grøntsager. Grøntsagskassen kan derfor være med til at inspirere dig i køkkenet. Måske opdager du en ny passion for madlavningskunsten, når du ikke skal tænke på indkøbsturene. Du kan indløse en af vores rabatkoder i dag og blive inspireret til nye retter fyldt med grøntsager.

Grimme grøntsager på middagsbordet

Hos Eatgrim kan du købe økologiske grøntsager, som landmændene har i overskud på grund af skønhedsfejl eller overproduktion. Nogle af grøntsagerne, der ender på middagsbordet, kan derfor være grimme men velsmagende. Grøntsagerne kan derfor sagtens bruges i madlavningen til sunde og veltilberedte retter.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at danskerne spiser 6 stykker frugt og grønt om dagen. En grøntsagskasse giver dig mulighed for at flette flere grøntsager ind i den daglige kost. Du kan finde inspiration til nye retter med grøntsagerne fra kassen på Eatgrims blog. Du kan også tilmelde dig et nyhedsbrev, hvor du får tilsendt opskrifter.

Der er mange forskellige opskrifter at vælge i mellem, og du skal derfor ikke selv finde på retter til aftensmåltidet. Opskrifterne kan inspirere dig til at prøve nye og spændende retter af. De kan gøre hverdagen lettere, fordi du sparer tid og energi. Du kan også spare penge ved at gøre brug af en Eatgrim rabatkode her fra CupoConcept.

Grøntsager til én person eller en hel familie

Du kan vælge mellem 3 forskellige størrelser af grøntsagskasser. Kasserne er lavet, så de passer til forskellige størrelser af familier. Du kan vælge en kasse, der passer til en, to eller flere personer. På den måde vælger du en kasse, der passer til forbruget, så du undgår madspild. Vægten på grøntsagerne kan variere afhængigt af sæsonen.

En Big and Beastly kasse er fyldt med økologiske og sæsonbestemte grøntsager, som passer til en lille familie eller kollektivet. Kassen indeholder mellem 6 og 8 kg. grøntsager, som familien eller kollektivet kan nyde godt af.

En Small and Ugly kasse er ideel til 2 personer. Kassen fra Eatgrim indeholder mellem 4 og 6 kg. økologiske grøntsager, som kan forvandles til saftige og smagfulde retter.

En Mini and Mean kasse passer til 1 person. Kassen indeholder mellem 2 og 4 kg. sæsonbestemte grøntsager, som passer særligt godt til en enkelt person. Grøntsagerne kan inspirere til nye og spændende retter i køkkenet.

Tilpas kassen til dine planer

En grøntsagskasse fra Eatgrim kan tilpasses, så den passer til dine planer og præferencer. Når du går til kassen, kan du selv vælge, om du ønsker levering hver uge eller hver anden uge. Du kan også vælge, om der er nogle grøntsager, som ikke skal med i grøntsagskassen. Det kan være grøntsager, som du ikke bryder dig om eller er allergisk over for. Når du tilpasser kassen og leveringen til dit forbrug, ender du ikke med at smide grøntsager ud, som en anden person kunne få glæde af.

På hjemmesiden kan du også vælge, om du ønsker at købe én grøntsagskasse eller et abonnement. Hvis du køber et abonnement, vil du få tilsendt en GRIM kasse, når det passer ind i dine planer. Du kan også vælge at købe én grøntsagskasse for at finde ud af, om det er noget for dig. Her kan du med fordel gøre brug af vores rabatkode til Eatgrim, så du kan få en grøntsagskasse til en billigere pris.

Undgå madspild med en måltidskasse fra Eatgrim

Hvis du vil gøre en aktiv indsats for at undgå madspild, kan du med fordel vælge en GRIM kasse. Kassen indeholder grøntsager, som landmændene ikke kan sælge til supermarkederne, fordi grøntsagerne enten er for store, misformede eller har skrammer. Faktisk bliver 1 ud af 3 grøntsager smidt ud på grund af skønhedsfejl eller overproduktion. Der er derfor mange grimme grøntsager, som aldrig når frem til køkkenbordet, fordi der er tårnhøje skønhedsstandarder.

Mange af de grøntsager, som bliver sorteret fra, kan stadig bruges til at lave velsmagende og grøntsagsfyldte retter. Eatgrim køber de misformede og grimme grøntsager af landmændene til en rimelig pris. Grøntsagerne bliver derefter pakket i kasser, så du kan hjælpe med at nedbringe mængden af madspild. Med en GRIM kasse kan du få økologiske grøntsager på køkkenbordet til en skarp pris, og samtidig er du god ved miljøet.

Der er penge at spare med en Eatgrim rabatkode

Hvis du vil prøve en grøntsagskasse af for at se, om det er noget for dig, kan du med fordel gøre brug af en rabatkode til Eatgrim. På den måde kan du spare penge på dit første køb. Du får grøntsagskassen til en skarp pris, og du kan derefter afprøve, om opskrifterne og levering til døren er noget for dig. Når du har afprøvet grøntsagskassen, kan du afgøre, om du skal tilmelde dig et abonnement, bestille en ny kasse eller finde andre løsninger til aftensmaden.

Med en GRIM kasse får du altid leveret økologiske grøntsager. Du bestemmer selv, om maden skal leveres direkte til døren, eller om du vil afhente kassen ved et afhentningssted. Det bliver altså næsten ikke nemmere at få gode råvarer på køkkenbordet. Hent din rabatkode i dag her hos CupoConcept og få rabat, når du køber en grøntsagskasse fyldt med økologiske grøntsager.

Find gode Eatgrim tilbud i dag

Her på siden kan du finde gode Eatgrim rabatkoder, så du kan spare penge på din næste GRIM kasse. Hvis du finder en rabatkode her hos CupoConcept, er det en fordel at bruge den med det samme. Rabatkoderne kan pludselig udløbe, så du ikke når at gøre brug af dem. Det ville være ærgerligt, hvis du ikke nåede at få en grøntsagskasse til en skarp pris.

Du kan risikere, at forhandleren pludselig deaktiverer rabatkoden. Vi kan ikke styre, om forhandleren fjerner koden, eller om koden udløber. Det kan derfor være en god idé at bruge koden med det samme, så du sikrer dig en grøntsagskasse til en konkurrencedygtig pris. Du får sæsonens bedste grøntsager leveret direkte til døren, så du ikke selv skal finde råvarerne i de fyldte supermarkeder. Du får altså inspirerende opskrifter og økologiske råvarer til en god pris.

Sådan bruger du Eatgrim rabatkoder

Der er to forskellige måder, hvorpå du kan bruge din rabatkode. Det afhænger af, om du bestiller en grøntsagskasse for første gang, eller om du allerede har oprettet en kundekonto med abonnementer.

Når du skal bruge din Eatgrim rabatkode, skal du sætte den ind under din bestilling. Du skal først og fremmest vælge den grøntsagskasse, som passer til en, to eller flere personer. Når du går til kassen, vil du under bestillingen finde en kolonne, hvor der står ’rabatkode’.  Kolonnen finder du på samme side, som du taster kundeinformation ind. Her kan du indsætte den rabatkode, som vi tilbyder her på CupoConcept. Når du har indtastet koden, skulle du gerne kunne se rabatten.

Hvis du allerede har en kundekonto, kan du også tilføje en rabatkode til dine abonnementer hos Eatgrim. Her skal du logge ind på din kundekonto med din e-mail og adgangskode. Derefter skal du gå til abonnementer, hvor du finder en kolonne til rabatkoden. Du indtaster rabatkoden og trykker ’tilføj’, og så skulle du gerne kunne nyde godt af rabatten.

Frederiksborgvej 59,
2400 København NV
Danmark