Phonetrade rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Phonetrade

Phonetrade rabatkode

Trænger din telefon til en opgradering? Så kan du hos Phonetrade finde både de nyeste og brugte telefoner samt tilbehør til gode tilbud. Udvalget er stort, uanset om du bedst kan lide iPhone, Samsung eller Huawei, da Phonetrade tilbyder en lang række mærker. Det er dog ingen hemmelighed, at prisen for en ny telefon ikke hører til i den lave ende. Men hvis du handler online på Phonetrade.dk, kan du nemt spare penge på din næste telefon. Du skal blot benytte en Phonetrade rabatkode i forbindelse med dit køb, som du kan hente herpå Cupoconcept. Så er du sikker på at få din nye telefon med størst mulig rabat og til den bedste pris. Du finder vores rabatkoder til Phonetrade lige herunder, og de kan alle benyttes allerede i dag!

Opdateret June 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Phonetrade

Rabatkode
Spar hele 5% på ALLE telefoner – lige nu
Spar hele 5% på ALLE telefoner – lige nu

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

333
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Phonetrades rabatkode.
Rabatkode
GRATIS panserglas med din ordre!
GRATIS panserglas med din ordre!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

275
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Phonetrades rabatkode.
Tilbud
Få 25% rabat på istandsatte Iphones – så gode som nye!
Få 25% rabat på istandsatte Iphones – så gode som nye!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

255
Vis tilbud Vis fordel Få vist Phonetrades rabat.
Tilbud
Få 2 års FULD garanti på dit køb
Få 2 års FULD garanti på dit køb

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

92
Vis tilbud Vis fordel Få vist Phonetrades rabat.
Tilbud
Få gratis fragt (0 kr.) på din ordre
Få gratis fragt (0 kr.) på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

36
Vis tilbud Vis fordel Få vist Phonetrades rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor kan jeg indtaste min Phonetrade rabatkode?

    Du kan indtaste din rabatkode på samme side hvor du også indtaster dine øvrige oplysninger.

  • Kan jeg afhente min ordre i en Phonetrade butik?

    Ja, det kan du sagtens. Du skal blot vælge “Afhent i butik” som leveringsmetode i checkout.

Rabatkode til Phonetrade

Hvis du mangler en ny telefon, så bør du bruge en rabatkode til Phonetrade næste gang du handler online – i hvert fald, hvis du elsker at spare penge. Og lad os være ærlige, ALLE elsker at spare penge! Det har vi her på Cupoconcept.dk gjort nemt for dig ved at samle alle de rabatkoder, der er tilgængelig til Phonetrade i øjeblikket. Alle rabatkoder til Phonetrade bliver opdateret dagligt, så du altid kan hente en rabatkode, der rent faktisk virker! Ved at bruge vores Phonetrade rabatkoder kan du dermed spare en masse penge hver gang, du handler online på www.Phonetrade.dk.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Phonetrade?

Hvis du vil bruge en Phonetrade rabatkode, så skal du ikke gøre andet end at indtaste den rabatkode, som du allerede har hentet her på siden, når du handler på deres webshop. Du kan på nedenstående billede se netop, hvor du skal indtaste din rabatkode til Phonetrade. Når du har tilføjet det produkt, som du ønsker at købe, til din indkøbskurv, skal du herfra fortsætte ved at gå til kassen. Her skal du indtaste dine oplysninger samt vælge en leveringsmetode inden betalingen finder sted. I forbindelse med at du indtaster dine oplysninger, får du mulighed for at indtaste din rabatkode til Phonetrade i feltet ”Rabatkode”. Når rabatkoden er indtastet, skal du trykke på ”Tjek kode”, hvorefter rabatten vil blive trukket fra dit beløb, inden du går til betalingen.

Ved at bruge en Phonetrade rabatkode herfra Cupoconcept kan du altså både nemt og hurtigt spare en masse penge. Du har mulighed for at opnå en stor besparelse alt afhængig af størrelsen på dit køb, der hos Phonetrade dog nemt kan rende op i større beløb. Du kan derfor med fordel altid tjekke om, der er nye rabatkoder tilgængelige, inden du handler online hos Phonetrade. Så er du allerede godt på vej til at spare penge, uanset om du mangler en ny telefon, iPad eller blot et nyt cover.

Phonetrade-rabatkode

Hvad kan man købe hos Phonetrade?

Phonetrade er den første og største virksomhed, der er bygget på et koncept om både køb og salg af istandsatte iPhones i Danmark. Det er et koncept, der hurtigt er blevet enormt populært siden dets spæde start i 2010, hvilket betyder, at Phonetrade i dag har 8 fysiske forretninger fordelt i hele Danmark. Hertil har Phonetrade tilknyttet 13 uddannede teknikere, der sikrer, at du som kunde får den bedste service. Derudover driver Phonetrade en webshop, hvor du både har mulighed for at sælge din gamle iPhone samt købe en ny.

På Phonetrade.dk kan du finde et stort udvalg af telefoner fra forskellige mærker, herunder iPhone, Samsung og Huawei. Uanset mærket på telefonen kan du også finde flere forskellige modeller, så du altid kan finde en telefon, der passer til dig. I og med at det er brugte telefoner, der kan købes på Phonetrade, har du også mulighed for at vælge, hvilken tilstand du ønsker din telefon skal være i. Tilstanden kan være kategoriseret som brugt, rigtig god eller som ny – og prisen på produktet afhænger naturligvis heraf. Alt efter, hvad der er tilgængeligt i øjeblikket, kan du også finde de forskellige telefoner i forskellige farver samt med forskellig størrelse hukommelse. Du kan dermed helt selv være med til at vælge præcis den telefon, som du ønsker at købe. Samtidig er det også muligt at købe forskelligt tilbehør med allerede fra starten såsom panserglas, cover, høretelefoner/earpods og meget mere. Fordelen ved dette tilbud er, at så vil dit panserglas allerede være monteret af en tekniker, når til modtager din nye telefon.

Hos Phonetrade kan du udover telefoner også købe brugte iPads. Ved køb af en iPad har du samme mulighed for at vælge hvilken tilstand du ønsker den i, som du har ved køb af telefoner. Endeligt kan du også købe en lang række tilbehør til både telefoner og iPads. Det indebærer alt fra høretelefoner, earpods og højtalere til covers og panserglas. Du kan derfor finde alt tænkeligt, som du skal bruge til din nye telefon eller iPad.

Husk at du altid kan få rabat, når du handler online hos Phonetrade, hvis du benytter en af vores rabatkoder til Phonetrade. Vores Phonetrade rabatkode virker uanset om du ønsker at købe en ny telefon, iPad eller nyt tilbehør – så der er altid penge at spare!

Phonetrade-telefon

Sælg din gamle telefon hos Phonetrade!

Gennem Phonetrade.dk har du mulighed for at sælge din brugte iPhone eller iPad. Det gælder ligegyldigt hvilken model, hukommelse, farve og stand din gamle iPhone eller iPad har – men prisen, som du kan få på den, afhænger naturligvis deraf. Så hvis du har en gammel telefon, der bare ligger og samler støv i skuffen, så er det en nem og hurtig måde til at hente lidt penge på.

Konceptet bag at give kunder mulighed for at sælge brugte iPhones og iPads ligger i den store mulighed for genanvendelse. Der vil nemlig altså være dele af produktet, der kan genanvendes, og derved bruges ved reparation af andre produkter. Ved salg af din brugte telefon eller iPad hos Phonetrade er du dermed med til at bidrage til større genanvendelighed.

En bæredygtig forretning

Konceptet bag Phonetrade er opstået med et ønske om at bidrage til en mere bæredygtig branche. Phonetrade genanvender derfor alt fra de iPhones, der opkøbes fra kunderne. Det giver derfor dig som kunde en god grund til at handle med god samvittighed. Alle kunder hos Phonetrade er altså med til at slå et slag for miljøet, når de vælger at købe eller sælge deres iPhones igennem Phonetrade.

Er det sikkert at handle hos Phonetrade?

Ja, det er i højeste grad sikkert at handle hos Phonetrade. Det er en velkendt dansk virksomhed, der får den ene efter den anden gode anmeldelse og rating fra deres kunder. Det er en mærkesag for Phonetrade, at deres kunder føler sig i trygge hænder, når de afleverer deres kæreste eje til service. Derfor tilbyder de 2 års fuld garanti på deres servicering af iPhones. I forbindelse med køb af produkter hos Phonetrade får du også fuld garanti i form af 24 måneders reklamationsret og 14 dages fuld returret.

Det er også værd at nævne, at de tilbyder prismatch på alle telefoner. Det betyder, at de løbende tjekker priserne hos konkurrenterne, så du altid er sikker på at handle til den bedste pris. Hvis du dog alligevel skulle se en identisk vare billigere et andet sted i Danmark, så tilbyder Phonetrade prismatch på deres telefoner.

Bülowsgade 68
8000 Aarhus C
Danmark

Mobiltilbehør-rabatkoder

Er du på udkig efter mobiltilbehør? Andre benyttede også disse rabatkoder.