Staples rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Staples

Staples rabatkode

De helt rigtige produkter er essentielle til en effektiv og god hjemmearbejdsdag. Her skal det være muligt for dig at fuldføre dit arbejde bedste muligt. Derfor skal du investere i de rigtige produkter til kontoret. Og dem finder du hos Staples. Staples forhandler nemlig et stort udvalg af artikler til kontoret hjemme eller på dit arbejde. Hos Staples finder du både deres eget mærke eller mange af de kendte mærker, som du ved producerer produkter i god kvalitet. Hvad end du vælger at købe, kan du være sikker på, at du kan spare mange penge ved at handle hos Staples. Og med en af vores Staples rabatkoder kan du nu få fat i tingene til endnu lavere priser.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Staples

Tilbud
Staples rabatkode – Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 100 kr. i rabat!
Staples rabatkode – Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 100 kr. i rabat!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

123
Vis tilbud Vis fordel Få vist Stapless rabat.
Tilbud
Kæmpe sale hos Staples – Spar op til 50% i dag!
Kæmpe sale hos Staples – Spar op til 50% i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

78
Vis tilbud Vis fordel Få vist Stapless rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min Staples rabatkode?

  Den indtaster du på i højre side på bestillingssiden.

 • Hvad sælger Staples?

  Staples har et meget bredt sortiment af alt man skal bruge i en virksomhed. Sortimentet består blandt andet af papirvarer, printer og tilbehør, kontorstole, kaffe m.m.

Rabatkode til Staples

Der er mange grunde til, at du skal handle hos Staples. Her finder du et kæmpe udvalg af kontorartikler, samt andre produkter, der er vigtige for hjemmekontoret eller virksomheden – så som god kaffe og behagelige møbler. Andre gode grunde til at handle hos Staples er deres hurtige levering, behjælpelige kundeservice og at du kan spare mange penge ved at handle alt, du skal bruge samme sted. Og så er deres billige priser selvfølgelig også en stor fordel. Bruger du også en Staples rabatkode, er der mange penge at spare på nye kontorartikler.

Arkiver med stil

Har du et arbejde, hvor god arkivering er alfa og omega for, at du kan udføre dit arbejde så effektivt som muligt og holde styr på alle dokumenter? Så finder du alt, hvad du skal bruge i arkivering hos Staples. Her kan du købe alt i arkivmapper og -kasser, hullemaskiner, indbinding, brevbakker og meget mere. Du får altså rig mulighed for at få orden i dine papirer med produkter fra Staples.

Bliv inspireret til nye ting

Hos Staples finder du også inspiration til, hvad du skal købe hos dem, gennem deres sociale medier. På deres Instagram og Facebook kan du finde inspiration til nye ting, der kan være brugbare for din virksomhed eller dit hjemmekontor.

Du kan også tilmelde dig Staples tilbudsavis og få gode tilbud på fine produkter sendt direkte til din e-mailadresse. Så kan du altid opdatere dit lager af varer, når lige netop de ting, du mangler, kommer på tilbud. Bestiller du desuden fra Staples katalog på nettet, går det super hurtigt, når du skal handle nyt.

Få glæde af din printer hver gang

Har du før stået i den situation, hvor du skulle bruge din printer, og den pludselig er løbet tør for blæk? Det er en ærgerlig og træls situation, især hvis du skal printe noget vigtigt den dag din printer beslutter sig for ikke at virke. Derfor skal du købe et lager af blækpatroner hos Staples, så du aldrig løber tør for blæk. Med et Staples tilbud kan du fylde dit lager til billige priser.

Ligegyldigt hvilken type printer du har derhjemme, kan du finde de rette patroner hos Staples. Her forhandler de alle de kendte printermærker som Canon, HP, Brother, Epson og mange flere. Det burde altså være muligt for dig at finde nogle patroner, der passer til netop din printer. Og med en Staples rabatkode bliver det samtidig til en god pris.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Staples?

Til trods for et kæmpe udvalg af produkter finder du nemt det, du leder efter hos Staples. På forsiden kan du vælge mellem de forskellige kategorier, som du leder efter. Så kan du nemt og enkelt kan shoppe efter lige netop det, du mangler. Ved at bruge en www.staples.dk rabatkode på siden kan du samtidig spare mange penge. Og det er ligeledes utrolig nemt.

Sådan bruger du en Staples kuponkode:

 1. Når du har kigget hjemmesiden igennem for nyttige produkter og tilføjet det, du mangler til din indkøbskurv, trykker du videre ind på kurven.
 2. I kurven får du et overblik over de ting, du er ved at købe. Tryk videre til kassen. Her skal du vælge at logge ind eller oprette en bruger.
 3. I højre side under din ordreoversigt kan du indtaste din rabatkode i et felt hertil. Når du har gjort det og indtastet dine personlige oplysninger, skal du trykke videre til levering.
 4. På næste side skal du vælge din foretrukne leverings- og betalingsform. Herefter skal du blot bekræfte din ordre, og så er du klar til at modtage dine varer indenfor få dage.

Hvad kan man købe hos Staples?

Hos Staples kan du finde alt, hvad du skal bruge af kontorartikler til dit hjemmekontor eller din virksomhed. De forhandler et stort udvalg af forskellige produkter til alle brancher og alle behov. Og der er som sagt både et stort udvalg af varer fra deres eget mærke, men også produkter fra andre kendte mærker, som alle forhandles til gode priser.

Staples forhandler produkter i kategorier som:

 • Papir
 • Skriveredskaber
 • Møbler
 • Blæk og toner
 • Regnskab

Og mange flere ting, der hører under andre kategorier. Du finder altså alt, hvad du tænkeligt skulle ønske dig, for at skabe det perfekte hjemmekontor. Ligegyldigt om det indebærer en lækker kaffe eller en bestemt lampe, så kan du nemt og overskueligt finde det hos Staples. Bruger du desuden en Staples.dk rabatkode, kan du tilligemed spare mange penge på din næste ordre af kontorartikler fra Staples.

Er det sikkert at handle hos Staples?

Der er ingen grund til, at du skal holde dig tilbage med at handle kontorartikler hos Staples. Staples får nemlig gode ord med på vejen fra deres forhenværende kunder. Disse er både glade og tilfredse med virksomhedens service. På Trustpilot får Staples blandt andet stor ros for deres hurtige levering, gode service og store udvalg af produkter.

På Staples kan du betale gennem PayPal. PayPal er din sikkerhed for, at dine betalingsoplysninger er i sikre hænder, når du opgiver dem på nettet. Når du betaler gennem PayPayl, er dine oplysninger nemlig krypterede, så Staples aldrig får direkte adgang til dem. På den måde er du sikret mod at dine oplysninger bliver misbrugt. Du kan derfor med god samvittighed og tryghed handle kontorartikler hos Staples. Og med en Staples rabatkode kan du ligeledes spare en del penge.

Korskildelund 6
2670 Greve
Danmark

Kontorartikler-rabatkoder

Er du på udkig efter kontorartikler? Andre benyttede også disse rabatkoder.