ESET rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
ESET

ESET rabatkode

I takt med at virksomheder og privatpersoner bliver mere digitale, bliver svindlerne også mere digitale. Og som det gang på gang fremgår i nyhederne, er der hver dag tusindvis af borgere og virksomheder, der bliver snydt af svindlere på nettet. Vil du reducere risikoen for, at du er det næste offer for et hackerangreb? Så kan du med fordel investere i et antivirus program. Og hvorfor ikke vælge en af verdens bedste og mest benyttede sikkerhedsløsninger; ESET? Med en ESET rabatkode kan du spare penge på din nye antivirus- og internetsikkerhedsløsning allerede i dag. Det gælder ligegyldig om du er en virksomhed eller en privatperson.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra ESET

Tilbud
Spar 24% ved køb af to-års plan (Begrænset periode)!
Spar 24% ved køb af to-års plan (Begrænset periode)!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

128
Vis tilbud Vis fordel Få vist ESETs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor meget kan man spare med en ESET rabatkode?

  Besparelsen varierer meget fra rabatkode til rabatkode, så man kan ikke pege på en generel besparelse.

 • Hvad er ESET?

  Eset forhandler prisvindende antivirus og internet security. De har kæmpe store kunder som Mitsubishi og T-mobile.

Rabatkode til ESET

Hos CupoConcept arbejder vi med webshops, forbrugere og internettet dag ud og dag ind. Det betyder, at vi udmærket er klar over mange af de farer, som er forbundet med at surfe rundt på internettet uden en optimal sikkerhedsløsning på computeren.

Vi arbejder også med rabatkoder, og er nogle af Danmarks mest erfarne specialister i at finde rabatkoder til alverdens webshops og ydelser, som sælges på nettet. En af disse er antivirusprogrammet ESET, og her på siden kan du finde en oversigt over ESET rabatkoder, som du kan bruge for at spare penge, når din computer skal sikres.

Med sådan en ESET rabatkode kan du spare penge på en række forskellige antivirus programmer til hjemmet. Og for at gøre det nemmere for dig, kan du faktisk hurtigt og nemt sammenligne de forskellige løsninger, som ESET tilbyder, når du går ind på deres hjemmeside.

Men inden du gør det, så kig i oversigten over gode ESET tilbud her på siden, for at se, om ikke du kan finde en rabatkode til ESET, som du kan bruge, hvis du beslutter dig for at købe det anmelderroste antivirus program.

Mere end 110 millioner brugere af ESET

Der er mange gode grunde til at vælge ESET som sin leverandør af antivirus – både til virksomheder og til hjemmet. Blandt andet bliver deres Internet Security løsning anbefalet i december 2019 udgaven af teknologibladet Alt om Data. Her giver de antivirus løsningen hele 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket unægtelig betyder, at det er en af de bedste løsninger på markedet.

Som om det ikke var nok, så har ESET også mere end 110 millioner brugere på verdensplan. Det svarer til, at samtlige borgere i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige brugte ESET som sikkerhedsløsning på deres computer.

Og hvis man samtidig kigger på, hvordan ESET klarer sig på Trustpilot, vil man se, at deres internationale side har fået tusindvis af anmeldelser fra tilfredse brugere af sikkerhedsløsningen. Helt præcis, har hele 97 procent kaldt ESET for et godt eller fremragende antivirus program.

Du kan altså være helt tryg ved at bruge din ESET rabatkode til at spare penge på den nærmest legendariske sikkerhedsløsning allerede i dag.

Hvordan bruger man en ESET rabatkode?

Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge en ESET rabatkode til at spare penge på din antivirus? Så kan vi godt forstå dig. Hver eneste webshop har en forskellige måde at tilføje rabatkoder på, og det er ikke altid, at det er lige tydeligt, hvad man skal gøre.

Derfor har vi lavet nedenstående guide, som skal hjælpe dig til at bruge en ESET rabatkode:

 1. Vælg en eset.dk rabatkode i oversigten
 2. Gå ind på deres hjemmeside og vælg den antivirus pakke, som du ønsker at købe
 3. Gå videre til betaling og klik ”Tilføj rabatkode” i indkøbskurven
 4. Indtast din ESET kuponkode og se rabatten blive fratrukket
 5. Udfyld din oplysninger og gennemfør betalingen

Der har næppe været nemmere eller billigere at få adgang til en af verdens bedste antivirus programmer. Så hvad venter du på? Det er bare med at komme i gang, så du kan surfe trygt på nettet velvidende, at du er godt beskyttet.

Hvad kan man købe hos ESET?

Hos ESET kan man købe diverse sikkerhedsløsninger til private og virksomheder. De skal være med til at reducere risikoen for virus og anden skadelig software på din computer, ligesom ESET har lavet en række programmer, der også beskytter dig, når du surfer på internettet.

Helt konkret kan du som privatperson vælge mellem tre forskellige antivirus løsninger, når du bruger en ESET rabatkode:

 • ESET NOD32 Antivirus (billigst)
 • ESET Internet Security (mellem)
 • ESET Smart Security Premium (dyrest)

Fælles for alle disse er, at de fungerer på flere forskellige enheder. Det betyder, at antivirus programmerne kan beskytte både Windows, Mac, Android og Linux. Ligeledes har alle pakkerne en prisvindende antivirus, der sikrer dig, når du surfer på nettet, og så beskytter de mod angreb, hvor der kræves en løsesum for dine data.

Herefter begynder, der at være lidt forskel på de forskellige løsninger. Den mellemste pakke kan blandt andet hjælpe med at stoppe hackere, med at sikre din online shopping og netbank og med at sikre dit hjemmenetværk mod hacking.

Og den dyreste løsning gør naturligvis alt dette, og gemmer dertil også dine adgangskoder på en sikker måde, og hjælper dig med at indtaste dem, så du ikke glemmer dem, ligesom programmet kan kryptere dine fotos og dermed gøre dem ”usynlige” for uvedkommende.

Ligegyldig hvilken pakke du vælger, kan du med en www.eset.dk rabatkode spare masser af penge på din antivirus.

Er det sikkert at handle hos ESET?

Det er naturligvis meget sikkert at handle hos ESET – de har om nogen styr på det med sikre transaktioner og med at beskytte data fra hackere og andre uvedkommende. Om ikke andet, så lad de mere end 110 millioner kunder være et bevis på, at der ikke er grundt til bekymring, når man køber en antivirus fra ESET.

Og når du bruger din ESET rabatkode foregår det naturligvis også på en krypteret og sikker måde, gennem det man kalder et SSL-certifikat. Der ligger en masse teknisk bag, men du skal bare vide, at det er med til at holde dine betalingsoplysninger og andet sikkert, når du handler på deres hjemmeside.

Fiskerihavnsgade 23a, 2. sal
9900 Frederikshavn
Danmark

Computer og tilbehør-rabatkoder

Er du på udkig efter computer og tilbehør? Andre benyttede også disse rabatkoder.