TripX rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
TripX

TripX rabatkode

Det er desværre ofte meget dyrt at rejse – til stor ærgrelse for alle os, der ville rejse året rundt, hvis vi ellers havde muligheden for det. Flybilletter, hoteller, mad og transport løber ofte op i mange tusinde kroner per person for blot en uges ferie. Men det behøver ikke at være så dyrt – for med en TripX rabatkode kan du spare masser af penge på din kommende rejse. Her hos CupoConcept elsker vi nemlig ikke bare rejser, vi har også en passion for rabatkoder. Det kan lyde underligt, men vi arbejder hver eneste dag med at finde nye rabatter og tilbud til vores brugere, så de kan spare penge, når de handler tøj, køber telefoner eller booker rejser på nettet. Her på siden finder du derfor alle vores TripX rabatkoder i én samlet oversigt, som skal gøre det nemt og overskueligt at finde et godt tilbud på en rejse ud i den store vide verden.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra TripX

Alle TripX rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til TripX. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min TripX rabatkode?

  Du indtaster din rabatkode til TripX på bestillingssiden inden du går til betaling.

 • Hvordan kan TripX gøre min rejse billigere?

  TripX sørger for at fjerne alle fordyrende mellemled og har direkte kontakt til leverandøren af flyrejsen eller hotellet.

Rabatkode til TripX

Med en TripX rabatkode får du altså muligheden for at spare masser af penge, på deres i forvejen billige pakkerejser, som inkluderer fly og overnatning til praktisk talt enhver destination i hele verden.

Rejseportalen blev stiftet i 2010 af en række erfarne profiler fra rejsebranchen i Sverige, som blandt andet har mange års erfaring fra rejsebureauer som TUI og Solresor (et populært svensk rejsebureau). Formålet var at skabe en direkte og billig adgang til pakkerejser til hele verden – og det har de i den grad opnået.

Og med vores udvalg af TripX rabatkoder i oversigten her på siden, er det blot blevet endnu billigere for dig at booke flybilletter og overnatning på din næste ferie eller rejse.

Billigere end alle de andre

I langt de fleste tilfælde er TripX billigere end mange af konkurrenterne. Det er de faktisk så sikre både, at de giver prisgaranti på alle deres pakkerejser. Det vil altså sige, at hvis du kan finde en tilsvarende rejse til færre penge et andet sted, så matcher TripX prisen for dig.

Det betyder i bund og grund, at du er sikret altid at kunne finde de billigste fly og charterhoteller. Men det er naturligvis ikke hvilket som helst hotel; de har nemlig håndplukket nogle af de bedst ratede charterhoteller på deres destinationer, for at reducere den tid, som TripX behøver at bruge på kundeservice.

Og fordi de har udvalgt en håndfuld hoteller, kan nyder TripX godt af mængderabatter. Det betyder, at du ofte spare mellem 25 og 30 procent på dine hotelovernatninger – og ofte mere, hvis du bruger en TripX rabatkode – sammenlignet med andre rejseportaler som eksempelvis Hotels.com.

Endelig er der ingen mellemmænd i TripXs forretningsmodel. Det betyder, at arrangerer alle aftaler og så videre direkte med deres leverandører; flyselskaberne og hotellerne. Det er med til at reducere prisen og øge gennemsigtigheden for dig, når du bruger din TripX rabatkode.

Hvordan bruger man en TripX rabatkode?

Når du har valgt en TripX rabatkode fra vores oversigt over gode tilbud, er du næsten klar til at spare penge på din rejse. Du skal blot følge nedenstående guide til at bruge rabatkoden, når du bestiller rejse på TripX:

 1. Gå ind på TripX.dk
 2. Vælg, hvor du vil rejse fra og hvor du vil rejse hen
 3. Vælg dine rejsedatoer
 4. Søg efter rejser og vælg den kombination af fly og hotel, der passer bedst
 5. Gennemgå bestillingsprocessen med tilvalg, udfyldelse af oplysninger, osv.
 6. På det sidste trin i bestillingsprocessen, kan du nederst på siden under ”Betaling” vælge, at du har en rabatkode
 7. Indtast din TripX kuponkode og aktivér den inden du klikker ”Betal nu”
 8. Glæd dig til din rejse

Du skal altså gennemføre hele bestillingsprocessen, med undtagelse af det sidste trin, før du når til det felt, hvor du kan indtaste din rabatkode. Men du er naturligvis ikke bundet til noget, før du har betalt for din rejse – og du bør derfor ikke være bekymret, bare fordi du har indtastet alle de øvrige oplysninger inden du når så langt.

Når du har indtastet din www.tripx.dk rabatkode er det bare med at færdiggøre bestillingen og glæde dig til din rejse – så vil vi sidde på kontoret og misunde dig.

Hvad kan man købe hose TripX?

TripX er en søgemaskine for rejser, der på mange måder minder om Momondo, Trivago og lignende. Men i modsætning til mange af de andre platforme, arbejder TripX med fokus på pakkerejser med afrejse fra få udvalgte lufthavne i Danmark, Sverige og Hamburg.

Det er med til at hole priserne nede – og de bliver i øvrigt kun lavere, når du bruger et TripX tilbud fra oversigten her på CupoConcept – ligesom det også er med til at holde kompleksiteten nede. Det er altså pludselig væsentlig nemmere for dig at tage en beslutning, fordi du ikke skal tage stilling til utallige ting.

TripX sørger nemlig for, at du kun bliver vist de destinationer, som kan lade sig gøre, når du eksempelvis vælger, at du vil rejse fra Billund. På den måde slipper du for at foretage en masse søgninger, som ikke giver nogen resultater, eller som simpelthen bliver for dyre.

Med andre ord; du kan med din TripX rabatkode købe billige pakkerejse på en smart og innovativ måde.

Er det sikkert at handle hos TripX?

Du kan være helt tryg, når du handler med din TripX rabatkode. Med mere end 10 år på bagen, og tidligere erfaring fra andre rejseselskaber, har teamet bag TripX helt styr på alt, der omhandler pakkerejser. Dertil har de hyret et IT-hold, der har skabt en fantastisk rejsesøgemaskine, samt har styr på sikkerhed.

Blandt andet er bookingplatformen udstyret med et SSL-certifikat, der sikrer en krypteret adgang til hjemmesiden under hele forløbet, ligesom betalingen også foregår gennem en sikker gateway. Det lyder alt sammen teknisk, men du skal bare vide, at TripX gør hvad de kan, for at holde dine oplysninger beskyttet.

Dertil er der naturligvis den fordel, at når du booker med TripX.dk rabatkode er du også beskyttet af Kammerkollegiet, som er en svensk pendant til den danske Rejsegarantifond. Det betyder altså, at du – og de øvrige skandinaviske kunder – er dækket af en rejsegaranti, når de rejser med TripX.

Stora Trädgårdsgatan 30,
211 28 Malmö
Sverige