Niibuhr Jewelry

Niibuhr Jewelry rabatkode

Er du en kvinde, der er vild med smykker, og leder du efter nogle helt unikke, som du kan bære? Så ville Niibuhr Jewelry være lige noget for dig. Niibuhr Jewelry finder du et historisk udvalg af smykker. Deres smykker er fremstillet af 2000 år gamle glasfragmenter fra det romerske imperium. Alle smykkerne er produceret i hånden, og du finder ikke ét smykke, der er ens. Hos Niibuhr Jewelry kan du altså få et helt unikt smykke, som kun du, ejer; og så får du en del af historien. Niibuhr Jewelry vil gerne genanvende historiske materialer, så derfor fik de idéen til at benytte sig af det 2000 år gammelt romersk glas. Hos Niibuhr Jewelry kan du købe unikke smykker som øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Få et stykke af naturen hos Niibuhr Jewelry til en super god pris. Brug en Niibuhr Jewelry rabatkode, og få en rabat på dit smykke, inden dit køb. Du finder din rabatkode til Niibuhr Jewelry her hos CupoConcept.

tick

Håndlavede smykker

tick

Fri fragt på alle ordrer

tick

Mulighed for hurtig levering

Opdateret august 2020 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Niibuhr Jewelry

Fordele
Niibuhr Jewelry rabatkode – Spar lige nu op til 45% på udsalg
Niibuhr Jewelry rabatkode – Spar lige nu op til 45% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

62
Vis rabat Få vist Niibuhr Jewelrys rabat.
Fordele
Niibuhr Jewelry rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre
Niibuhr Jewelry rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

51
Vis rabat Få vist Niibuhr Jewelrys rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor indtaster jeg min rabatkode hos Niibuhr Jewelry?

    Du kan indtaste din Niibuhr Jewelry rabatkode i indkøbskurven, efter du har tilføjet de ønskede varer.

  • Hvor er leveringstiden hos Niibuhr Jewelry så lang?

    Hos Niibuhr Jewelry er alle smykker håndlavede og produktionstiden er derfor indregnet i leveringstiden. Isoleret set er leveringstiden 5-7 dage med Post Nord. Alternativt kan du tilkøbe hurtigere levering (1-3 hverdage) til 29,-.

2000 år gamle smykker fra Romerriget

Niibuhr Jewelry er en online smykkeforretning, der producerer helt særlige og historiske smykker. Stifteren bag Niibuhr Jewelry er Brian Viuf Christensen. Han er meget interesseret i historie, og især om den romerske oldtid. Han opdagede det 2000 år gamle romerske glas på et af hans rejser, da han var i Israel. Han synes, at materialet var så interessant og fik derfor idéen til Niibuhr Jewelry. Brian ville gerne give materialet nyt liv, og dermed begyndte han at få produceret håndlavede smykker af det ældgamle glas. Hos Niibuhr Jewelry har de en mission om, at give kvinden mulighed for at bære et stykke historie fra Romerriget. Du får helt unikke smykker fra Niibuhr Jewelry, og du kan få dem til en særlig pris med en Niibuhr Jewelry rabatkode. Med en rabatkode kan du nemlig spare penge, når du handler online.

Få et unikt smykke hos Niibuhr Jewelry

Hos Niibuhr Jewelry finder du et helt særligt udvalg af smykker. Det er ikke lige de traditionelle smykker, du får hos dem. Du får til gengæld smykker, der er 2000 år gamle, så du kan bære et smykke fra det historiske Romerrige. Hos Niibuhr Jewelry kan du købe:

  • Halskæder
  • Øreringe
  • Armbånd
  • Ringe

Alle smykkerne er håndlavede, og der er ikke ét smykke, der er ens. Elsker du at bære noget unikt, så er det her hos Niibuhr Jewelry, du skal købe fra. Du får smykker i sterling sølv og ægte guld. Uanset hvad du vælger, så vil du få et smykke, der afspejler din personlige stil på en helt unik måde.

Spar penge med en rabatkode til Niibuhr Jewelry

Hos CupoConcept, kan du få dig en Niibuhr Jewelry rabatkode, så du kan spare penge på dine smykker. Vi sørger for at samle de nyeste rabatkoder, så alt du skal gøre, er at hente din rabatkode, så du kan få dine produkter til en super skarp pris. Med en Niibuhr Jewelry rabatkode kan du få råd til lidt ekstra, da du kan gøre et kæmpe kup, når du handler online.

Helsingørsgade 22
3400 Hillerød
Danmark