MyTrendyPhone rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
MyTrendyPhone

MyTrendyPhone rabatkode

De fleste af os har i dag en mobiltelefon, og rigtig mange ejer en smartphone. Når du har en smartphone, så ønsker du måske en masse fede opgraderinger, beskyttelse og cover. En smartphone er nemlig ikke lige det billigste på markedet, og derfor er det vigtigt, at du får den beskyttet så godt som muligt, såfremt du ikke vil til at betale for reparationer. Hos MyTrendyPhone kan du købe en masse lækkert gear til din smartphone. Du finder mobil tilbehør, reservedele og andre skønne ting. Hos MyTrendyPhone har de også udstyr til tablets, iPads og computere. Selvom at MyTrendyPhone oprindeligt var til salg af udstyr til telefoner, så har de efterhånden fået et langt bredere udvalg, hvor du nu også kan købe tilbehør til kameraer, computere, spillekonsoller og faktisk også de helt nye smartphones. Hos MyTrendyPhone finder du også nogle helt fantastiske tilbud. Derudover så kan du også bruge en MyTrendyPhone rabatkode, hvor du kan handle hos dem for en endnu bedre pris.

Opdateret May 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra MyTrendyPhone

Tilbud
MyTrendyPhone rabatkode – Få 7% rabat på din ordre
MyTrendyPhone rabatkode – Få 7% rabat på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

274
Vis tilbud Vis fordel Få vist MyTrendyPhones rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min MyTrendyPhone rabatkode?

  Du kan indtaste din rabatkode på checkout-siden lige inden betaling.

 • Hvad betyder MyTrendyPhone's prismatch?

  MyTrendyPhone har en 30 dages prismatch. Det vil sige, at hvis du finder varen du har købt, billigere hos en anden dansk webshop, så matcher de prisen.

Om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone blev stiftet i år 2003, og siden deres start har de fået sig en forrygende popularitet. Den stigende vækst har medført, at MyTrendyPhone kunne udvide deres sortiment, hvor de i dag har over 100.000 forskellige produkter på hjemmesiden. MyTrendyPhone er konstant i udvikling, og du finder ikke kun deres online butik i Danmark mere. Faktisk så finder MyTrendyPhone online i mere end 13 lande, som Italien, Frankrig, Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Østrig mv.

Prisgaranti – få de laveste priser på markedet

Når du handler hos MyTrendyPhone, så går de højt op i kundeservice. De tilbyder nemlig, at du får både pris- og tilfredshedsgaranti. Dette betyder, at når du handler nogle produkter hos MyTrendyPhone, så garanteres det, at du finder det absolut billigste her hos dem. De prismatcher nemlig deres konkurrenter på markedet, og holder altid et skarpt øje med dem, så du kan finde de billigste produkter hos MyTrendyPhone. Derudover så kan du endda få penge tilbage, hvis du finder dit købte produkt billigere hos en anden helt op til 30 dage efter dit køb. En tilfredshedsgaranti går enkelt ud på, at hvis du ikke er tilfreds med produktet, jamen så tager de glædeligt produktet retur, og returnerer dine penge.

Over 100.000 produkter

Når du leder efter en ny smartphone, tablet eller andet elektronisk udstyr, så er MyTrendyPhone helt klart en side, der er værd at tjekke ud. De har over 100.000 forskellige produkter at vælge mellem, så der er gode chancer for, at du finder lige det produkt, du gerne vil have.

Se blandt andet denne video, hvor de præsentere Samsung covers:

Når du begiver dig ind på MyTrendyPhones hjemmeside, så kan du se alle de forskellige produktkategorier, der tilbydes. De har et væld af produkter i webshoppen, og fra nogle af de mest populære mærker. Hos MyTrendyPhone finder du bl.a. kategorier som:

 • Mobil tilbehør
 • Mobiltelefoner
 • Reparation
 • iPad & tablet tilbehør
 • Batterier
 • Foto & video tilbehør
 • PC & bærbar tilbehør
 • Spillekonsol tilbehør

MyTrendyPhone har meget at byde på, og er det perfekte sted til at finde tilbehør til dit IT udstyr, hvor du kan få det til en vanvittig god pris med en rabatkode.

Billige mobiltelefoner uden abonnement

MyTrendyPhone er det helt perfekte sted for dig, der er på jagt efter en ny mobiltelefon. Uanset om du skal have den aller nyeste smartphone, eller gerne vil have en lidt ældre model, så finder du den hos MyTrendyPhone. Under “Mobiltelefoner” kan du udforske deres store udvalg, hvor du kan købe en smartphone fra de fleste mærker.

Du får en mobiltelefon uden abonnement, så du er ikke bundet til noget som helst ved et køb af en ny telefon her hos dem. Du finder markedets billigste udvalg af mobiltelefoner, da MyTrendyPhone prismatcher deres priser.

I denne kategori kan du købe en ny mobiltelefon fra mærker som:

 • Apple
 • Samsung
 • HTC
 • Nokia
 • Sony
 • LG
 • Acer
 • Asus
 • Motorola
 • Huawei
 • Telme
 • Blackberry

..og mange flere. De har vitterligt det bedste udvalg online, hvor du kan købe smartphones og de helt traditionelle mobiltelefoner.

Husk tilbehøret til mobilen

Når du så har købt en ny mobiltelefon, jamen så vil du sikkert også gerne have noget tilbehør med i kurven. Her finder du faktisk Danmarks største udvalg af mobil tilbehør hos MyTrendyPhone. De har over 28.000 forskelligt tilbehør, og det hele er til en super lav pris.

Under “mobil tilbehør” finder du her en masse fedt udstyr. Du kan finde tilbehør til ethvert mærke og model, og de har gjort søgningen enormt enkelt for dig. Du kan nemlig vælge et mærke og model på din mobiltelefon, hvor du så kan få vist det tilbehør, der sælges til denne model. Hvis du fx har en iPhone X, så kan du her finde et bredt udvalg til iPhone X telefoner. Her kan du købe et fedt cover til telefonen, så den er beskyttet rigtig godt, men også ser endnu federe ud! Derudover kan du også købe etuier, tasker, skærme, batterier, opladere, panserglas og meget mere. MyTrendyPhone har alt du kan bruge til mobiltelefoner, og med en MyTrendyPhone rabatkode, kan du gøre dit køb til det største kup!

iPad og tablet tilbehør

Har du en tablet derhjemme, så har MyTrendyPhone også et stort udvalg af tilbehør dertil. Du kan finde et kæmpe sortiment af iPad tilbehør og tablet tilbehør til de bedste tilbud. Tilbehør hjælper til at du kan få det meste ud af din enhed. Du kan købe de bedste covers til din iPad og finde de helt originale dele, hvis den er gået hen og blevet i stykker, eller du måske har mistet din oplader.

Hvis du endnu ikke ejer din egen tablet eller iPad, så har MyTrendyPhone faktisk et bredt udvalg af disse. Du kan købe tablets fra de bedste mærker, og få de nyeste og ældre versioner i deres sortiment. Du kan altså købe en spritny tablet eller iPad til den bedste pris på markedet.

Find det rette udstyr til din pc eller bærbar

De fleste af os, ejer en computer, og denne computer skal du jo selvfølgelig passe godt på. Men hvis der nu er noget, der er gået lidt galt, og du mangler nogle bestemte dele til reparation, eller blot noget ekstra gear til din PC, så har MyTrendyPhone også tænkt på dette.

Under “pc & bærbar tilbehør”, kan du gå på jagt efter det bedste tilbehør til din pc. Her finder du blandt andet ladere og batterier, hvis du har en bærbar computer. Du kan også finde lagrings tilbehør i form af harddiske og USB stik. Skal du bruge ekstra udstyr, så byder MyTrendyPhone på mus, tastaturer, skærme, hardwares og netværksudstyr. Du kan finde rigtig meget forskelligt, og de har altid nogle helt fantastiske tilbud på tilbehør til din computer.

Bliv medlem og få yderligere rabat på dine produkter

Du kan faktisk blive medlem hos MyTrendyPhone, hvor du kan få nogle helt bestemte fordele. Når du er medlem hos MyTrendyPhone, så bliver du medlem af det, de kalder for “Club Trendy”. I Club Trendy får du faktisk altid 7% rabat på dine produkter, samt mange andre goder.

Hvis du bliver medlem hos dem, så får du yderligere fordele som:

 • Deltagelse i konkurrencer
 • Eksklusive tilbud før andre kunder
 • Besked om de seneste nyheder
 • Rabat på mobil- og tablet-reparationer under 1000 kr.
 • Deltagelse i lodtrækninger om 1000 kr.

Det vil altså sige, at bliver du medlem i “Club Trendy”, så belønner MyTrendyPhone deres loyale kunder fuldt ud, hvor du får de bedste fordele som medlem.

Få repareret din enhed til en billig pris

MyTrendyPhone er meget mere end bare en webshop. De har et væld af eksperter bag sig, og hos MyTrendyPhone kan du faktisk også få repareret din enhed. Du kan nemt og enkelt bestille en tid til reparation af din mobiltelefon, iPad eller tablet i deres webshop, eller komme forbi deres afdeling.

Du kan få en reparation til en super lav pris fra nogle rigtig dygtige tekniker. De reparerer din enhed med højkvalitets reservedele, så din enhed ikke går i stykker hurtigt igen. Hos MyTrendyPhone kan de reparerer stort set alle slags mærker. Deres teknikere har nemlig så mange års erfaring, at de har erhvervet sig utrolig meget viden indenfor dette felt. Så hvis du skal have fixet din enhed, så hav helt klart MyTrendyPhone i tankerne.

Køb tilbehør til kun 10 kr. i lagersalget

MyTrendyPhone er yderst billige på markedet, og du kan både gøre købet billigere ved dem med en MyTrendyPhone rabatkode, men du kan faktisk også tjekke deres lagersalg ud. Her kan du finde topprodukter til de bedste tilbud, hvor du kan spare en masse penge, og ofte meget mere end 50% af en vare.

Inde under deres lagersalg, så kan du som det allerførste lave en hurtig søgning efter den model af mobiltelefon, som du ejer. Du kan også filtrere din søgning yderligere, ved at vælge dit mærke og din model. Dernæst kan du faktisk vælge et marked, som du gerne vil se. Hos MyTrendyPhone har de nemlig delt deres lagersalg op i forskellige prismarkeder. Du kan fx se et udvalg, hvor alt kun koster 10 kroner, 20 kroner, 30 kroner, osv. Du finder markeder lige fra 10-120 kroner, hvor alt simpelthen kun koster denne pris. Dette er super billigt, hvis du skal bruge noget nyt tilbehør til din enhed.

Spar ekstra penge under kampagner

Udover et lagersalg, så har MyTrendyPhone også nogle kampagner kørende fra tid til anden. Det kan være i forbindelse med Black Friday, hvor der er nogle helt vilde tilbud rundt omkring i verden. En kampagne kan også være under en bestemt tidsperiode, som fx i Januar, hvor der er januarudsalg. En kampagne er hovedsageligt når en virksomhed vælger at køre nogle vilde tilbud på forskellige produkter. Det kan være i form af, at alt er nedsat med 20%, eller kun de nyeste varer er der en rabatkode til. Det er helt forskelligt, men kampagnerne er klart værd at holde øje med, da du kan spare rigtig mange penge.

Spar penge med en rabatkode til MyTrendyPhone

MyTrendyPhone er alt i alt en gennemført webshop. De har fået masser af positiv omtale i medierne, og de har utrolig mange loyale kunder, der elsker deres udvalg. MyTrendyPhone har alt du kan tænke på af tilbehør til mobiltelefoner, pc, tablets, foto og spillekonsoller. Hos MyTrendyPhone kan du få dine produkter til en yderst skarp pris. Her hos CupoConcept er MyTrendyPhone også en af favoritterne, og derfor holder vi skam et skarpt øje efter, når MyTrendyPhone har nogle vilde tilbud.

Når der dukker tilbud og kampagner op, så kommer der nemlig nogle rabatkoder, som du kan bruge. Dem lægger vi så op her på siden, som du frit kan benytte dig af. Med en rabatkode til MyTrendyPhone, kan du opnå en masse lækker rabat på dit nye tilbehør eller smartphone. Hvis økonomien er stram, jamen så er du sikkert altid på jagt efter nogle gode tilbud. Er du studerende, så er der mange virksomheder der byder på en studierabat til 10%, og nogle gange mere. Vi sørger i hvert fald for, at selvom en virksomhed ikke byder på studierabat, jamen så kan du stadig finde sparetips her hos os, samt nogle gode deals og rabatkoder til at spare en masse penge på.

Hvis du er vild med MyTrendyPhone, så gør et kæmpe kup hos dem. Du kan finde din MyTrendyPhone rabatkode lige her hos os, og hvis der ikke er en aktiv rabatkode i øjeblikket, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du direkte besked, når du igen kan spare en masse penge i deres webshop.

Frydenborgvej 27 C
3400 Hillerød
Danmark

Mobiltilbehør-rabatkoder

Er du på udkig efter mobiltilbehør? Andre benyttede også disse rabatkoder.