Nicewall

Nicewall rabatkode

Synes du, at der mangler lidt pynt på væggene derhjemme, men ønsker du noget anderledes end et simpelt billede? Måske ville nogle wallstickers være lige noget for dig! Dem kan du købe hos Nicewall, der har et kæmpe udvalg af mange forskellige wallstickers. Med wallstickers på dine vægge, kan du gøre dit hjem meget mere personligt med søde og motiverende citater, blomster, træer og andet natur. Hos Nicewall har de et udvalg af wallstickers til børneværelset, hvor du virkelig kan gøre børneværelset rigtig farverigt. Du finder også tekster, citater og andre wallstickers til hjemmet. Måske har du lyst til lidt sjov ude på badeværelset. Så kan du få et sjovt og hyggeligt wallsticker, som du kan klistrer på toilettet, døren eller væggene derude, som dine gæster vil få sig et godt grin over. Nicewall har sørget for at presse priserne i bund, og med en Nicewall rabatkode, kan du presse den endnu mere ned. Med en rabatkode til Nicewall, får du en helt særlig rabat.

tick

Fri fragt v. køb over 399,-

tick

Hurtig levering

tick

Ubegrænset returret

Opdateret august 2020 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Nicewall

Fordele
Nicewall rabatkode – Få gratis fragt på din ordre
Nicewall rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

68
Vis rabat Få vist Nicewalls rabat.
Fordele
Nicewall rabatkode – Spar lige nu op til 83% på udsalg
Nicewall rabatkode – Spar lige nu op til 83% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

58
Vis rabat Få vist Nicewalls rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min Nicewall rabatkode?

  Du kan indtaste din rabatkode direkte i indkøbskurven, efter du har tilføjet de ønskede varer.

 • Hvordan fungerer Nicewall's ubegrænsede returret?

  Den ubegrænsede returret fungerer således, at du altid kan sende de varer du har købt tilbage og få penge retur. Du må gerne pakke dine varer ud og se dem, men det kræver, at de er 100% intakte.

Gør dit hjem mere personligt med wallstickers

Nicewall er en virksomhed, der sælger wallsticker og vægudsmykning online. De designer selv deres wallstickers, som er motiver eller tekster, der er skåret ud på noget tyndt, selvklæbende vinyl. Disse wallstickers kan så klæbes på din væg eller anden overflade. En wallsticker kan passe ind i alle rum. Du vælger helt selv dit motiv. Nicewall vil gerne motivere og give inspiration til folk, om hvordan de kan pynte væggene derhjemme, og gøre hjemmet mere personligt og hyggeligt. Med et citat eller et sjovt billede, vil dit hjem hurtigt blive mere personligt for dig. Hos Nicewall får du wallstickers til en super pris, og med en Nicewall rabatkode, gør du købet endnu billigere. Hent din rabatkode her fra CupoConcept, og gør et kup hos Nicewall.

Dekorer dine vægge med sjove, søde og smukke motiver

Hos Nicewall finder du et væld af forskelligt udsmykning til væggene. De har et primært fokus på wallstickers, hvor du kan købe en masse forskellige slags. Du finder blandt andet wallstickers med:

 • Tekst og citater
 • Til boligen
 • Natur
 • Til børn
 • 3D wallstickers
 • Flerfarvede

Herunder finder du wallstickers, som Nicewall selv har designet. Du finder mange søde, sjove, smukke og hyggelige motiver. Dine børn, gæster, familie og venner vil helt klart være misundelige, men også utrolig betaget af dine kreative vægge.

Hos Nicewall kan du også købe plakater og andet til dine vægge. Det er helt klart en ny og sjov mulighed at pynte boligen derhjemme, i stedet for de traditionelle malerier og billeder.

Spar penge med en rabatkode til Nicewall

CupoConcept samler de nyeste rabatkoder, og det du faktisk kan gøre med en rabatkode, er at spare penge online. Hos Nicewall kan du købe pynt til dine vægge, og med en Nicewall rabatkode, er det muligt for dig at spare penge. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare så meget som muligt, så derfor finder du altid de nyeste og bedste rabatkoder hos os. Hent din Nicewall rabatkode i dag, og få et super skarpt tilbud.

Industrivej 18
7000 Fredericia
Danmark