Lunar rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Lunar

Lunar rabatkode

Har du brug for at have bedre styr på din økonomi og samtidig have din bank lige ved hånden? Så er Lunar lige noget for dig. Lunar er en mobil bank, du kan tage med dig overalt. Her kan du holde styr på dine konti, spare op, investere dine penge, se dit forbrug og meget mere. Lunar fungerer altså som en bank, men kræver ikke at du opsiger den bank, du i forvejen har penge hos. Lunar giver dig blot muligheden for at få overblik over alle eller nogle af dine penge på en nem og simpel måde. Lunar vil gøre det sjovere at holde styr på din økonomi, så hvis du har svært ved at finde motivationen til at sætte dig ind i dine finanser, er Lunar måske vejen frem for dig. Du kan i hvert fald spare mange penge, hvis du bruger en Lunar rabatkode, så det skader ikke at prøve.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Lunar

Alle Lunar rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Lunar. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad er Lunar?

    Lunar er en 100% digital bank, der hjælper dig med at få overblikket over din økonomi.

  • Hvordan fungerer Lunar?

    Lunar er en app, som du kan hente ned på din smartphone. Appen giver dig et nemt overblik over dine udgifter, motivation til at spare op og gør det nemt at investere.

Rabatkode til Lunar

Med over 150.000 brugere i Skandinavien har den danske virksomhed Lunar et godt ry blandt sine brugere. Mange kan se fordelene ved at samle sine finanser i én overskuelig bank, der tilbyder et fedt og nyt design i form af en app, der er super brugervenlig. Alt du skal bruge for at holde styr på dine penge, spare op eller investere er på Lunars app. Du får desuden et stilrent sort Visa-kort, når du lader Lunar styre dine penge. Du kan også helt selv vælge, hvor meget du vil lægge hos Lunar. Så er der ingen grund til at holde dig tilbage. Vi er fan af Lunars koncept, og vil derfor gerne hjælpe dig godt igang. Derfor får du her en række Lunar rabatkoder, hvor du altid finder en, der er aktuel lige nu.

Mere end bare en bank

Det Lunar kan tilbyde er en god og funktionel bankapp. De innovative udviklere af Lunar har godt styr på, hvordan kunderne bedst kan finde rundt blandt deres konti på en smart app. Derfor får du hos Lunar en overskuelig måde at holde styr på dine penge.

Der er også andre fordele ved at få Lunar som bank. Du får nemlig rabat hos mange af de populære streamingtjenester som Mofibo og TV2 Play. Og bruger du en www.lunar.dk rabatkode er der endnu flere penge at spare.

Få alt med en app

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge Lunar som din virtuelle bank. Med Lunar kan du samle dine penge ét sted. Her kan du oprette flere konti, så du kan holde styr på dine penge, der allerede er øremærket til mad, diverse, opsparing og meget mere. Når du opretter dig hos Lunar, får du tilsendt et fysisk betalingskort. Har du lavet flere konti, kan du bestille flere, så du får et kort til hver konti. Så kan du nemt holde dine betalinger adskilt.

En anden smart funktion er en inkluderet rejse- og bagageforsikring. Det betyder, at når du skal ud at rejse, er du automatisk forsikret, når du betaler rejsen med dit Lunar betalingskort. Brug en Lunar.dk rabatkode på siden og spar mange penge på at spare penge.

Bliv bedre til at spare op

Har du også svært ved at lade dine penge forblive i din bankboks, og frister det en smule, når du kan se, at du har penge på kontoen? Det kender vi godt. Derfor kan det være en fordel, hvis du kan adskille dine penge efter, hvad de skal bruges på. Det er en oplagt mulighed, du får hos Lunar, hvis du ligesom mange andre har svært ved at spare op.

Hos Lunar kan du som nævnt oprette flere konti, så du kan øremærke dine penge på forhånd. På den måde kan du gøre det nemmere for dig selv at undlade at bruge dine penge på tant og fjas.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Lunar?

Hvis du har fundet en Lunar rabatkode i oversigten, som er lige noget for dig, så er det bare med at komme i gang med at bruge den inden den udløber. Du skal dog være opmærksom på, at der er tale om det vi kalder en automatisk rabatkode eller et automatisk tilbud.

Det vil sige, at når du klikker ind på www.lunar.dk for at bruge dit Lunar tilbud, så bliver rabatten automatisk aktiveret, hvis du opfylder de relevante kriterier. Du skal altså ikke indtaste en rabatkode nogen steder, men blot sørge for, at du lever op til de krav, der er beskrevet i forbindelse med tilbuddet i oversigten.

Hvad kan man købe hos Lunar?

Hos Lunar kan du ikke købe et produkt som hos så mange andre forhandler. Her kan du i stedet spare mange penge ved at få bedre styr på din økonomi. Lunar sælger muligheden for at samle alle dine økonomiske bevægelser et sted. Hos Lunar kan du:

  • Investere
  • Spare op
  • Holde øje med forbrug
  • Få mange fordele

Alt du skal gøre for at få de mange fordele med Lunar er at hente deres app. Her tilmelder du dig blot ved at oprette dig som bruger og registrere dig ved hjælp af NemID eller anden validering. Lunar kræver ikke, at du kun har dem som bank. Her kan du selv vælge, hvor meget du vil have liggende hos dem. Du kan desuden også selv vælge om og hvor meget, du vil investere.

Er det sikkert at handle hos Lunar?

Selvom Lunar er en app til telefonen, betyder det ikke, at du skal være bekymret for dine informationers sikkerhed på nettet. Lunar er under tilsyn af Finanstilsynet, hvilket betyder, at de overholder de retningslinjer, der er stukket ud fra myndighedernes side. Du og dine penge er også beskyttet af indskydergaranti hos Lunar, hvilket betyder, at dit indestående beløb er beskyttet med op til 750.000 kroner.

Lunar er nødt til at have dine personlige oplysninger, for at de kan behandle dine penge korrekt. Det betyder dog ikke, at du skal være bekymret for dine oplysningers sikkerhed. Lunar passer nemlig godt på dine oplysninger og overholde alle regler om persondataforhold. Du skal ikke frygte at dine oplysninger ender i de forkerte hænde eller bliver misbrugt.

Skovvejen 2
8000 Aarhus C
Danmark