Hiper rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Hiper

Hiper rabatkode

Hos Hiper får du Danmarks bedste bredbånd til markedets laveste priser. Du kan få bredbånd via telefonstik, kabel-tv eller fiber med en hastighed fra 10 - 1000 Mbit, afhængig af din bopæl. Hiper giver dig altid maksimal hastighed til minimal pris, og lige nu kan du med vores rabatkode spare 100 kr. på det lynhurtige 1000 Mbit fiberbredbånd, så prisen den første måned kun bliver 199 kr., herefter 299 kr./md. Prisen er inkl. en trådløs router og ekskl. 398 kr. I oprettelse. Se om du har muligheden for at få 1000 Mbit fiberbredbånd hjemme hos dig, klik på “vis rabatkode”. Hiper er billige, men du kan sagtens få dit bredbånd til en endnu bedre pris med en Hiper rabatkode. Få den fra CupoConcept og få en rabat på dit nye internet.

Opdateret July 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Hiper

Rabatkode
Hiper rabatkode – 100 kr. rabat på fiberbredbånd
Hiper rabatkode – 100 kr. rabat på fiberbredbånd

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

1671
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Hipers rabatkode.
Rabatkode
Hiper Gratis Oprettelse – Få gratis oprettelse i dag (Klik her for at gå til tilbuddet)
Hiper Gratis Oprettelse – Få gratis oprettelse i dag (Klik her for at gå til tilbuddet)

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

478
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Hipers rabatkode.
Tilbud
Hiper tilbud – Få 1000 mbit bredbånd fra 249 kr. (Gratis oprettelse)
Hiper tilbud – Få 1000 mbit bredbånd fra 249 kr. (Gratis oprettelse)

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

355
Vis tilbud Vis fordel Få vist Hipers rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan jeg få internet fra Hiper?

    Ja, det kan du næsten helt sikkert. Hiper dækker stort set hele landet med internet via telefonstikket. Det er dog stadig ganske få der kan få fibernet fra Hiper

  • Hvor lang er bindingsperioden hos Hiper?

    Der er  6 måneders binding på dit abonnement hos Hiper.

Rabatkode til Hiper – Danmarks billigste bredbånd

Hiper er et bredbånds firma, der er grundlagt af erfarne folk, som har været i IT branchen i mange år. De er et team på 3 mennesker, der valgte at gå sammen om at skabe nogle helt andre bredbåndsløsninger end andre selskaber i branchen. De ville gerne hjælpe folk med at kunne få et hurtigt internet, som også er til en billig pris. Det kan nemlig være ret dyrt at få sig et hurtigt internet, og det ville Hiper gerne lave om på.

Teamet bag Hiper har derfor gjort alt hvad de kunne for at give kunderne et hurtigt internet til Danmarks laveste priser. Deres vision er at give kunderne en bedre streaming og mere underholdning, med et internet der ikke er langsomt. De tror på frihed, og at et internet skal være til for at du helt selv kan bestemme, hvad du vil med internettet, og hvilken løsning der passer bedst til dig. Hiper vil derfor gerne give kunderne et bredbånd, som de fortjener. Derfor finder du en hastighed hos Hiper, der er helt op til 100 Mbit eller 1000 Mbit. Du kan altså selv vælge, om du vil have et internet der er hurtigt, eller et internet der er vanvittigt hurtigt. Hos Hiper ved de, at danskerne elsker at streame, hvad end det er film eller gaming, så Hiper har derfor enormt meget fokus på det område.

Selvom Hiper er Danmarks billigste bredbåndsløsning, så kan du sagtens gøre det endnu billigere med en rabatkode til Hiper. Den kan du få her hos CupoConcept, da vi altid leder efter de nyeste og bedste rabatkoder til dig, som vi lægger op på vores hjemmeside. Vi vil gerne sørge for, at du får et hurtigt internet til en super skarp pris.

Vanvittig hurtigt internet gennem Hiper

Hiper tilbyder bredbånd til Danmarks billigste priser, hvor du helt selv kan vælge, hvilken hastighed der passer bedst til dit eller jeres behov. Når du går ind på Hipers hjemmeside, så kan du gå direkte til “bredbånd”, hvor du her kan se de løsninger, som du kan få hos dem. Du kan nemlig få:

Bredbånd via telefonstik – fra 10 – 100 Mbit

Bredbånd via kabel-tv – fra 100 til 1000 Mbit

Bredbånd via fiber – 1000 Mbit

Du kan altså selv vælge din hastighed, og hvis du er typen der streamer meget, hvor du ser film på din computer eller telefon, eller måske er du en gamertype, så anbefaler Hiper at du har en af de store pakker, så du får et super hurtigt internet. Faktisk er alle deres løsninger et hurtigt et internet – dog er de store pakker et vanvittigt hurtigt internet. Du kan også læse mere om deres bredbånd typer, sådan at du virkelig kan sætte dig ind i, hvad der er bedst for dig. Derudover så får du også en trådløs router med i købet, som er nemt og enkelt at sætte op derhjemme. Så kan flere i din husstand få glæde af det hurtige internet. Deres priser er super billige, og husk, at hvis du skal have et internet gennem Hiper, så kan du få det til en endnu skarpere pris med en Hiper rabatkode. Det er ikke altid, at der er en rabatkode til Hiper, der er aktiv i øjeblikket, men CupoConcept sørger for at holde øje hver dag, og lige så snart at der er en tilgængelig rabatkode, så lægger vi den op hos os. Sørg for at kigge inden du foretager dit køb.

Internet til erhverv

Hvis du har et erhverv, så tilbyder Hiper også internet til jer. Du kan nemlig få et super godt tilbud fra Hiper, hvis du skal bruge deres internet til din virksomhed. De levere nemlig bredbåndsforbindelser til både privat og erhverv. Det eneste du skal gøre, er at kontakte Hiper, hvor de så vil give dig et uforpligtende tilbud på din bredbåndsforbindelse. De står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med spørgsmål, hvor Hiper her kan fortælle om hvilken løsning, der ville passe bedst til din virksomhed, så du er sikret at dine medarbejdere og/eller kunder får stor glæde af jeres nye hurtige internet fra Hiper.

Spar penge med en rabatkode til Hiper

Hvis du skal til at have et helt nyt internet, fordi du leder efter noget der er hurtigere end dit nuværende, eller måske er du lige flyttet i en ny bolig, hvor du så har behov for et hurtigt og billig internet, så er det helt klart hos Hiper, du skal købe det hos. Selvom de er super billige, så kan du også spare penge hos dem med en Hiper rabatkode. Du kan nemlig bruge en rabatkode her fra CupoConcept til Hiper, så du kan få din bredbåndsforbindelse til en super skarp pris. Vi vil rigtig gerne gøre det muligt for dig som privatperson, eller hvis du ejer en virksomhed, der skal bruge et internet, til at du/I kan få jeres internet til en billig pris. Sørg for at kigge efter rabatkoder her hos os, inden du køber dit internet hos Hiper.

Langebrogade 6B
1411 København K
Danmark

TV og internet-rabatkoder

Er du på udkig efter tv og internet? Andre benyttede også disse rabatkoder.