Fodboldtravel rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Fodboldtravel

Fodboldtravel rabatkode

Fodboldrejser er et fuldstændig genialt påfund for alle os, der virkelig elsker fodbold. Her rejser man ud i verden, for at se sine yndlingsfodboldklubber spille kampe på deres eget stadion. Og rejsebureauet Fodboldtravel arrangerer det hele; lige fra fodboldbilletter til hotelovernatninger. Det lyder dyrt, tænker du måske? Jo, det er naturligvis ikke gratis, men med en Fodboldtravel rabatkode, kan du spare mange penge på din kommende fodboldrejse – og det er ligegyldigt, om du skal til barcelona, London eller Milano.

Opdateret July 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Fodboldtravel

Alle Fodboldtravel rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Fodboldtravel. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg bruge min Fodboldtravel rabatkode ved bestilling online?

  Ja, du kan indtaste din rabatkode til Fodboldtravel i bestillingsprocessen.

 • Er det sikkert at bestille en fodboldrejse hos Fodboldtravel?

  Ja, det er helt sikkert. Fodboldtravel er et erfarent rejsebureau med mange gode brugeranmeldelser.

Rabatkode til Fodboldtravel

Her på CupoConcept er vi eksperter i alt, der hedder rabatkoder. Det gælder ligegyldig om du vil spare penge på tøj, telefoner, møbler eller fodboldrejser. Vi arbejder hver dag med at finde nye gode tilbud og rabatter til sider som eksempelvis Fodboldtravel, og har her i oversigten samlet alle de Fodboldtravel rabatkoder, som vi har kunne finde.

Vi tjekker løbende, at der up-to-date, hvorfor du altid kan være sikker på at finde et ekstra godt Fodboldtravel tilbud, når du kigger i oversigten her. Der er naturligvis løbende udskiftning i kuponkoderne, hvorfor vi anbefaler, at du løbende vender tilbage, for at se om der er kommet en ny Fodboldtravel rabatkode, som du kan gøre brug af på din næste fodboldrejse.

Kombinér fodbold med storbysferier

Elsker du at se fodbold – ikke bare på TV, men også på stadion? Så er Fodboldtravel muligvis det helt rette rejsebureau for dig. For i modsætning til traditionelle rejsebureauer, der har fokus på skiferier, solferier og storbyferier, så har Fodboldtravel fokus på fodboldrejser.

Det vil sige, at de arrangerer ture til eksempelvis Barcelona, London, Manchester og andre storbyer, hvor du har mulighed for at se din absolut yndlingsklubber spille. Hvad end det så er FC Barcelona, Tottenham, Chelsea, Manchester United, Liverpool eller nogle af de mange andre.

Men det behøver naturligvis ikke kun at handle om fodbold, når du tager afsted på fodboldrejser. For udover, at have nogle store fodboldklubber kan førnævnte storbyer også prale af alt fra lækker mad og unikke attraktioner til fantastiske shoppingmuligheder og et sprudlende byliv.

Så der er altså rig mulighed for at kombinere fodboldrejser med storbysferier, når du benytter dig af en Fodboldtravel rabatkode.

Slip for bekymringerne og fokusér på fodbolden

Man kunne i princippet godt arrangere en fodboldrejse selv. Det er trods alt blot et spørgsmål om at bestille billetter til stadion, finde transport til den pågældende by og booke et hotel.

Men når man rejser for at se store fodboldkampe, så kan man være sikker på, at der også er tusindvis af andre, der rejser med præcis det samme formål. Det betyder, at det kan være svært at finde ledige hoteller, ligesom det kan være kompliceret at få fingrene i billetter til fodboldkampene.

Med en Fodboldtravel rabatkode kan du slippe for alle bekymringerne, spare masser af penge og samtidig fokusere udelukke på det du tager afsted efter; fodbold. Dermed overlader du alt det praktiske til et erfarent rejsebureau, som har speciale i at arrangere fodboldrejser – selv i de allertravleste perioder.

Hvordan bruger man en Fodboldtravel rabatkode?

Hvis du har haft lejlighed til at kigge i oversigten over Fodboldtravel rabatkoder, og har fundet en, som du gerne vil bruge, skal du blot følge nedenstående guide for at spare penge. Den viser dig nemlig præcis hvordan, du skal bruge den Fodboldtravel rabatkode, som du har fundet:

 1. Klik dig ind på Fodboldtravels hjemmeside
 2. Søg efter en klub eller en kamp, som du gerne vil opleve
 3. Vælg dine fodboldbilletter, rejsedatoer, hotel og kamp
 4. Gå til betaling
 5. Indtast din fodboldtravel.dk rabatkode kommentarfeltet til ordren
 6. Forudbetal 50 procent af rejsen, hvorefter rabatten vil blive fratrukket fra de resterende 50 procent af rejsens pris
 7. Glæd dig til din fodboldrejse

Det er altså både nemt og hurtigt at spare masser af penge på en af de mange fodboldrejser, som du kan købe gennem Fodboldtravel. Du skal blot gøre brug af en Fodboldtravel kuponkode, og så er du godt på vej til en fantastisk (og billig) fodboldoplevelse med din yndlingsklub.

Hvad kan man købe hos Fodboldtravel?

Som vi allerede har nævnt, så har rejsebureauet Fodboldtravel ét – og kun ét – fokus; fodbold. De elsker fodbold lige så meget som du og vi gør, og den kærlighed vil de gerne dele med alle os andre.

Det er en helt unik oplevelse at være til en fodboldkamp på et stadion, der bare emmer af liv. Det ved du sandsynligvis allerede, hvis du eksempelvis har været til en fodboldkamp i Parken. Men når du eksempelvis sidder på Camp Nou i Barcelona eller Old Trafford i Manchester, så kan du gange den unikke oplevelse med 1.000.

Og du kan naturligvis spare masser af penge på fodboldrejser, når du rejser gennem Fodboldtravel. Du skal blot gøre brug af en Fodboldtravel rabatkode lige her fra CupoConcept, og så skal du nok spare godt med penge på din næste fodboldoplevelse i udlandet.

Er det sikkert at handle hos Fodboldtravel?

Mange er bekymrede for, hvorvidt deres personlige oplysninger, betalingsinformationer og så videre, er beskyttet, når de handler på nettet. Og det er ikke uden grund – der er nemlig mange svindlere, som desværre er ude på at gøre livet surt for godtroende danskere.

Det behøver du dog ikke at bekymre dig om, når du bestiller en fodboldrejse fra Fodboldtravel. De har naturligvis fokus på sikkerheden, og passer godt på din oplysninger. Det gør de eksempelvis ved brugen af en SSL-certificeret hjemmeside, som sikrer en krypteret og sikker forbindelse mellem dig og deres hjemmeside.

Dertil viser anmeldelser af Fodboldtravel på Trustpilot, at du kan være helt rolig ved at bestille din rejse igennem det vellidte firma. Her har knap 90 procent af kunderne nemlig sagt, at de har haft en god eller fantastisk oplevelse med Fodboldtravel.

Du kan derfor være sikker på god service, fantastiske oplevelser og høj kvalitet, når du bestiller din rejse med en Fodboldtravel rabatkode.