SuperSaver rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
SuperSaver

SuperSaver rabatkode

Med en Supersaver rabatkode kan du spare penge næste gang, du booker hos dem. Her hos Cupoconcept er det de nyeste og bedste Supersaver rabatkoder, som du bliver præsenteret for, og disse er tilgængelige for alle. Det er nemt og enkelt at anvende en rabatkode, og det tager kun få sekunder. For at få vist den kode, som du skal anvende hos Supersaver.dk, skal du bare vælge den rabat, som du finder interessant. Herefter klikker du på den, og får vist din hurtige vej til en bedre pris.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra SuperSaver

Tilbud
Stort SuperSaver udsalg – Flybiletter helt ned til 200 kr.!
Stort SuperSaver udsalg – Flybiletter helt ned til 200 kr.!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

372
Vis tilbud Vis fordel Få vist SuperSavers rabat.
Tilbud
Spar penge på tilbud hos SuperSaver i dag!
Spar penge på tilbud hos SuperSaver i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

220
Vis tilbud Vis fordel Få vist SuperSavers rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Tilbyder SuperSaver en rabatkode?

  Ja, SuperSaver tilbyder med jævne mellemrum rabatkoder. Du kan finde alle akutelle rabatkoder fra SuperSaver her på siden.

 • Er SuperSaver et flyselskab?

  Nej, SuperSaver er en online sammenligningsplatform der indhenter og sammenligner priser fra 650 forskellige flyselskaber.

Rabatkode til Supersaver

Skal du booke din næste rejse hos Supersaver.dk? Så kan du med fordel anvende en rabatkode her fra Cupoconcept, og spare en masse penge. Du kan være sikker på, at rabatkoderne virker og ikke er udløbet, da de bliver opdateret jævnligt. Dertil er det helt gratis at få glæde af en rabat, og de kan variere, da de løbende udskiftes i og med, at nye kommer til.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Supersaver?

En rabatkode er den nemmeste og hurtigste vej til en fordelagtig pris, og dertil er den simpel at anvende. Først og fremmest skal du ind på deres hjemmeside, hvor du på forsiden møder en søgemaskine. Her kan du søge efter lige netop den rejse, som du ønsker at booke. I forbindelse med booking af din rejse får du mulighed for at indtaste en rabatkode, som er din kode fra Cupoconcept. Det varierer hvilken rabat, du opnår med den pågældende værdikode, men fælles for alle er, at du får en billigere pris. Rabatten fratrækkes dit samlede beløb, og herefter kan du afslutte din booking. Du kan altså få gavn af en www.supersaver.dk rabatkode med bare få klik.

Hvad kan man købe hos Supersaver?

Skal du booke din næste flyrejse, og vil gerne finde den til en god pris? Så skal du se nærmere på supersaver.dk, da deres mål er at tilbyde de laveste priser på markedet til deres kunder. Udvalget af rejser er bredt, og du kan frit vælge mellem 650 flyselskaber, ferieboliger i op til 80 lande, 300.000 hoteller og dertil et udvalg af udlejningsbiler.

Det er rigtig nemt at finde en rejse, som du gerne vil booke, da deres søgemaskine hjælper dig med dette. Først og fremmest skal du vælge afrejse destination samt hvor du gerne vil flyve til. Dernæst udrejse- og hjemrejsedato, hvor mange I skal flyve og hvilken klasse I vil flyve på. Endeligt har du mulighed for at vælge, om det skal være en tur/retur-, enkelt- eller multicity billet. Dernæst vil du blive præsenteret for de flyrejser, der baseret på dine kriterier, er tilgængelige.

Book fly, hotel og udlejningsbil på samme tid

Foruden at kunne booke din flyrejse hos Supersaver, kan du samtidig få styr på overnatningssted og en eventuel udlejningsbil. Supersaver.dk har indgået et samarbejde med hotels.com, så du nemt og hurtigt kan booke et hotel, uanset hvor din kommende rejse går til. Hvis du dertil booker fly og hotel på samme tid, så får du et fordelagtigt Supersaver tilbud, med op til 20% rabat på dit hotel.

Har du brug for at kunne bevæge dig frit rundt og længere væk fra dit hotel? Så kan du med fordel leje en bil, da Supersaver er partner med Rentalcars.com, og kan derigennem tilbyde udlejningsbiler på mere end 5.000 destinationer. Da alt du har brug for, er samlet ét sted, får du et bedre overblik over din rejse, da du ikke skal booke flere forskellige steder.

Er det sikkert at handle hos Supersaver?

Ja, det er helt sikkert at handle hos Supersaver.dk, og du kan booke din næste flyrejse samt hotel og udlejningsbil uden at være nervøs for eventuelle problemer. Hver år har de 12 millioner kunder, der tilfredst benytter www.supersaver.dk, og som har haft stor glæde af det. Deres mål er at yde den bedste service for dig som kunde og hjælpe dig godt på vej. På deres hjemmeside har de på forhånd samlet mange af de spørgsmål, som de oftest får samt svar herpå. Kan du ikke finde svar til lige netop det du har brug for, så kan du altid kontakte dem via e-mail eller telefon.

Når du booker hos Supersaver har du samtidig mulighed for at tilkøbe produkter, som kan give dig ekstra ro og tryghed omkring din rejse. Følgende produkter kan du få glæde af:

 • Ændringsbar billet
 • Mobil rejseplan
 • Afbestillingsbeskyttelse
 • Bagageforsikring – SOLID
 • Rejseforsikring – SOLID

Alt dette er med til at sikre dig bedst muligt, hvis et eller flere familiemedlemmer bliver forhindret i at rejse, eller andre uventede problemer skulle opstå. Dermed skal du ikke bekymre dig om alt det, som du alligevel ikke selv har indflydelse på.

Inden afrejse er der ofte mange ting at få styr på, og det kan være svært at overskue om alt er på plads, eller om noget er glemt. Derfor har Supersaver.dk samlet nyttig information om blandt andet pas, visum og vaccinationer, som blot er nogle af de faktorer der er vigtige at have fokus på inden din rejse påbegynder. De sørger altså så vidt muligt for, at du får en god oplevelse.

 

Postboks 3004
7007 Fredericia
Danmark