Luxplus rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Luxplus

Køb hårpleje, ansigtspleje og dufte hos Luxplus og få altid...Læs mere

Køb hårpleje, ansigtspleje og dufte hos Luxplus og få altid gratis fragt. Mindre

Vis rabat
No Expires

Luxplus rabatkode – Spar op til 80%

Luxplus rabatkode - Spar op til 80%
Vis rabat
No Expires

Om Luxplus

Luxplus er en online virksomhed, der sælger et stort sortiment af skønhedsprodukter til meget lave priser. Luxplus ville gerne gøre det muligt for kunderne, at de kunne få fat i populære mærker til pris, der næsten matcher indkøbsprisen. Teamet bag Luxplus har derfor slået hovederne sammen, og prøvet at finde en måde hvorpå det kunne lade sig gøre. Luxplus har så fået sig en rigtig god aftale med deres forhandlere, hvor det er muligt for dem at sælge produkter til en pris, der er så lav, at det lyder for godt til at være sandt. For at få glæde af de lave priser, skal du dog være medlem hos Luxplus til et lille beløb i måneden.

Luxplus hjemmeside

Så hvis du er vild med skønhedsprodukter, så skal du helt klart tage et kig her hos Luxplus. De hjælper kunder med at få fat i de produkter, som du også kan købe hos en frisør, men dog til en meget lavere pris. De er forhandler af over 700 mærker, så hvis du leder efter et specifikt mærke, så er der gode chancer for at finde det i shoppen. Selvom at Luxplus har gjort det rigtig billigt hos dem, så kan du også få en yderligere rabat med en Luxplus rabatkode. Her hos CupoConcept sørger vi for at have de nyeste rabatkoder tilgængelige til Luxplus, så du altid kan spare nogle penge, når du handler online.

Forkæl dig selv med de bedste skønhedsprodukter

Hos Luxplus finder du et stort sortiment, der er fyldt med lækre produkter. Du kan finde stort set hvad som helst, som du lige måtte mangle, og så endda til en vanvittig lav pris. Inde på Luxplus’ hjemmeside, har de delt deres produkter op i nogle kategorier. Du finder mange forskellige at vælge mellem, og de kategorier du kan se, er:

 • Hårpleje
 • Makeup
 • Parfumer og dufte
 • Kropspleje
 • Ansigtspleje
 • Herredufte
 • Tilbehør
 • Fødevarer og helsekost
 • Vitaminer
 • Accessories
 • Tandpleje

Hos Luxplus kan du finde produkter til både mænd, kvinder og børn. De har ufattelig meget at vælge mellem, så det er bare om at gå på jagt i sortimentet. Hvis du dog allerede ved, hvad du er på udkig efter, jamen så har Luxplus skam også en smart søgefunktion på deres side. Her skal du blot indtaste dit søgeord, og så finder Luxplus alle de relevante produkter frem. Så kan du nemt og hurtigt finde et produkt, og mon ikke Luxplus allerede har produktet blandt deres tusindvis af forskellige produkter.

Find lige det du mangler i Luxplus’ kæmpe sortiment

Hos Luxplus kan du som sagt, finde rigtig meget forskellige. Inde i de mange kategorier, finder du et væld af skønne produkter. Herunder vil vi fortælle dig lidt mere, om de forskellige kategorier hos Luxplus:

Parfumer og dufte

Her kan du finde dufte, der passer til enhver. Luxplus har parfumer fra kendte mærker, men også de mindre kendte. De mærker du blandt andet finder er Elizabeth Arden, Britney Spears, Calvin Klein, Giorgio Armani og Hugo Boss. Du kan finde et stort og varieret udvalg, hvor der er parfumer til både mænd, kvinder, børn og unge. De forskellige typer af dufte er  Eau de Parfum, Eau de Toilette, bodyspray, deodoranter, så der er rig mulighed for at variere lidt mellem parfumerne. Luxplus har skønne dufte til enhver lejlighed.

Makeup og kosmetik

Skal du bruge noget nyt makeup, så er det her du finder det. Luxplus har samlet alt det bedste fra makeup-verden, hvor du kan shoppe makeup fra førende mærker. Luxplus ved hvad kvalitet er, så derfor har de sørget for at have de bedste mærker her. Inde i denne kategori finder du bl.a. foundations, mascara, concealer, makeupbørster, paletter, neglelak og meget mere. Er du en professionel makeup-artist, så vil du sikkert kunne finde en masse lækkert her, og endda spare utrolig mange penge på købet.

https://www.youtube.com/watch?v=HG3XU7U6Aek

Kropspleje og ansigtspleje

Du skal huske at pleje din krop og dit ansigt med den rette pleje. Det er nemlig vigtigt, hvis du gerne vil opretholde den naturlige balance i huden. Det kan være at din hud er kommet ud af balance, og så har Luxplus nogle lækre hudplejeprodukter, der kan hjælpe dig med at få en sund hud igen og også forebygge mod skavanker fremadrettet. Hos Luxplus finder hudplejeprodukter til alle slags hudtyper. Tør, fedtet, kombineret og skadet. Du finder mange forskellige produkter herunder dermaroller, solpleje, pleje til hænder og fødder, anti-age produkter og meget mere. Du finder også pleje til børn og baby, hvor du kan få produkter, der ikke indeholder farlige kemikalier.

Hårpleje

Hos Luxplus kan du også finde et bredt og varieret udvalg af hårprodukter. For at få et stærkt og sundt hår, så kræver det den nødvendige pleje og vedligeholdelse. Du finder derfor lækre hårmasker, balsam og shampoo, der indeholde vigtige vitaminer. Herinde finder du produkter til alle slags hårtyper. Det er også her, du kan få fingrene i styling produkter, såsom glattejern, voks, hårspray osv. Hos Luxplus kan du få et lækkert hår, og style det lige som du vil. Du finder førende mærker herinde som bl.a. Everneed, L’oreal, Tigi, Milkshake, Revlon og Paul Mitchell.

Luxplus har meget mere at byde på en blot dette. Faktisk har de opgraderet deres webshop, og sælger nu også boligprodukter, fødevarer og andre ting under kategorien “Luxliving”. Herinde kan du få fat i produkter som rengøring og vask, tandpleje, indretning, accessories, fødevarer og vitaminer. Du kan virkelig gøre et kæmpe kup hos Luxplus, og købe nogle af dine daglige produkter til en enormt billig pris. Du får de bedste tilbud her hos dem, og med en Luxplus rabatkode kan du få et endnu bedre tilbud. Vi hjælper dig med at spare penge online, så er du vild med tilbud, så er du klart kommet til det rette sted.

Over 700 fantastiske brands

Luxplus har sørget for at blive forhandler af utrolig mange forskellige brands. Faktisk er de forhandler af over 700. Du kan derfor finde et stort og skønt udvalg i shoppen, og der er enormt gode chancer for, at du finder lige det produkt, som du er på jagt efter. De mærker du finder hos Luxplus, er både kendte, men også mindre kendte mærker. På denne måde kan Luxplus tilbyde et mere varieret prissortiment, så alle og enhver kan få råd til at handle hos dem. Du finder bl.a. mærker som:

 • Everneed
 • Babyliss
 • Tigi
 • American Crew
 • ID hair
 • GHD
 • Milkshake
 • L’oreal
 • Revlon
 • Gucci
 • Goldwell
 • Kerastase
 • Uniq One

..og mange flere. Hos Luxplus kan du gøre et kæmpe kup, og hvis du har et specifikt mærke, som du bare ved er det bedste for dig, så kan du også vælge at shoppe efter mærket. Det eneste du skal gøre, er blot at sortere efter det valgte mærke, og så får du kun vist produkterne fra mærket. På denne måde kan du altså meget nemmere finde et produkt, uden at du skal gennemgå det hele først. Luxplus vil gøre det så nemt som muligt for dig, og husk også, at med en Luxplus rabatkode, så kan du shoppe dit favoritmærke til en super skarp pris.

Spar op til 80% og optjen BonusCash

Hvis du er medlem hos Luxplus, så får du utrolig mange gode fordele hos dem. De har sørget for at få den bedste aftale med deres forhandlere, der så kommer kunderne til gode. Du skal blot betale et meget lille beløb i måneden, og så får du adgang til utrolig mange gode ting:

Spar op til 80%

Luxplus har som sagt en vanvittig aftale med forhandlerne. De kan tilbyde kunderne produkter, der nærmest matcher indkøbsprisen. Nu er det slut med at betale dyre penge fra gode og vellidte mærker. Hos Luxplus kan du spare op til 80%, når du handler hos dem. Ville det ikke være super fedt at få en kæmpe rabat på dine yndlingsmærker?

Fri fragt og hurtig levering

Endnu en fordel hos Luxplus er, at du faktisk ikke skal betale noget for fragten. Nej, den er skam helt gratis. Derudover så får du allerede din vare indenfor 1-2 dage. Så du skal ikke engang vente særlig længe efter dit køb.

Optjen BonusCash

Luxplus har gjort det endnu bedre at være medlem hos dem. Faktisk kan du spare nogle særlige BonusCash op, der gør at du kan spare endnu flere penge hos dem. Faktisk handler det om, at jo mere du køber, jo mere sparer du. Det vil altså sige, at hvis du har lyst til en mascara, og måske også lige et tandblegningssæt, og nogle lækre hårprodukter, så sørg for at købe det hele hos Luxplus. Som et eksempel fra Luxplus, så har de delt forbrugerne op i 3 grupper:

Lille forbrug – Hvis du har et forholdsvist lavt forbrug i måneden, og køber det hele hos Luxplus, så kan du spare omkring 380 kr.

Mellem forbrug – Er dit forbrug mere eller mindre en mellemting, jamen så kan du spare omkring 740 kr.

Stort forbrug – Shopper du rigtig meget, og har lyst til at købe alt muligt lækkert fra Luxplus, så kan du faktisk her spare omkring de 1200 kr.

Du kan altså spare utrolig meget hos dem. Du får både op til 80% rabat på alle mærker, og så optjener du også BonusCash, så du kan få endnu mere rabat hos dem.

Første måned gratis

Som en rigtig god service, så har Luxplus gjort, at du kan få den første måned helt gratis. Det betyder altså, at du lige kan få en fornemmelse af, hvem de er, hvad de tilbyder, helt uden at du skal betale en krone i medlemskab. Du kan sagtens shoppe løs i din gratis måned, hvor du får de samme fordele med den høje rabat og de skønne optjene BonusCash.

Lækre produkter på tilbud

Luxplus er helt klart stedet for dig, der er på jagt efter de skønneste produkter. De går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du ved derfor, at hvis du handler hos Luxplus, jamen så er det kvalitet, du får med dig hjem. Deres produkter er velegnet til alle typer og mange forskellige formål. Hudpleje, hårpleje, dufte, makeup. vitaminer – ja, alt hvad du lige kan tænke på. Luxplus har førende mærker i shoppen, og de er fyldt med gode vitaminer, og er super effektive. Hos Luxplus kan du købe dine produkter på tilbud, hvor du faktisk kan spare helt op til 80% af de normale priser. Du kan gøre et kæmpe kup hos dem, og faktisk kan du gøre dit køb endnu billigere – selvom det måske lyder for godt til at være sand – med en rabatkode.

Spar penge med en rabatkode til Luxplus

Luxplus er en medlemsportal, hvor du skal være medlem for et meget lille beløb i måneden, og så kan du shoppe løs til utrolig billige penge. Det kan helt klart betale sig for dig, hvis du ofte handler nye skønhedsprodukter, for i sidste ende vil du spare rigtig mange penge. Vil du derimod gerne spare endnu mere, så hold øje her hos CupoConcept. Vi har en rabatkode til Luxplus rabatkode til dig, lige så snart der er en tilgængelig. Med en rabatkode til Luxplus kan du få råd til meget mere, og du vil spare rigtig mange penge.

Adresse:

Luxplus ApS
Teglværksgade 37 1 tv
2100 København Ø
Danmark
Mere om Luxplus
Facebook icon  
Luxplus er e-mærket:

Luxplus trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 78 75 40 55
Mandag – fredag kl. 12.30 – 15.00
Email
[email protected]
Hjemmeside
https://www.luxplus.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Viabill
 • MobilePay
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • Maestro