Marley Spoon rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Marley Spoon

Marley Spoon rabatkode

Marley Spoon tilbyder måltidskasser til de danske hjem. Marley Spoon har ikke specialiseret sig i en form for mad, en alder, et verdenskøkken eller en kulinarisk overbevisning. Derimod er de en løsning, som passer til alle og enhver, og har du helt almindelige madvaner vil en måltidskasse fra Marley Spoon helt sikkert være et hit.

Opdateret June 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Marley Spoon

Tilbud
Spar 75 kr. på hver af de første 2 kasser
Spar 75 kr. på hver af de første 2 kasser

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

190
Vis tilbud Vis fordel Få vist Marley Spoons rabat.

Der er dog ikke sparet på hverken kreativiteten eller kvaliteten, fordi alle retter er lavet af friske råvarer, og der vil fra uge til uge være mange varierende retter at vælge imellem.

Det bliver ikke meget nemmere, og du kan med god samvittighed læne dig tilbage og lade Marley Spoon klare madlavningen.

Marley Spoon passer også godt ind, fordi de tilbyder et meget fleksibelt produkt, som du kan gå ind og justere, så det passer perfekt til din hverdag. Du kan ændre det på ugentlig basis, så ingen mad skal gå tabt, og så du uden problemer kan have mad nok til alle, ligegyldig hvilken familiekonstellation du er en del af.

Prøv Marley Spoon med en rabatkode i dag – find den her hos CupoConcept!

Billige måltidskasser til de danske hjem via vores unikke rabatkoder

Måltidskasserne fra Marley Spoon vil passe perfekt ind hos de fleste danske familier, som godt kunne tænke sig lidt ekstra tid i hverdagen.

Mange oplever hverdagen som stress og jag, fordi du tager direkte fra arbejde og institution til hjemmet, hvor der blot venter en masse praktiske opgaver. Sådan går det på repeat hver eneste dag.

Her kan et Marley Spoon tilbud fra CupoConcept på måltidskasser være et dejligt og tiltrængt afbræk, fordi du pludseligt vil få frigjort en masse tid.
Du skal ikke bruge tid på at handle og lave mad, og du skal heller ikke bruge tid på at tænke over måltiderne, og måske have dårlig samvittighed over du at føler dig idéforladt, og der ikke kommer nok variation eller nok grøntsager på bordet.

Alt dette løses med få klik gennem en måltidskasse fra Marley Spoon. Med en Marley Spoon rabatkode vil der tilmed være penge at spare.

Få adgang til et væld af lækre opskrifter med en Marley Spoon rabatkode

Opskrifterne er altid nemme at gå til, og du vil nemt kunne lave retterne til perfektion, også selvom du ikke er trænet i et køkken.

En af Marley Spoons kunder siger om dem: 

”Det bedste af det hele er, at vores unger elsker maden – og er begyndt frivilligt lave jeres mad, fordi opskrifterne er overskuelige for dem.”

  • Susanne, Lyngby.

Udtalelsen fra Susanne fortæller jo meget godt, hvor nemme opskrifterne er at gå til, og det kan sagtens være et fælles projekt at lave aftensmad, fordi alle kan være med.

Det bliver også automatisk hyggeligere, når alle har en fælles drejebog at gå ud fra, og det ikke er mor og far som dikterer hver eneste opgave.

Så bliver madlavningen pludseligt en hyggestund, fremfor endnu et stresset element. Det får kun maden til at smage bedre for både børn og voksne, at I har været fælles om det. Når der er ro i omgivelserne, vil børn også blive mere modige til at smage nye ting, som ellers måske kan svært.

Selvom mange af retterne er børnevenlige, så skal du ikke være bekymret for at der er gået på kompromis med sundheden, for alle retter er godkendt af Marley Spoons diætister, som altid er inde over udviklingen af menuer.

Vælg selv de retter, som passer dig og familien

Når du har valgt hvor mange personer, du vil have til, og hvor mange måltider om ugen, samt nogle andre data, er det tid til at vælge hvilke retter, du kunne tænke dig.

Her kan du endnu engang med fordel tage familien med på råd, så alle føler sig involveret, og dermed også glæder sig ekstra til aftensmaden i ugen, der kommer.

Der er hver uge op til 30 forskellige måltider at vælge mellem, og det betyder altså en garanti for at du kan sammensætte en hel uges menu med retter, som smager alle i husstanden.

Det vil altid være en blanding af klassiske retter, retter fra andre verdenskøkkener, vegetariske og mange andre retter, som du nok aldrig selv havde fundet på at lave.

Nogle af retterne er også markeret med ”særlig god til børnefamilien” eller ”god til den sunde hverdag”, så du kan med fordel kigge efter disse markeringer, hvis du leder efter nogle specifikke måltider.

Fokus på gode råvarer

Der er ved Marley Spoon stor fokus på at alle råvarerne, som er med i retterne, er gode og af høj kvalitet. De har stor fokus på at handle med pålidelige leverandører, som har styr på tingene, og som har de korrekte certificeringer og lignende. Her vil Marley Spoon ikke gå på kompromis.

Råvarerne vil altid være friske, også når de ankommer til dit hjem efter en lang transport, og også selvom de skal være nogle dage i dit køleskab. Råvarerne er så vidt muligt valgt efter sæson, fordi råvarer i sæson altid vil være dyrket med mindre besvær, og der vil ikke være samme transportbehov, som på de råvarer, der ikke er i sæson.

Marley Spoon vil altså hellere undvære jordbærrene om vinteren, fremfor at belaste både klima og pengepung mere end højest nødvendigt, ved at de skal transporteres verden over.

De råvarer, som hører til den enkelte ret, vil altid komme i afmålt dosering, så der kan leves op til et zero waste princip. Det handler om at smide så lidt mad ud som muligt, og her er måltidskasserne fra Marley Spoon helt geniale.

En Marley Spoon rabatkode vil spare dig for en masse penge på råvarer i høj kvalitet, og det vil du ikke opleve i et almindeligt supermarked. Derfor kan måltidsløsningen også være en økonomisk hjælp, især når du ved at produktet er i topklasse.

Stor fleksibilitet i abonnementet

En stor fordel ved at vælge måltidkasserne fra Marley Spoon er muligheden for at ændre og justere på indholdet undervejs. Det betyder at den let kan indgå i en travl og omskiftelig hverdag, hvor du ikke nødvendigvis har samme ugeskema hver uge.

Du kan nemt ændre antallet af retter, leveringsdato og tidspunkt, samt sætte abonnementet på pause en uge. Det er helt perfekt, hvis du f.eks. har delebørn, som kun er hos familien hver anden uge. Så kan du op- og nedskalere alt efter hvor mange der er hjemme.

Du kan sagtens bibeholde sit abonnement på Marley Spoon måltidskasser, selvom du skal på ferie eller af anden årsag ikke er hjemme i en uge. Så kan du springe den uge over uden ekstra beregning.

Marley Spoon kan på den måde nemt inkorporeres, og du får det hele levereret til hoveddøren. Se efter en Marley Spoon rabatkode, og tast den ind, når du alligevel er inde og justere din kasse. Så kan der være lidt penge at spare, som du kan bruge på dig selv.

Benyt vores Marley Spoon rabatkode og nyd godt af måltidskasser og sublim service

Marley Spoon tilbud har fokus på ekstra god service, og de har på deres hjemmeside udbudt et væld af muligheder, hvorpå du kan kontakte dem.

De har som mange andre både en mail og et telefonnummer, hvorpå de kan kontaktes, men deres side har også en direkte beskedfunktion, så du hurtigt kan stille dit spørgsmål. Samtidig har de også en stor og fyldestgørende hjælpecenter side, som har samlet alle de meste stillede spørgsmål.

Hjælpecentersiden er inddelt i kategorier, så du hurtigt kan spore dig ind på, hvor du kan finde de svar, du søger. Derudover er der også en søgefunktion, hvis du ikke lige kan lure, hvor du skal lede. Alt i alt er hjælpecentersiden meget intuitiv, og der er exceptionelle muligheder for at få løst sit problem hurtigt.

Det hjælper enormt meget på hele oplevelsen, at du hurtigt og nemt kan få svar på sine spørgsmål, eller du kan kontakte Marley Spoon uden problemer.

Emballage med fokus på miljøet

Marley Spoon fokuserer på at have så lidt emballage, som det overhovedet er muligt og forsvarligt.

Maden skal nå hjem til dig uden at miste deres friskhed, og der skal ikke være beskadigede varer. Det betyder, at du ikke kan undgå emballage fuldstændigt.

Dog er det vigtigt for Marley Spoon at vælge de mest miljørigtige løsninger, og der er en udførlig guide til, hvordan du skal sortere din emballage efterfølgende, så det kan blive genvundet.

Alle måltidskasserne er lavet af 100% genvundet materiale, som er FSC-certificeret. Deres plastikemballage kan sorteres i almen plastik affald, og rundt om maden er der isoleringsposer, som kan genbruges i hjemmet, og ellers ryge i papiraffaldet.

En solid klimapartner

Det er et stort fokus for Marley Spoon at være klimavenlige, og det ses blandt andet i deres emballagevalg. Her er der fokus på kvalitet, materialer og mængder.

Samtidig medfølger guiden til sorteringen efterfølgende, så det også er nemt for kunden at sortere korrekt, og dermed mest miljøvenligt.

Udover dette kompenserer Marley Spoon også for deres plastikpose forbrug, og de er anerkendt som officiel klimapartner. Det betyder, at de er klimaneutrale, fordi de kompenserer for den udledning, de laver, ved f.eks. brug af plastikposer.

Brug din Marley Spoon rabatkode i dag

Her hos CupoConcept har vi hele tiden en masse spændende rabatkoder tilgængelig for dig. Vi sørger altid for at have de bedste rabatter tilgængelig for dig, så du kan spare en masse penge. Så prøv Marley Spoon i dag med vores unikke rabatkode – lettere og billigere bliver det ikke!

Industrieweg 1
3433 NL Nieuwegein
Holland