E-tasker rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
E-tasker

E-tasker rabatkode

Mange af os elsker tasker. De er praktiske og kan give dig et trendy look. Hvis du er på udkig efter en super smart og moderne taske, kan du finde det hos E-tasker. De sælger en masse lækre tasker til ethvert behov og smag. Du kan finde både tasker, kufferter, mobilcovers, punge og en masse andet hos E-tasker. De er Nordens største online webshop, som sælger tasker, og de har et kæmpe sortiment i deres shop, så du kan finde en taske der passer til din stil. E-tasker ville gerne have en webshop, hvor du, som kunde, ville have en masse forskelligt at vælge imellem. Deres tasker spreder sig over en masse forskellige prisklasser, typer, farver og mærker, så du har rig mulighed for at finde frem til den taske, kuffert, pung eller hvad du mangler, til den pris og stil som du ønsker. CupoConcept kan også give dig en rabat på dit køb med en E-tasker rabatkode, som du kan finde her på vores hjemmeside.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra E-tasker

Rabatkode
Lige nu 10% på HELE shoppen – ingen begrænsninger!
Lige nu 10% på HELE shoppen – ingen begrænsninger!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

329
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist E-taskers rabatkode.
Tilbud
Spar op til 50% – Danmarks bedste kuffert tilbud
Spar op til 50% – Danmarks bedste kuffert tilbud

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

302
Vis tilbud Vis fordel Få vist E-taskers rabat.
Tilbud
Få GRATIS fragt til 0 kr. – gælder hele ordren
Få GRATIS fragt til 0 kr. – gælder hele ordren

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

119
Vis tilbud Vis fordel Få vist E-taskers rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min rabatkode til E-tasker?

  Den indtaster du nemt direkte i indkøbskurven.

 • Hvad betyder det, at E-tasker har prisgaranti?

  Det betyder, at E-tasker matcher prisen, hvis du finder en identisk vare billigere hos en anden dansk forhandler.

Nordens største online shop med salg af tasker

I 2008 blev E-tasker grundlagt, med tanken om en online webshop, der kunne tilbyde tasker til alle behov og i forskellige prisklasser. Grundlæggerne bag E-tasker, ville gerne gøre det nemt og enkelt for kunderne at lede efter en taske, som de havde behov for eller blot ønskede sig, og så skulle det være muligt at modtage tasken ret hurtigt. E-tasker blev hurtigt en succes efter de kom til i år 2008. De er i dag Nordens største online butik, som sælger tasker, punge og kufferter. De har har også vundet ‘årets webkomet’ i 2010 og 2011, så E-tasker har virkelig formået at stable en god vækst, og leve op til deres eget mål. E-tasker ville også gerne være de billigste på markedet, så derfor tilbyder de prisgaranti. En prisgaranti betyder, at du får dine tasker til den absolut billigste pris på markedet. E-tasker sammenligner nemlig deres priser med de andre online webshops, som sælger tasker, og så sørger E-tasker for at deres pris er den laveste. Selvom du finder en taske, kuffert eller pung et andet sted, hvor prisen er lavere, så kan du blot skrive en email til E-tasker, og der vil de så hjælpe dig videre, og give dig dit produkt til en lavere pris. Du kan endda gøre dit køb hos E-tasker endnu billigere, med en E-tasker rabatkode. Så kan du få dig eksklusiv rabat, når du handler hos dem. Du kan finde din rabatkode hos CupoConcept.

e-tasker-1

Kufferter, tasker, punge og handsker hos E-tasker

E-tasker tilbyder tasker, kufferter og punge samt handsker til enhver smag og prisklasse. Du kan finde et stort sortiment hos E-tasker, og de har nemlig sørget for at have alle slags typer, materialer, farver og priser klar til dig, sådan at du med sikkerhed kan finde det produkt, du ønsker. Hvad enten det er en ny taske af et bestemt mærke, en pung i en bestemt farve eller noget helt andet, så er dette muligt hos E-tasker.

Når du går ind på deres hjemmeside, kan du se en del hovedkategorier. Herunder disse kategorier, finder du en masse spændende produkter, som også er delt op i kategorier. Det lyder måske en anelse uoverskueligt, men det gør hele oplevelsen meget nemmere for dig. Du kan nemlig finde disse hovedkategorier hos E-tasker:

 • Kufferter
 • Tasker
 • Rygsække
 • Skoletasker
 • Pung og handsker
 • Alt andet

Herunder finder du underkategorierne til produkterne, så hvis du fx leder efter en blød kuffert, finder du den under kufferter. Eller måske skal du have en ny håndtaske, sportstaske eller en toilettaske, så er det super nemt at finde hos E-tasker. Du kan også gøre din søgning endnu nemmere, ved at indtaste et søgeord oppe øverst i søgefeltet. Så dukker der en masse relevante produkter op, for det søgeord du har indtastet.

e-tasker-2

Velkendte mærker af høj kvalitet

Hos E-tasker kan du også finde velkendte mærker der er af høj kvalitet. Du kan både finde de populære mærker og også nogle helt nye nogle. Hvis du har et yndlingsmærke, som du ved at din taske skal være produceret af, så kan du sagtens filtrere din søgning efter dette hos E-tasker. Hvis du ikke rigtig er på udkig efter noget bestemt, så kan du blot gå ind under ‘Brands’ på E-taskers hjemmeside. Her kan du fx vælge Eastpak, hvor der så vises alle de tilgængelige produkter, som Eastpak har lavet. Du kan også være mere specifik i din søgning: hvis du går ind på fx kufferter, og herunder ønsker du dig en dejlig blød kuffert. Når du har valgt dette, kan du se ovre i venstre side, at du herfra kan filtrere din søgning. Hvis du ved at din kuffert skal være fra Echolas, så skal du blot afkrydse boksen ved Echolas brand, og der vises derefter kun bløde kufferter fra Echolas. Du kan også filtrere din søgning efter farver og pris.

E-tasker har ufattelig mange brands at vælge mellem. Du finder blandt brands som:

 • Fjällräven
 • North Face
 • Eastpak
 • Vatude

Du kan altså finde rigtig meget hos E-tasker, og shoppe efter det mærke, som du ønsker. Husk også at med en E-tasker rabatkode, kan du få en eksklusiv rabat på din taske, kuffert eller pung.

Spar penge med en rabatkode

Hvis du skal ud og shoppe en ny rygsæk til dit studie, eller måske skal du på ferie og mangler en rejsekuffert, men du synes det er en anelse for dyrt. Så kan du med en rabatkode til E-tasker spare nogle penge på dit køb. CupoConcept vil gerne sørge for at du kan få dig et super skarpt tilbud, når du shopper hos E-tasker. Derfor sørger vi for at finde de rette rabatkoder, som du kan gøre brug af. Med en rabatkode vil du kunne få et godt tilbud hos E-tasker, og selvom at din rabatkode måske er udløbet, så leder vi dagligt efter en ny. Sørg for at holde øje på vores hjemmeside inde du køber hos E-tasker. Husk også at du skal indtaste din E-tasker rabatkode inden du foretager din betaling – din rabat bliver nemlig automatisk fratrukket.

e-tasker-rabatkode

Bødkervej
5750 Ringe
Danmark

Tasker og kufferter-rabatkoder

Er du på udkig efter tasker og kufferter? Andre benyttede også disse rabatkoder.