Spisibyen rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Spisibyen

Spisibyen rabatkode

Kan du godt lide at spise ude, men vil samtidig gerne spare nogle ekstra penge? Så skal du benytte en af vores rabatkoder til spis i byen. Ved at bruge en Spisibyen rabatkode, kan du på dit næste køb opnå en rabat og dermed spare en masse penge. Du finder her på siden en oversigt over de rabatkoder, der lige nu er tilgængelige hos Spisibyen, og som du frit kan benytte dig af. Vores rabatkoder opdateres ofte, og du er dermed altid garanteret en rabatkode som virker. Herunder finder du de rabatkoder der tilbydes lige nu, og alt du skal gøre er, at vælge den rabatkode du ønsker at benytte, trykke på den, og så får du koden vist.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Spisibyen

Alle Spisibyen rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Spisibyen. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan man benytte en rabatkode hos Spisibyen?

    Ja, du kan indtaste din rabatkode i højre side på bestillingssiden.

  • Hvad er Spisibyen?

    Spisibyen er en gastronomiklub hvor man via deres samarbejdspartnere kan få særtilbud på store madoplevelser.

Rabatkode til Spisibyen

Hvis du vil spare penge, når du handler hos Spisibyen, så skal du bare bruge en af vores rabatkoder. De er nemme at bruge, og du sikrer dig altid en god pris. Det kan variere fra gang til gang, hvilke rabatkoder du finder her på siden, da de løbende bliver opdateret. Dette er for at sikre, at de altid virker, og at du hver gang kan spare en masse penge, ved at kigge forbi siden her.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Spisibyen?

Du kan nemt anvende din rabatkode hos Spisibyen, også selvom det er første gang du prøver det. Som det første skal du gå ind på deres hjemmeside www.spisibyen.dk, dette kan du også gøre ved at trykke på en af rabatkoderne, hvorefter du sendes direkte videre, til deres side. Herefter vælger du den madoplevelse, du gerne vil købe, og tilføjer den til din kurv. Når du er færdig med at tilføje, går du til din indkøbskurv, hvor du kan se en oversigt over dine valgte madoplevelser. Herefter går du videre til kassen, hvor du udover at indtaste dine oplysninger, har mulighed for at angive et gavekort eller en rabatkode. Det er her du skal benytte din Spisibyen rabatkode, hvorefter rabatten bliver fratrukket det samlede beløb, og du kan gøre dit køb færdigt. Det er altså nemt og enkelt at sikre sig en besparelse, ved at benytte en rabatkode til Spisibyen.

Hvad kan man købe hos Spisibyen?

Spisibyen er for dig der godt kan lide at spise ude, og sætter pris på god mad til en god pris. Hos Spisibyen kan du købe madoplevelser, men til en billigere pris. De tilbyder oplevelser til alt lige fra toprestauranter der er Michelin-hædrede og velkendte til de mere unikke og ukendte kroge inden for dansk gastronomi. De tilbyder noget for enhver smag, og du kan med sikkerhed finde en madoplevelse der opfylder dine behov. Du kan altid finde information om den madoplevelse, du ønsker at købe, så der er klarhed over, hvad du får med i prisen. Derudover har du hver uge mulighed for at opleve en ny madoplevelse til en god pris.

Hvordan benytter jeg min madoplevelse fra Spisibyen?

Når du har købt en madoplevelse hos Spisibyen, modtager du et værdibevis, som bliver sendt til din e-mailadresse. Dette skal indløses hos det sted, du har valgt at købe en oplevelse til. Dit værdibevis er forsynet med en unik kode, og denne skal oplyses, når du indløser dit værdibevis. Værdibeviset har som udgangspunkt en gyldighed på 3 år, fra udstedelsesdatoen, men i nogle tilfælde, kan de være begrænset til en kortere periode. Dette kan være, hvis ydelsen kun tilbydes i en bestemt periode hos den samarbejdspartner, hvor værdibeviset gælder til, så det er værd at være opmærksom på.

Er det sikkert at handle hos Spisibyen?

Det er helt sikkert at handle hos Spisibyen, og der er ingen skjulte gebyrer. Spisibyen fastsætter deres priser i henhold til aftaler med deres samarbejdspartnere, og du vil ikke opleve problemer med, at værdibeviserne ikke virker. Såfremt de anvendes inden for den angivne tidsperiode. Derudover anvendes ePay til at håndtere alle onlinebetalinger, hvilket er med til at skabe stor sikkerhed og mere tryghed ved handlen og betaling hos www.spisibyen.dk.

Kan jeg købe andet end madoplevelser hos Spisibyen?

Udover at tilbyde madoplevelser til særlige priser, kan du også finde andre Spisibyen tilbud, på deres hjemmeside. Hver uge har de en række særkampagner med særlige priser på eksempelvis vin, spiritus og champagne, hvor du kan spare op til 50%. Til disse særkampagner kan du selvfølgelig også benytte en af vores rabatkoder og spare ekstra penge. Alt efter hvilken særkampagne du vælger, kan typen af levering og leveringstiden variere. Det bliver enten leveret som hjemmelevering eller til nærmeste pakkeshop, og leveringstiden er på 1-3 hverdage. Du kan også forkæle nogle du holder af med et gavekort til Spisibyen, som passer til enhver anledning. Du finder gavekortene på deres hjemmeside www.spisibyen.dk og kan vælge beløb på mellem 100 og 500 kr.

Find Spisibyen på de sociale medier

Er du nysgerrig på at følge med og vide mere om Spisibyen? Så kan du finde dem på Facebook og instagram, hvor der løbende opdateres, når der kommer nye madoplevelser. Dermed er du sikker på, at du aldrig går glip af et nyt tilbud. Men husk at kigge forbi siden her, så du kan opnå en ekstra rabat, på de i forvejen gode priser.

Vester Voldgade 83, 2.
1552 København V
Danmark