Hiper rabatkode – 100 kr. rabat på fiberbredbånd

Hiper rabatkode - Giver lige nu 100 kr. rabat på...Læs mere

Hiper rabatkode – Giver lige nu 100 kr. rabat på din første ordre. Glæder kun 1.000 Mbit produkter Mindre

Danmarks billigste bredbånd

Hiper er et bredbånds firma, der er grundlagt af erfarne folk, som har været i IT branchen i mange år. De er et team på 3 mennesker, der valgte at gå sammen om at skabe nogle helt andre bredbåndsløsninger end andre selskaber i branchen. De ville gerne hjælpe folk med at kunne få et hurtigt internet, som også er til en billig pris. Det kan nemlig være ret dyrt at få sig et hurtigt internet, og det ville Hiper gerne lave om på.

Teamet bag Hiper har derfor gjort alt hvad de kunne for at give kunderne et hurtigt internet til Danmarks laveste priser. Deres vision er at give kunderne en bedre streaming og mere underholdning, med et internet der ikke er langsomt. De tror på frihed, og at et internet skal være til for at du helt selv kan bestemme, hvad du vil med internettet, og hvilken løsning der passer bedst til dig. Hiper vil derfor gerne give kunderne et bredbånd, som de fortjener. Derfor finder du en hastighed hos Hiper, der er helt op til 100 Mbit eller 1000 Mbit. Du kan altså selv vælge, om du vil have et internet der er hurtigt, eller et internet der er vanvittigt hurtigt. Hos Hiper ved de, at danskerne elsker at streame, hvad end det er film eller gaming, så Hiper har derfor enormt meget fokus på det område.

Selvom Hiper er Danmarks billigste bredbåndsløsning, så kan du sagtens gøre det endnu billigere med en rabatkode til Hiper. Den kan du få her hos CupoConcept, da vi altid leder efter de nyeste og bedste rabatkoder til dig, som vi lægger op på vores hjemmeside. Vi vil gerne sørge for, at du får et hurtigt internet til en super skarp pris.

Vanvittig hurtigt internet gennem Hiper

Hiper tilbyder bredbånd til Danmarks billigste priser, hvor du helt selv kan vælge, hvilken hastighed der passer bedst til dit eller jeres behov. Når du går ind på Hipers hjemmeside, så kan du gå direkte til “bredbånd”, hvor du her kan se de løsninger, som du kan få hos dem. Du kan nemlig få:

Bredbånd via telefonstik – fra 10 – 100 Mbit

Bredbånd via kabel-tv – fra 100 til 1000 Mbit

Bredbånd via fiber – 1000 Mbit

Du kan altså selv vælge din hastighed, og hvis du er typen der streamer meget, hvor du ser film på din computer eller telefon, eller måske er du en gamertype, så anbefaler Hiper at du har en af de store pakker, så du får et super hurtigt internet. Faktisk er alle deres løsninger et hurtigt et internet – dog er de store pakker et vanvittigt hurtigt internet. Du kan også læse mere om deres bredbånd typer, sådan at du virkelig kan sætte dig ind i, hvad der er bedst for dig. Derudover så får du også en trådløs router med i købet, som er nemt og enkelt at sætte op derhjemme. Så kan flere i din husstand få glæde af det hurtige internet. Deres priser er super billige, og husk, at hvis du skal have et internet gennem Hiper, så kan du få det til en endnu skarpere pris med en Hiper rabatkode. Det er ikke altid, at der er en rabatkode til Hiper, der er aktiv i øjeblikket, men CupoConcept sørger for at holde øje hver dag, og lige så snart at der er en tilgængelig rabatkode, så lægger vi den op hos os. Sørg for at kigge inden du foretager dit køb.

Internet til erhverv

Hvis du har et erhverv, så tilbyder Hiper også internet til jer. Du kan nemlig få et super godt tilbud fra Hiper, hvis du skal bruge deres internet til din virksomhed. De levere nemlig bredbåndsforbindelser til både privat og erhverv. Det eneste du skal gøre, er at kontakte Hiper, hvor de så vil give dig et uforpligtende tilbud på din bredbåndsforbindelse. De står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med spørgsmål, hvor Hiper her kan fortælle om hvilken løsning, der ville passe bedst til din virksomhed, så du er sikret at dine medarbejdere og/eller kunder får stor glæde af jeres nye hurtige internet fra Hiper.

Spar penge med en rabatkode til Hiper

Hvis du skal til at have et helt nyt internet, fordi du leder efter noget der er hurtigere end dit nuværende, eller måske er du lige flyttet i en ny bolig, hvor du så har behov for et hurtigt og billig internet, så er det helt klart hos Hiper, du skal købe det hos. Selvom de er super billige, så kan du også spare penge hos dem med en Hiper rabatkode. Du kan nemlig bruge en rabatkode her fra CupoConcept til Hiper, så du kan få din bredbåndsforbindelse til en super skarp pris. Vi vil rigtig gerne gøre det muligt for dig som privatperson, eller hvis du ejer en virksomhed, der skal bruge et internet, til at du/I kan få jeres internet til en billig pris. Sørg for at kigge efter rabatkoder her hos os, inden du køber dit internet hos Hiper.

Kontaktoplysninger

Officiel hjemmeside:
http://hiper.dk

Telefon: (+45) 8877 2000
Man-fre: 10.00 – 15.00

Mail: Kundeservice@hiper.dk
Mandag – søndag

HIPER A/S 
CVR: 36909080

Hiper på sociale medier

Facebook Linkedin