Frandeli

Frandeli rabatkode

Har du lyst til at forkæle din partner med noget super sexet lingeri? Så skal du helt sikkert tage et kig hos Frandeli. Herinde kan du finde utrolig meget forskelligt lingeri, som helt sikkert vil give din partner store øjne. Du kan også købe helt almindeligt undertøj, hvis du har brug for noget nyt undertøj til hverdagen. Frandeli har strømper og lingeri til både mænd og kvinder, og også i plus size. Du kan blandt andet købe lingeri, shapewear, badetøj, strømper, kjoler, og tasker og sko hos dem. Frandeli har dog meget mere end blot tøj og lingeri til dig. De har nemlig også en afdeling fyldt med skønne velvære produkter. Du kan fx købe blodtryksmålere, pulsure, varmepuder og personvægte. Du kan altså finde utrolig meget hos Frandeli, som du kan forkæle dig selv med og også din partner. Deres udvalg er til gode priser, og ønsker du en rabat, så du kan sagtens få det med en Frandeli rabatkode fra CupoConcept.

tick

Gratis levering i DK

tick

Lave priser

tick

Kvalitetsprodukter

Opdateret august 2020 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Frandeli

Fordele
Frandeli rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre
Frandeli rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

68
Vis rabat Få vist Frandelis rabat.
Fordele
Frandeli rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg
Frandeli rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

59
Vis rabat Få vist Frandelis rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg ringe til Frandeli?

  Nej, Frandeli har valgt ikke at have telefonisk support for at holde deres priser så langt nede som muligt. De svarer dog hurtigt på mail.

 • Har Frandeli en fysisk butik?

  Nej, de har desværre ikke en fysisk butik længere.

Produkter der er i berøring med din hud

Frandeli er et af Danmarks største første butikker med salg af lingeri og tilbehør. De åbnede i 2006 for en butik efter stor efterspørgsel, men i 2012 valgte de at lukke butikken ned, da de gerne ville koncentrere sig fuldt ud om en online webshop. Ved at lukke butikken ned, kunne Frandeli også spare utrolig mange penge, som så er kommet kunderne til gode, da de nu kan tilbyde et billigere udvalg. Frandeli har et slogan: “Next to the skin”. Dette betyder at hos dem kan du finde produkter, der er i berøring med din hud. Du kan nemlig finde alt lige fra hudpleje, kosmetik og til undertøj, massageolie og meget andet. De har et utrolig spændende sortiment, og du kan tilmed gøre et kæmpe kup hos dem med en rabatkode til Frandeli, som du kan få her hos CupoConcept.

Lingeri, velvære, sko og meget mere

Frandeli har rigtig meget spændende at vælge mellem i shoppen. Uanset om du er på udkig efter noget sexet lingeri, eller helt almindeligt tøj eller hudplejeprodukter, så kan du finde det hos dem. Frandeli har et meget bredt udvalg, og noget af det som du blandt andet finder, er:

 • Lingeri
 • Shapewear
 • Strømper
 • Bukser
 • Strik
 • Tasker
 • Sko
 • Kostume
 • Korset og corsage
 • Babydoll
 • Allergikontrol
 • Termometre
 • Kunstige øjenvipper

Du kan finde utrolig meget hos Frandeli, og der vil helt sikkert være noget, der falder i din og din partners smag.

Spar penge med en rabatkode til Frandeli

Hos Frandeli kan du købe lingeri, strømper, kostumer, sko, velvære og meget mere, der virkelig kan forkæle dig selv og din partner. CupoConcept samler de bedste rabatkoder fra dem, så du kan spare penge på deres produkter. Med en rabatkode kan du få råd til lidt ekstra, når du handler online. Du kan altid hente din Frandeli rabatkode her fra os, da vi gerne vil hjælpe dig med at spare penge. Sørg for at hent din Frandeli rabatkode hos os, og få dit lingeri til en super skarp pris.

Lyngby Hovedgade 104B
2800 Kgs. Lyngby
Danmark