lookfantastic rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
lookfantastic

lookfantastic rabatkode

Hvis du leder efter en webshop, hvor du kan købe makeup, hår- og hudpleje fra populære mærker, så skal du tage et kig hos lookfantastic. De er en dansk virksomhed, som sælger skønhedsprodukter til alle typer. Herinde kan du finde de bedste skønhedsprodukter til lave priser fra populære mærker. Nogle af de mærker som du kan få fingrene i er blandt andet BareMinerals, BabyLiss, Calvin Klein, Clinique og Kerastase. Du kan købe stort set hvad som helst hos lookfantastic. De har et stort udvalg af hårstylingsprodukter, men du finder også produkter til huden, elektroniske produkter og en masse lækre helseprodukter i sortimentet. De vil rigtig gerne være de billigste på markedet, og på samme tid opretholde den høje kvalitet med populære mærker. Hos lookfantastic kan du få dine mærkevarer på tilbud. Du kan endda gøre dit køb endnu billigere med en lookfantastic rabatkode. Du kan få din rabatkode her hos CupoConcept, så du kan få rabat på dine produkter, næste gang du handler hos lookfantastic.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra lookfantastic

Tilbud
LOOKFANTASTIC rabatkoder – Se alle her
LOOKFANTASTIC rabatkoder – Se alle her

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

681
Vis tilbud Vis fordel Få vist lookfantastics rabat.
Rabatkode
Spar 15% på udvalgte produkter
Spar 15% på udvalgte produkter

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

423
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist lookfantastics rabatkode.
Rabatkode
Spar 150 kr. på dit køb
Spar 150 kr. på dit køb

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Anvendt

276
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist lookfantastics rabatkode.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min Look Fantastic rabatkode?

  Du indtaster din rabatkode i indkøbskurven på webshoppen.

 • Er Look Fantastic et abonnement?

  Nej, du kan blot oprette en konto og opnå en række fordele. Men det er ikke en tjeneste du betaler for månedligt.

Brug din rabatkode til lookfantastic i dag!

Der er ikke bedre anledninger til at købe online på lookfantastic, end når du får en rabatkode, der virker. Derfor gør vi hver dag vores absolut bedste for, at du her hos CupoConcept kan skaffe en rabatkode til lookfantastic, som giver dig større besparelser.

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores udvalg af lookFantastic rabatkoder. Vi håber naturligvis, at du kan gøre brug af din kuponkode.

Hvordan bruger jeg min lookFantastic rabatkode?

Det er faktisk super nemt at gøre brug af din nye rabatkode. Vi vil herunder vise dig præcis hvor, du skal indtaste din kode, som du har fået her hos CupoConcept.

rabatkode-lookfantastic

Du skal derfor blot gøre følgende:

 1. Find de varer, du ønsker at købe.
 2. Læg disse varer i kurven.
 3. Gå til kurven.
 4. Indtast din rabatkode til lookfantastic og tryk herefter på “tilføj”-knappen

Nu skulle din rabatkode gerne være gældende, og din subtotal skulle gerne være blevet mindre. Det er ganske nemt at benytte sig af sin nye rabatkode!

Om lookFantastic 

lookfantastic er en online hjemmeside, hvor du herinde kan købe Danmarks bedste udvalg af skønhedsprodukter til de absolut laveste priser. lookfantastic er et af de ældste online skønhedsbutikker, der blev startet tilbage i 1996. De ville gerne åbne en virksomhed, hvor det var muligt at kunne få fingrene i en masse lækre skønhedsprodukter fra populære mærker, der ikke skulle koste en bondegård. Det er nemlig ofte en dyr fornøjelse at få fat i bestemte hårprodukter fra frisøren, men hos lookfantastic har de fået en helt særlig aftale, så du kan købe dine frisørprodukter her hos dem.

Hvis du elsker skønhedsprodukter, så skal du helt klart tage et kig hos lookfantastic. De synes ikke, at det kunne være rigtigt, at diverse skønhedsprodukter skulle koste så mange penge, og derfor har de nøje udvalgt deres sortiment til dig. De er forhandler af nogle mindre kendte brands, hvor du kan få skønhedsprodukter til en yderst billig pris, men du kan også finde populære mærker som BareMinerals, BabyLiss, Calvin Klein, Clinique og Kerastase til billige priser. Du kan tilmed få dine produkter endnu billigere med en lookfantastic rabatkode. Vi hos CupoConcept samler altid de nyeste rabatkoder til dig, så du kan gøre et kæmpe køb hos Look Fantastic til billige penge.

Kæmpe sortiment af skønhedsprodukter – køb i dag med rabatkode til lookfantastic!

lookfantastic har et kæmpe sortiment af skønhedsprodukter. Hos dem kan du få fingrene i lækre skønhedsprodukter, som du måske altid lige har manglet, og så til rigtig billige penge. Når du går ind på lookfantastic’s hjemmeside, kan du se nogle hovedkategorier, som produkterne er delt op efter. De kategorier du finder, er:

 • Naturlig
 • Hår
 • Makeup
 • Ansigt
 • Krop
 • Elektrisk
 • Mænd
 • Beauty Box

Hvis du har noget specifikt i tankerne, så kan du også søge efter det produkt, for at gøre din søgen meget hurtigere. Øverst på siden, finder du nemlig en smart søgefunktion, hvor du blot skal indtaste dit ønskede produkt, og herefter bliver alle de produkter vist frem, der er relevante for dit søgeord, såfremt at det eksisterer hos Look Fantastic. De har flere tusinde produkter at vælge mellem, så chancerne er store, for at de har dit ønskede produkt!

Kæmpe sortiment af lækre skønhedsprodukter

lookfantastic har delt produkter op i kategorier, og vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvilke produkter du kan finde hos dem. Nogle af de skønne produkter du finder i udvalget, er blandt andet:

Få et smukt look med lækkert makeup

Herinde har lookfantastic samlet alt det bedste makeup. Du kan vitterligt finde alt, hvad du lige ville kunne tænke på. Du kan købe foundations, pudder, mascara, concealer, øjenskygger og meget mere. Det er også her, du finder et bredt og varieret udvalg af produkter til neglene. Måske mangler du en ny lækker neglelak, neglefile og neglesakse. Herinde kan du også købe makeupbørster fra populære mærker, så du kan påføre din makeup som en professionel.

Få den optimale hudpleje

lookfantastic har samlet et komplet sortiment af en masse lækkert hudpleje. Det er vigtigt at opretholde din huds naturlige balance, så hvis den er røget ud af det, så er der masser af hjælp at hente! Du kan få hudpleje til alle slags hudtyper hos lookfantastic. De har tænkt på det hele, og sørget for at have de bedste mærker, så du kan få din naturlige balance tilbage. Du kan købe nat, og dagcreme, dermaroller, solpleje, pleje til hænder og fødder, anti-age produkter, renseprodukter og meget mere. Du kan også finde en masse lækkert pleje til børn og baby.

Forkæl dit hår med skønne hårprodukter

lookfantastic har et stort udvalg af hårprodukter. De har produkter til enhver hårtype. Hvis du fx har noget skadet og tørt hår, jamen så kan du finde nogle lækre produkter, der er produceret specielt til denne hårtype. Med specielle hårprodukter til tørt og skadet hår, vil du hurtigt kunne få repareret dit hår igen, så dine hårstrå kan finde deres naturlige balance.

Hvis du gerne vil have at dit hår skal gro hurtigere, så har lookfantastic sørget for at have de bedste produkter dertil. For at dit hår kan gro hurtigere – og generelt blive mere sundt og tykt – så skal du have nok B-vitaminer. Hvis du ikke får nok i din kost, så er der hjælp at hente med specielle hårprodukter og vitaminer. Du kan dog også snyde dig til længere hår på blot få minutter. lookfantastic har nemlig et udvalg af Hair Extensions i ægte hår. De har et stort udvalg af mange forskellige farver i hair extensions. Alle deres hair extensions er i clips, der påføres nemt og hurtigt i håret, uden at det tager skade. Clips extensions er nogle af de mindst skadelige former for extensions, fordi de nemlig ikke er permanente, og kan tages ud lige når du vil. De slider nemlig ikke på din hårbund og dine hårstrå.

Dette er blot et meget lille udvalg af de mange produkter, du finder hos lookfantastic. Husk at du kan gøre dit køb rigtig billigt hos dem, hvis du sørger for at bruge din lookfantastic rabatkode inden du foretager din betaling. De har ofte nogle super gode tilbud, hvor du så skal bruge en rabatkode, for at kunne få dette gode tilbud. Måske har du en veninde, du gerne vil forkæle, og du har ikke lige råd til et skønhedsprodukt, jamen så vil en rabatkode jo være helt perfekt for dig. Så kan du få råd til at forkæle, en du holder af, med lækre skønhedsprodukter.

Hårprodukter

Style dit hår med elektriske produkter

Selvom at lookfantastic er fyldt med lækre skønhedsprodukter til huden og håret, jamen så kan du faktisk også finde et lækkert udvalg af elektroniske produkter. Ville det ikke være skønt at kunne style sit hår lige som du gerne vil have det? Med elektroniske stylingprodukter har du muligheden for at style dit hår lige som du vil det. Hos lookfantastic har de samlet de bedste redskaber til dig, som du nemt og enkelt kan gå i gang med.

Få det glatteste hår

lookfantastic har samlet en masse gode glattejern hos dem. De ved udmærket godt, hvilke glattejern der virker bedst, så derfor har de sørget for at få de bedste mærker. GHD er blandt et af mærkerne. GHD er især kendt for deres super holdbare glattejern, der bliver varmt på få sekunder. Med et glattejern fra GHD kan du få glattet selv det største krøllede hår, da deres super fantastiske jernplader gør alt arbejdet for dig. lookfantastic har dog også samlet nogle glattejern fra blandt andet L’oreal og BabyLiss der også gør et super godt arbejde.

Få de flotteste krøller

lookfantastic ved godt at krøller er noget helt særligt. Nogle mennesker er så heldige, at de er født med naturlige krøller. De skal bare stå op om morgenen, og så er krøllerne der allerede. Men andre mennesker har brug for bestemte redskaber for at bringe dem frem. lookfantastic har derfor samlet en række forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at få de flotteste krøller. Du kan nemlig købe klassiske krøllejern, Hair Wand, og Hair Rollers. Dette er tre vidt forskellige produkter, hvor du kan få nogle forskellige slags krøller. Krøller kan nemlig laves på mange måder. Du kan selv prøve dig frem, og hente inspiration i deres blog, så du kan få de fineste krøller, der passer lige til dig.

Af elektroniske produkter, så finder du også funktionelle hårtørrer, som faktisk også kan være med til at style dit hår. Hvis du bruger din hårtørre korrekt, så kan du glatte dit hår alt imens du tørre det. Du kan også frembringe nogle flotte krøller med en hårtørrer. lookfantastic har altså tænkt på det hele, så du kan finde hvad som helst i deres sortiment.

Alt til mænd

Mændene må ej forglemmes. Mænd har også brug for skønhedsprodukter, og er du en mand der er på jagt efter de bedste skønhedsprodukter, så har lookfantastic faktisk en helt særlig kategori til dig.

Her kan du nemlig få defineret din stil med deres skønne produkter til mænd. Du kan finde alt til krop, hår og hudpleje fra de bedste mærker. Hos lookfantastic kan du fx få det bedste udvalg af barberingsprodukter. Hvis du enten gerne vil holde dit ansigt glat, jamen så kan du få fat i super gode skrabere og barbermaskiner, barberskum og aftershave. Er du derimod en mand, der har et fuldskæg eller er på jagt efter det største mandige skæg, jamen så kan du finde nogle “Grooming”-produkter her hos lookfantastic.

I deres mande-kategori, kan du få fat i lækre mærker som American Crew og Bulldog Skincare. Disse produkter er super populære, og et kæmpe hit blandt andre forbrugere.

Shop dit favoritmærke til billige penge

Hos Look Fantastic kan du finde skønhedsprodukter fra kendte brands, men også fra mindre kendte brands. På denne måde, kan Look Fantastic tilbyde et udvalg af forskellige priser, så du helt selv kan vælge, hvor meget du vil give for dine produkter. De brands du blandt andet finder hos lookfantastic, er:

 • BareMinerals
 • Clinique
 • American Crew
 • Kerastase
 • DKNY
 • Lancome
 • Calvin Klein
 • GHD

..og mange flere. Du har muligheden for at gøre et kæmpe kup hos lookfantastic, da du kan få fingrene i populære brands til super lave priser, og med en rabatkode til lookfantastic kan du gøre dit køb endnu billigere. Du kan også vælge at se et sortiment ud fra et bestemt brand. Du skal blot trykke på det brand, du gerne vil se et udvalg af, og herefter vises der kun produkter fra det valgte brand. På denne måde kan du gøre din søgning endnu nemmere, og især hvis du har et specifikt brand, som du ønsker at købe fra.

Få tips og tricks til din skønhed

lookfantastic har også en blog på hjemmesiden, hvor du herinde kan få en masse spændende tips til, hvordan du lægger den rigtige makeup, hvilke produkter du skal bruge til din hudtype, eller hvordan du plejer din hud, så den altid ser ren og naturlig ud. Du finder alverdens tips og tricks herinde, som er en super service lookfantastic. Deres koncept er nemlig at fremhæve det skønne i kvinder, så derfor vil de gerne hjælpe dig rigtig godt på vej. Tag et kig under Blog, og få en masse lækre tips og tricks, som du kan bruge resten af livet og dele med alle dine veninder.

Se de seneste beauty indlæg

I lookfantastic’s blog har de en masse spændende tips og tricks til dig. Når du går ind i bloggen, så kan du vælge mellem at se flere forskellige ting: Seneste artikler, tips og råd, vejledninger, udforsk, trends og anmeldelser. Hvis vi kigger på “Seneste”, så er det her du får de nyeste blogindlæg. lookfantastic holder deres blog vedlige ved at følge trenden, og så snart de har fået sig en ny viden, så står det herinde. Du kan fx læse om “Hvordan virker tørshampoo?”, “Sådan undgår du urenheder” og “En guide til MAC læbestifter.

Få geniale tips og tricks fra skønhedsverdenen

Hvis kigger på “Tips og råd”, så lookfantastic’s kompetente team lavet en masse spændende guides til dig omkring skønhed. Her kan du få tips og råd til behandlinger af bumser, de bedste spaprodukter, og hvad skønheds fordelene er ved gurkemeje. De har simpelthen udviklet en super genial blog til dig.

lookfantastic elsker deres kunder. De elsker skønhed og alt hvad det indebærer. Derfor har de udviklet denne geniale blog til dig, så du virkelig kan få gøre et godt køb i deres webshop. Er du blot nysgerrig på skønhedsverdenen og de mange nyttige tips og tricks, så finder du rigtig meget godt læsning herinde.

lookfantastic Beauty Box

Ønsker du at føle dig lidt ekstra skøn? Så kan du med fordel kigge nærmere på den populære lookfantastic Beauty Box, som med rekord fart har taget hele markedet med storm. Forbrugerne er vilde med den nye beauty box, og du har endda muligheden for at købe den med vores rabatkode lookfantastic!

Beautybox

Hvad er lookfantastic Beauty Box?

Her er ganske enkelt tale om et skønhedsabonnement, hvor du som abonnent får nogle helt fantastiske og fordelagtige fordele samt skønne produkter leveret lige til døren. Du vælger selv, hvor lang tid du ønsker at være medlem, og med vores lookfantastic rabatkode har du endda mulighed for at spare penge.

Få en eksklusiv månedlig overraskelse

lookfantastic vil gerne forkæle kunderne endnu mere end de gør i forvejen. De har udviklet en helt særlige Beauty Box, som du får tilsendt hver måned. Hver måned har lookfantastic samlet en helt ny Beauty Box sammen med fantastiske produkter. De sørger for at tilpasse deres produkter efter årstiderne, så du får de rette produkter til håret og huden. Med en Beauty Box skal du betale et månedligt abonnement. Dette er super genialt for dig, der enten har for travlt til at købe dine nødvendige skønhedsprodukter, eller blot søger noget nyt inspiration. Måske har du altid drømt om at prøve lidt af hvert, men du ved ikke helt hvor du skal starte? Med en Beauty Box hver måned, så behøver du ikke længere at tænke over det. Du kan vælge mellem flere forskellige typer abonnementer:

1 måned: Med dette abonnement, betaler du kun for 1 måned for din Beauty Box.

3 måneder: Med dette abonnement, har du forudbetalt for 3 måneder.

6 måneder: Med dette abonnement har du forudbetalt for 6 måneder.

12 måneder: Med dette abonnement har du forudbetalt for et helt år.

Måske tænker du, at du synes at det er lige lovlig mange måneder du er bundet til ad gangen, men det har faktisk sine helt særlige fordele. Hvis du fx vælger det første abonnement på 3 måneder, så sparer du faktisk op til 50 kr. på dine beauty produkter, fremfor hvis du købte dem separat.

https://www.youtube.com/watch?v=68ba15mfjWc

Vælger du derimod det store abonnement på 12 måneder, så sparer du helt op til 450 kr på skønhedsprodukter. Du kan altså få en super skøn Beauty Box tilsendt hver måned til dig, og på samme tid spare utrolig mange penge.

Mere inspiration på Instagram

lookfantastic har deres helt egen instagram med tusindvis af følgere. De ligger en masse gode opslag op til dig, hvor du blandt andet kan følge med i, om der er tilbud på deres hjemmeside. Derudover kan du hente en masse inspiration til din stil, hvis du fx ikke lige helt ved, hvad du skal sammensætte din nye fine skjorte med, eller din smukke kjole, så kan du finde spændende inspiration på deres Instagram. Alle deres ting på deres Instagram, er produkter du kan købe hos dem. De sørger for at fortælle hvilket mærke de har brugt på billederne, så du skal blot gå ind på deres hjemmeside igen, søge på mærket, og filtrere til kategorien, og her kan du så finde det udvalgte produkt. Når du så har fundet dit nye hårprodukt, hudpleje eller makeup, så kan du også spare nogle penge, inden du foretager dit køb. Det kan du med en rabatkode til lookfantastic, som du kan få fat i her hos CupoConcept. Vi sørger for at finde de bedste rabatkoder til dig, så du kan få dit nye modetøj til en super skarp pris.

Gør et kup i deres udsalg

lookfantastic elsker deres kunder, og de vil rigtig gerne forkæle kunderne så meget som muligt. Derfor har de ofte nogle helt særlige tilbud, så du kan spare utrolig mange penge.

Når du går ind under deres kategori “Tilbud”, så får du her adgang til alle de seneste deals og vanvittige tilbud. Det er altså herinde, hvor du kan spare utrolig mange penge. Du kan få en vanvittig rabat på dine produkter. De har samlet en masse lækre produkter, der enten er ved at udløbe fra deres sortiment, eller blot er inde i en udsalgsperiode. Det kan helt klart betale sig for dig, at du lige tager et kig i deres tilbud. Måske finder du noget brugbart, som du har ledt efter, og så er produktet endda på tilbud! De har en masse populære mærker på tilbud herinde, så du har altså muligheden for at gøre et kæmpe kup hos lookfantastic.

lookfantastic: Få dine skønhedsprodukter på tilbud

lookfantastic er helt klart en webshop til dig, der leder efter de bedste skønhedsprodukter. Du finder kvalitetsbevidste produkter hos dem, som du med sikkerhed vil få stor glæde af. Deres hudpleje, hårprodukter, makeup og andet, som du skal bruge, har en masse gode effekter, og du finder de mest populære mærker hos dem, så du er sikret høj kvalitet. Derudover elsker lookfantastic deres kunder, og dette ses tydeligt, med deres vanvittige gode kundeservice, samt alle de nye produkter de hele tiden får i sortimentet. Hos lookfantastic finder du lækre skønhedsprodukter til lave priser, og du kan faktisk gøre dit køb endnu billigere med en rabatkode.

Spar penge med en rabatkode til lookfantastic

Hos lookfantastic finder du et kæmpe sortiment af skønhedsprodukter til lave priser. Hos dem kan du spare utrolig mange penge, hvis du har noget specifikt makeup, pleje, elektronik m.m. som du leder efter. Det er altid rart at spare penge, og for at spare endnu mere kan du bruge en lookfantastic rabatkode her fra CupoConcept. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt, da vi ikke mener, at du skal bruge unødvendige penge, når der er mulighed for at spare nogle mønter. Sørg for at kig hos os inden dit næste køb for at se om der er en rabatkode, der er tilgængelig. Hent din lookfantastic rabatkode her fra os, og gør et kæmpe kup næste gang du handler hos lookfantastic.

Voyager House, Chicago Avenue
Manchester Airport
Storbritannien