Phonetrade

Phonetrade rabatkode

Her hos os finder du et udvalg af de bedste Phonetrade rabatkoder, så du kan spare penge og lade dine hårdt tjente penge række endnu længere! Vi opdaterer vores udvalg af rabatkoder til Phonetrade løbende, så du altid kan være sikker på at få et skarpt overblik her hos os. Nedenfor finder du vores mange forskellige rabatkoder – klik blot på dem for at åbne dem og få din rabatkode!

tick

Prismatch

tick

Bedste reservedele

tick

Fuld garanti

Opdateret august 2020 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Phonetrade

Fordele
Phonetrade rabatkode – Få 25% rabat på pre-owned Iphones
Phonetrade rabatkode – Få 25% rabat på pre-owned Iphones

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

41
Vis rabat Få vist Phonetrades rabat.
Fordele
Phonetrade rabatkode – Få gratis fragt på din ordre
Phonetrade rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

35
Vis rabat Få vist Phonetrades rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg indtaste min Phonetrade rabatkode?

  Du kan indtaste din rabatkode på samme side hvor du også indtaster dine øvrige oplysninger.

 • Kan jeg afhente min ordre i en Phonetrade butik?

  Ja, det kan du sagtens. Du skal blot vælge “Afhent i butik” som leveringsmetode i checkout.

En ting, som de fleste af os er afhængige af, i vores dagligdag, er vores smartphones. Det er en dyr post i budgettet, når den skal opgraderes, men den er bare uundværlig. Vi ved, hvor vigtigt det er med den rigtige telefon, men vi elsker også at spare penge. Derfor har vi her dannet en liste over Phonetrade rabatkoder, så du kan opgradere din telefon uden at sprænge dit budget. Her finder du de rabatkoder, der er tilgængelige lige nu, og vi sørger for at opdatere koderne, så du altid finder en, der rent faktisk virker.

Rabatkode til Phonetrade

Hos Phonetrade kan du købe istandsatte smartphones til en yderst fordelagtig pris. Ved at købe en brugt istandsat smartphone kan du spare mange penge på din næste telefon og være med til at gøre noget godt for miljøet. Med en Phonetrade rabatkode kan du nu spare endnu flere penge på dit køb og få lige den telefon, som du går og drømmer om.

Phonetrade tænker på miljøet

Der kan være mange grunde til, at det er en fordel at købe en brugt telefon. Den største er nok, at det kan spare dig for mange penge og give mere luft i budgettet, end hvis du skulle købe telefonen fra ny. Men det har også mange fordele for miljøet. Genbrug betyder nemlig, at mængden af telefoner der bliver produceret vil falde.

Hver gang der produceres en ny smartphone, kræver det store mængder energi og dyre materialer. Ved at købe en brugt smartphone kan du altså være med til at passe på miljøet (og din pengepung). Med en www.phonetrade.dk rabatkode er der nu endnu bedre grund til at hoppe med på genbrugsbølgen.

Derfor skal du handle hos Phonetrade

Der er mange fordele ved at handle hos Phonetrade. Her kan du få fingrene i de nye smarte modeller, der er på markedet uden at bruge alle dine penge på én gang. Du kan altså købe din drømmetelefon, som du ikke tidligere havde råd til.

Hos Phonetrade kan du selv vælge mellem de mange forskellige modeller af brugte telefoner. Du kan se, hvad telefonens pris er, hvor brugt den er, hvor meget hukommelse den har og meget mere. Det er helt op til dig, hvilken telefon der matcher dit behov, og hvilken pris du er villig til at give.

Få repareret din telefon hos Phonetrade

Phonetrade laver også andet end at købe brugte telefoner og sætte dem i stand, så de igen er klar til brug. Har du været så uheldig at smadre din skærm, eller er dit kamera i stykker? Så kan Phonetrade også hjælpe dig med det problem.

Phonetrade har mange års erfaring med at reparere iPhones. Derfor er de mere end kvalificerede til at give din telefon nyt liv. Her bliver kun brugt originale reservedele, og du behøver ikke at bestille tid.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Phonetrade?

Har du forelsket dig i en telefon hos Phonetrade? Så kan du nu spare endnu flere penge på dit køb – med en Phonetrade.dk rabatkode. Sådan gør du:

 1. Tilføj din drømmetelefon til kurven.
 2. Via indkøbskurven indtaster du dine oplysninger. Herunder kan du samtidig indtaste den Phonetrade kuponkode, som du vil bruge. Tryk herefter på tjek kode.
 3. Vælg din foretrukne leveringsmetode. Tryk videre og betal med sikker betaling.

Så er du klar til at modtage din nye brugte telefon. Det er altså ganske nemt at bruge en www.phonetrade.dk rabatkode og spare penge på dit køb.

Hvad kan man købe hos Phonetrade?

Hos Phonetrade kan du både købe telefoner, sælge telefoner og få repareret telefoner. Som navnet indikerer, kan du for eksempel bytte din gamle telefon til en ny og bedre. Men du kan også få hjælp til reparationer, hvis din telefon skulle være gået i stykker.

Her kan du:

 • Købe en brugt telefon
 • Sælge din gamle telefon
 • Få repareret din nuværende telefon
 • Bytte din gamle telefon til en ny

Ved at sælge din gamle telefon og købe en af Phonetrades brugte telefoner, der er sat i stand, kan du spare mange penge på din nye smartphone, uden at skulle gå på kompromis med hverken mærke eller model. Med Phonetrade tilbud kan du nu spare endnu flere penge på dit køb.

Er det sikkert at handle hos Phonetrade?

Hos Phonetrade er du i sikre hænder, når du skal købe ny telefon eller blot sende din gamle telefon ind. Phonetrade har otte fysiske butikker rundt i landet, så føler du dig ikke tryg ved at handle online, kan du altid få hjælp her. Når du handler hos Phonetrade, sker det via en sikker betalingsformular. Og så hæves pengene først, når din ordre er blevet behandlet.

Du kan derfor trygt bestille eller sælge din næste telefon via den populære webshop. Vælger at du at købe en istandsat telefon, kan vi kun anbefale, at du gør brug af en Phonetrade rabatkode, så du sparer ekstra mange penge

Bülowsgade 68
8000 Aarhus C
Danmark