Lyskilderdirekte rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
Lyskilderdirekte

Lyskilderdirekte rabatkode

Hvis du trænger til nogle nye lyspærer til dit hjem, som både har kvaliteten og holdbarheden i orden, skal du tage et kig hos Lyskilderdirekte. De har et kæmpe udvalg af belysningsprodukter, og har i dag over 250.000 tilfredse kunder. De sælger til både private- og erhvervskunder, hvor du kan finde en masse forskellige belysningsprodukter herunder lamper, pærer og LED-lys. Lyskilderdirekte har som sagt et kæmpe sortiment; faktisk har de over 5500 produkter at vælge mellem. De har sørget for at blive forhandler af en række velkendte mærker, sådan at Lyskilderdirekte ved at deres kunder, får nogle kvalitets produkter i hænderne. Du kan være helt sikker på at kvaliteten ikke fejler noget, og at dit produkt er holdbart. Hos Lyskilderdirekte finder du velkendte mærker såsom: Noxion, Philips og Sylvania. Hvis du gerne vil have dine lyspærer til en super skarp pris, så kan du sagtens få en rabat med en rabatkode! Hos CupoConcept kan du nemlig få fingrene i en Lyskilderdirekte rabatkode.

Opdateret April 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Lyskilderdirekte

Alle Lyskilderdirekte rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Lyskilderdirekte. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Jeg har en Lyskilderdirekte rabatkode - Hvor indløser jeg den?

  Du kan indløse din rabatkode i indkøbskurven.

 • Er det muligt at afhente min ordre på Lyskilderdirektes lager?

  Lyskilderdirektes lager er placeret i Holland, hvorfor det ikke er muligt at afhente selv.

Over 25 års erfaring med belysning

Lyskilderdirekte blev lanceret i 2009. De leverer belysningsprodukter til hele Danmark og mange andre lande i Europa. Derudover så sælger de også deres produkter til dele af Amerika, Afrika og Asien.

Deres online webshop er den danske version af Any-Lamp.com. Selve hovedkontoret ligger nemlig Northamptonshire, men deres lager ligger i Holland. Lyskilderdirekte har et professionelt team bag sig, og de har været i branchen i over 25 år. Du kan derfor være sikker på at Lyskilderdirekte, har nogle kvalitetsbevidste belysningsprodukter på deres hjemmeside. De ved hvad der virker, og hvilke mærker der er de bedste. Lyskilderdirekte har derfor sørget for at blive forhandler af en række velkendte mærker, sådan at du får hvad du betaler for. Derudover så elsker Lyskilderdirekte deres kunder, og de vil gerne gøre alt for hjælpe dem på rette vej. Deres team sidder også klar til at svare på dine spørgsmål, og med deres viden og mange år i branchen, så kan de svare på de fleste spørgsmål til dig.

Lyskilderdirekte er ikke kun til private kunder. De sælger også deres produkter til erhvervsdrivende, så hvis du har en virksomhed, eller skal til at indrette nogle nye lokaler, og du mangler noget belysning, så er Lyskilderdirekte helt sikkert en webshop til dig. De går op i miljøet, og tilbyder derfor også miljøvenlige produkter. De vil gerne kunne give dig belysningsprodukter, der er energibesparende.

Over 5500 produkter hos Lyskilderdirekte

Lyskilderdirekte har et kæmpe sortiment. Du kan købe ufatteligt mange forskellige belysningsprodukter på deres online webshop. Når du går ind på deres hjemmeside, kan du herfra enten søge i deres søgefelt, hvis du har en idé om, hvad du skal bruge, og så dukker en masse relevante produkter op. Derudover så har Lyskilderdirekte en masse hovedkategorier, som gør det nemmere for dig at finde dit produkt blandt de 5500 produkter, de har på shoppen. Deres produkter er inddelt i:

 • LED pærer
 • LED Armaturer
 • Lysstofrør
 • Sparepærer
 • Damplamper
 • Halogenpærer
 • Skift til LED

Under disse kategorier, er produkterne delt op i yderligere underkategorier. Hvis du fx skal bruge nogle LED pærer, så kan du under denne kategori finde en masse forskellige typer. Hvis du gerne vil bruge Philips LED pærer, så finder du et stort udvalg med en masse forskellige modeltyper, du kan vælge.

Lyskilderdirekte har en masse viden inde for deres produkter, og hvis du i forvejen ikke helt ved, hvilke pærer du skal bruge, så kan du også klikke rundt på deres side, hvor du finder informationer om de forskellige typer. Hvis du fx nu har valgt ‘Philips LED PL pærer’, så kan du herinde læse en velskrevet beskrivelse af denne type. De giver dig tips og råd til hvad denne type pærer kan bruges til, sådan at du er sikker på, du vælger det rette produkt. Husk også at du kan få et tilbud på din pærer ved at bruge Lyskilderdirekte rabatkode, som du finder her hos CupoConcept.

Lyskilderdirekte går op i miljøet

Lyskilderdirekte går rigtig meget op i miljøet, og derfor vil de gerne kunne tilbyde deres kunder produkter, som er energibesparende og godt for miljøet. Lyskilderdirekte har en kategori, der hedder ‘Skift til LED’. Herunder finder du informationer, om hvor meget bedre det er med LED pærer til hjemmet eller firmaet. De har nemlig et lavere energiforbrug, og en meget lang levetid. Lyskilderdirekte vil gerne sørge for at kunderne ved en masse om LED pærer, sådan at de får lyst til at skifte deres nuværende pærer ud med LED pærer, som er langt bedre for miljøet. Lyskilderdirekte har derfor en masse informationer under denne kategori, og de sidder klar på telefonen til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, hvis du overvejer at skifte. Derudover, så har Lyskilderdirekte også sørget for at deres LED produkter er til en lav pris, så det ikke koster alt for meget at skifte; faktisk sparer du mere på LED pærer, da de holder i længere tid, og du behøver derfor ikke at skulle skifte din lyspærer særlig ofte. Du kan også med fordel benytte dig en rabatkode til Lyskilderdirekte. Hvis du bruger en rabatkode, så kan du spare nogle penge, hvis du skal til at skifte om til LED. Det kan nemlig være en stor proces, hvis du fx har et firma, hvor du rigtig mange lyspærer, der skal skiftes ud. Det er altid rart at kunne spare nogle penge – især hvis du skal til at købe stort ind.

Spar penge med en rabatkode til Lyskilderdirekte

CupoConcept leder dagligt efter rabatkoder til dig, sådan at du kan spare penge, når du skal til at købe dine nye belysningsprodukter. Med en Lyskilderdirekte rabatkode, kan du hurtigt få en rabat på dit køb. Det er en af fordelene ved at handle online: det er generelt billigere, og så kan du bruge en rabatkode, som i sidste ende vil gøre det endnu billigere for dig. Lyskilderdirekte har over 5500 produkter at vælge mellem, så du kan helt sikkert finde en lyspærer på deres online webshop, som passer til dit behov.

Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Danmark