Winefamly rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Winefamly

Winefamly rabatkode

Når man skal snakke om vin, kan det hurtigt blive komplicerede samtaler om aromaer og eftersmage. Er du ikke helt med på vinvognen, når det kommer til vinsmagning, men elsker du blot at drikke gode vine i godt selskab? Så er Winefamly det rette sted for dig at finde inspiration til lækker vin. Her finder du et uhøjtideligt univers til alle, der elsker vin, men ikke dyrker det på højt niveau. Alle kan altså være med, og så er det nemmere for dig at finde den vin, du kan lide - og betale. Og med en Winefamly rabatkode får du ligeledes gode priser på lækker vin.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Winefamly

Alle Winefamly rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Winefamly. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Findes der en aktuel Winefamly rabatkode?

  Vi samler alle aktuelle rabatkoder til Winefamly her på siden. Så følg med og få de bedste rabatkoder.

 • Skal man være medlem for at handle på Winefamly?

  Ja, Winefamly tilbyder en række forskellige medlemsskaber. Der er både et gratis medlemsskab og flere niveauer af betalte medlemskaber med stigende fordele.

Rabatkode til Winefamly

Hos Winefamly finder du både dyre vine til de helt specielle begivenheder eller billigere vine, der stadig forkæler dine smagsløg. Selvom du kan købe dyre vine, betyder det ikke, at du skal betale mange penge for dem. Du kan nemlig bruge en af vores Winefamly rabatkoder, når du handler på deres hjemmeside. Her er der mange penge at spare. Det er helt op til dig, hvilken rabatkode du synes giver dig mest for pengene, vi sørger blot for, at du altid finder en, du kan bruge lige nu.

Bliv inspireret hos Winefamly

Det er ikke kun god vin, som Winefamly kan tilbyde dig. De vil gerne gøre mere for deres kunder. Derfor finder du her også en masse lækre opskrifter, hvor mange er lavet af den populære kok Thomas Herman. Du finder lækre retter, der egner sig helt perfekt til et godt glas vin. Du finder selvfølgelig også en masse tips og tricks omkring vin, så du kan få bedre styr på dine vin-kompetencer.

Forkæl dine smagsløj

Selvom Winefamly specialiserer sig i vin, finder du også et hav af andre produkter hos dem. Det er blandt andet ting som marmelade, pesto, olivenolie, pasta og mange andre produkter, der egner sig perfekt til en tapas-platte, når du skal nyde dine vine fra Winefamly. Du behøver derfor ikke at gå ned på lækre specialiteter og snacks, når du skal nyde et godt glas vin.

Er du ikke så meget til vin? Så finder du også meget andet hos Winefamly til gode priser. Her er for eksempel lækre drinks på flaske, som er perfekte til dig, der vil drikke andet end vin. Og som et plus får du fat i det hele til gode priser med et Winefamly tilbud.

Prøv noget nyt med en vinpakke

Det kan være svært at vurdere, når du står nede i supermarkedet, hvilken vin der nu lige er god og passer til aftensmaden. Du kan læse vinens beskrivelse på etiketten og se supermarkedets egen beskrivelse af den, men ellers kan det være noget af en jungle at finde lige netop de vine, der falder i din smag. Det har de løsningen på hos Winefamly. Her kan du nemlig købe vinpakker, hvor du kan smage lidt forskellige vine. På den måde kan du blive klogere på, hvilken slags vin du er til og måske være heldig at finde din nye yndlingsvin.

De fine vinpakker er også essentielle, hvis du skal holde en vinaften for dine venner eller familie. Her får du en komplet pakke med forskellige vine, så I kan smage lidt af hvert. Har du en favorit vintype? Så finder du vinpakker, der består af for eksempel ren rødvin eller rosévin, så du finder noget til enhver smag.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Winefamly?

Har du besluttet dig for, at Winefamly er stedet, hvor du skal købe dine næste vine eller andet alkohol? Det forstår vi godt. Her er nemlig et stort udvalg af forskellige slags vine i mange forskellige prisklasser. Men derfor skal du ikke glemme at bruge en Winefamly rabatkode på deres hjemmeside og spare mange penge på dit køb. Det er nemlig super nemt.

Sådan bruger du en Winefamly kuponkode på hjemmesiden:

 1. Vælg de vine eller andre drikke du gerne vil smage. Tilføj varerne til din kurv og tryk ind på denne.
 2. Inde i kurven finder du en oversigt over dit køb. I højre side kan du indtaste din Winefamly rabatkode. Herefter skal du trykke videre til bestilling.
 3. På næste side skal du enten oprette en bruger eller logge ind. Gå nu videre til levering.
 4. Her indtaster du dine personlige oplysninger og vælger leveringsmetode.
 5. På næste side skal du vælge betalingsform, og så er det blot at bekræfte din ordre og glæde dig til at smage på de gode varer, når de kommer frem.

Hvad kan man købe hos Winefamly?

Har du en svaghed for god vin eller andre gode alkoholiske drikke? Så er Winefamly lige stedet for dig. Her finder du alle typer af vin i mange forskellige kategorier og mange forskellige prisleje. Hvad end der falder i din smag, finder du det hos Winefamly.

De har blandt andet kategorierne:

 • Hvidvin
 • Rødvin
 • Rosévin
 • Bobler
 • Spiritus

Til trods for navnet er det altså ikke kun vin, som Winefamly forhandler. Her finder du blandt andet forskellige slags spiritus, som du kan nyde for sig selv eller som del af en drink. Du finder også andre typer drikkelse uden alkohol så som kaffe og te. De forhandler altså en del forskellige produkter til alle smagsløg hos Winefamly. Og med en Winefamly.dk rabatkode kan du spare mange penge på drikkelse til hele selskabet.

Er det sikkert at handle hos Winefamly?

Der er ingen grund til at frygte at blive snydt, når du handler hos Winefamly. De benytter sig nemlig af et SSL-system, der krypterer dine betalingsinformationer, når du taster dem ind på hjemmesiden. Det betyder, at Winefamly aldrig får adgang til dem. Beløbet for din ordre bliver først betalt, når din vare afsendes. Du betaler altså aldrig for en vare, der ikke sendes til dig.

Winefamly forhenværende kunder lader også til at være glade for deres produkter. Her får de 4 ud af 5 stjerner og mange pæne ord med på vejen. Deres kunder fortæller blandt andet om deres gode vine, overskuelige hjemmeside og hurtige levering. Ifølge dem er der altså ingen grund til at holde sig tilbage. Så du kan sikkert handle hos Winefamly.

Nybovej 34
7500 Holstebro
Danmark