Alle deals & tilbud

Her hos CupoConcept kan du altid finde de bedste tilbud. Vi har sørget for at have en masse fede deals, som vi nøje har udvalgt fra førende dealsider. Du kan finde deals til ophold, hvor du kan tage afsted på en weekendtur med de nærmeste på et hotel eller en kro her i Danmark. Hvis du gerne vil længere fra Danmark, så har vi også fantastiske tilbud på rejser og ophold i udlandet. Har du lyst til udforske de mange forskellige spisesteder, så kan du finde lokale deals på mad, hvor du kan tage ind og få en lækker sprød burger, brunch eller noget dejligt friskt sushi fra dygtige kokke. Du kan også være meget mere spontan i din hverdag, da vi har andre skønne deals. Du finder mange gode tilbud på denne side, hvor du lynhurtigt kan danne dig et overblik over de nuværende tilbud, vi har i øjeblikket.

Naturskønne omgivelser og dejlig mad på Nørherredhus Hotel50%

Naturskønne omgivelser og dejlig mad på Nørherredhus Hotel

Besøg smukke Nordals og bo på det hyggelige Nørherredhus Hotel i Nordborg.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.396,-     50%      1.198,-

Gyldig til december 10, 2018
 Skøn miniferie på Skavenhus ved Ringkøbing fjord40%

Skøn miniferie på Skavenhus ved Ringkøbing fjord

Velkommen til skønne Skavenhus, som lige nu tilbyder 40% rabat på 4 overnatninger for 2 pers.

VÆRDI   RABAT   PRIS
4.840,-     40%      2.899,-

Gyldig til september 20, 2018
Prisvindende øko-hotel Green Solution House i Rønne19%

Prisvindende øko-hotel Green Solution House i Rønne

Det prisvindende hippe øko-hotel Green Solution House på Bornholm

VÆRDI   RABAT   PRIS
7.578,-     19%      5.995,-

Gyldig til september 20, 2018
 Bobler og årstidens skønneste råvarer på Nørre Vissing Kro41%

Bobler og årstidens skønneste råvarer på Nørre Vissing Kro

Skønt ophold på Nørre Vissing Kro med 1 overnatning for 2 personer.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.450,-     41%      1.450,-

Gyldig til december 1, 2018
Forvent at blive forvænt - velkommen på Bechs Hotel i det vestjyske40%

Forvent at blive forvænt – velkommen på Bechs Hotel i det vestjyske

Bechs Hotel tilbyder lige nu 40% rabat på 2 overnatninger for 2 personer

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.750,-     40%      1.649,-

Bo på vandet i lækker moderne husbåd ved Flensborg Fjord i Sydjylland40%

Bo på vandet i lækker moderne husbåd ved Flensborg Fjord i Sydjylland

Kom helt tæt på vandet – Tag venner eller familie med på den skønne husbåd WELL.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.442,-     40%      1.465,-

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav49%

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav

Romantisk luksusophold på Skrøbelev Gods for 2 personer i suite med jacuzzi.

VÆRDI   RABAT   PRIS
3.400,-     49%      1.699,-

Gyldig til august 8, 2018
Spis dig mæt i frisklavet sushi ad libitum hos Fuji Sushi på Frederiksberg28%

Spis dig mæt i frisklavet sushi ad libitum hos Fuji Sushi på Frederiksberg

Nu har du muligheden for at tilfredsstille både lysten og behovet for sushi.

VÆRDI   RABAT   PRIS
179,-     28%      128,-

Gyldig til august 12, 2018

Tag på et skønt ophold

Har du lyst til et afbræk fra den stressende hverdag, så kunne det måske være en fantastisk idé for dig at tage på et super skønt ophold. Der kan være rigtig mange grunde til at komme lidt væk. Du kan få oplevet nye ting, få en pause fra arbejdet og komme tilbage igen, hvor du er super klar på enhver udfordring med en oplevelse i bagagen. CupoConcept har en række deals på ophold på nogle forskellige destinationer. Vi har ophold til mange forskellige byer i Danmark, hvor du blandt andet kan tage afsted til København, Odense, Aarhus, Aalborg, Kolding, Horsens, og mange flere byer. Du finder deals, hvor du kan tage familien med dig, vennerne eller din kæreste, hvor I sammen kan få en rigtig hyggelig stund og en oplevelse for livet.

Vælg selv hvor og hvordan dit ophold skal være

Vi tilbyder rigtig mange forskellige slags ophold her hos os. Du kan helt selv bestemme, hvor og hvordan dit ophold skal være. Vil du gerne afsted i en weekend, så har vi mange forskellige weekendophold. Her har du så muligheden for at vælge, om du vil overnatte på et hotel eller en kro, eller måske noget helt tredje. Mulighederne er rigtig mange, og vi vil gerne lige fortælle dig lidt om, hvad du kan prøve, så du kan få et indblik i, hvad der passer til dit behov:

Tag på et hyggeligt kroophold

Skal du bruge en masse afslapning, og vil du gerne være omgivet af stille omgivelser, så er et kroophold helt perfekt for dig. En kro er enormt hyggelig at opholde sig på. Det er et ideelt sted at tage hen, hvis du skal afsted sammen med din partner. På en kro findes der altid en hyggelig stemning, masser af historie og tæt på attraktive seværdigheder. Så hvis du og din partner godt kan lide kultur, så er mange af kroerne i Danmark beliggende tæt på museer og andre kulturberiget seværdigheder. Nogle af kroerne er også i nærheden af grønne områder, hvor du blandt andet kan tage på en hyggelig vandretur ude i naturen. Ofte befinder der sig også golfbaner, hvor du kan få svinget din kølle, og vise hvad du kan.

Når du skal booke dig ind på en kro, så bliver du også mødt af et smilende og nærværende personale. De vil ofte forkæle dig med velsmagende lokale retter, der er kendte i den by, som du opholder dig i. Så kan du både få et hyggeligt ophold, og også smage på en masse skønne retter.

Vi tilbyder kroophold på mange destinationer i Danmark og Tyskland. Danmark er især spækket med kroer fordelt i hele landet, hvor du kan opholde dig i Jylland, Fyn, Sjælland, Lolland og Falster. Vi har løbende deals på kroophold her hos os, så det er bare med at holde øje, for der dukker helt sikkert et rigtig godt tilbud op, der passer lige ind i din kalender. Du finder spændende tilbud, og også ofte tilbud for 2 på en kro, så du og din partner kan spare endnu flere penge.

Forkæl dig selv med et ophold fyldt med wellness

Vi har alverdens forskellige deals lige her hos os. Har du brug for en fortjent ferie, hvor du gerne vil blive forkælet fra top til tå, så kan du også booke et ophold spækket med wellness. Du kan fx booke et spaophold, hvor du kan få noget lækkert massage, ligge i et spabad, svømme i en varm pool, eller hvad du end har lyst til. Et spaophold er klart en god ting for dig, som gerne vil få løsnet op i stressen, musklerne og sindet, og virkelig få plejet dig selv til det ypperste.

Vi har nemlig mange forskellige deals på spa lige her. Du kan få de bedste tilbud på spaophold, som du kan booke i Danmark eller i Tyskland. Hvis du opholder dig i en by lige nu, hvor der ikke er et spaophold i nærheden, så kan du sagtens kigge i de andre byer også. Du er ikke låst fast til en bestemt by – du bestemmer selv, hvor du vil opholde dig henne. Det er også en super god mulighed for dig at komme lidt ud, og se nye ting. Med et spaophold bliver du forkælet på højeste plan til en fordelagtig pris. Ordet “spa” bliver nemlig ofte forbundet med noget dyrt, men det behøver det bestemt ikke være. Vi vil gerne hjælpe dig med at give dig din velfortjente ferie, uden at du skal hive alt for mange penge ud af din bankkonto. Du får rabat på spaophold, så du kan tage afsted i en fart, og vende tilbage igen super frisk.

Romantisk ferie sammen med din kæreste

Hvis du har en kæreste derhjemme, så tænker du sikkert engang imellem over, hvordan du kan forkæle ham eller hende på den bedste måde. Hvad med at overraske din partner med en romantisk ferie sammen? Her ville et spaophold være en fantastisk god idé. Du kan nemlig nemt og hurtigt booke et spaophold for billige penge, som du kan tage afsted på, sammen med din partner. Her kan I læne jer tilbage og nyde de afslappende omgivelser, imens I udveksler romantiske blikke til hinanden. I får et rigtig dejligt ophold sammen, hvor der er tid til en masse forkælelse. Hvis du og din partner er forældre til små børn, så ved I sikkert godt hvor hårdt det er. I mangler tiden til jer selv, da I er druknet i de daglige gøremål derhjemme, opmærksomheden til børnene og arbejde. Her ville det være rigtig godt, hvis I lige kan få lavet plads i jeres kalender, få passet børnene og tage afsted på et romantisk ophold. Måske er den daglige rutine alt for dominerende derhjemme, hvor I både glemmer at pleje jer selv, men også hinanden. I skal nemlig huske at pleje jeres kærlighed til hinanden, så tag afsted på en romantisk ferie, få genopfrisket kærligheden, få stresset væk og vend tilbage til børn og arbejde igen, fyldt med en masse energi og overskud.

Vi har nemlig altid en masse skarpe deals på romantiske spaophold. Tag fri en weekend, og tag afsted og nyd de duftende omgivelser og naturlig aroma. Gå en tur i den by, du opholder dig i, få løsnet musklerne med massage, eller få plejet din hud med en lækker ansigtsmaske.

Her hos CupoConcept får du nogle helt igennem fantastiske deals på wellness. Find det rette tilbud til dig, og mærk glæden og den følelse du får, ved at gøre noget godt for dig selv. Det er vigtigt at tænke på sig selv og lytte til sin krop. Vi har noget til enhver her hos os.

Tag afsted alene og gør lige hvad du vil

Hvis du gerne vil afsted alene, bare for at få noget mig-tid, så er det skam stadig muligt til en fornuftig pris. Det behøver slet ikke at koste ekstra, når det kun er dig. Ved at tage afsted alene, får du også styrket dig selv, da du får masser af mig-tid, men også muligheden for at klare dig på egen hånd – og så kan du jo gøre og se, lige hvad du vil! Hvis din hverdag består af en masse gøremål, har du travlt på arbejdet, og mest af alt bare lyst til en velfortjent pause, hvor du er omringet af stilhed, så tjek vores mange spændende deals ud. Du kan tage ud at se kultur og seværdigheder alene, vandre rundt i naturen eller tage til et underholdende event. Mulighederne er mange – der er masser af dem! Så selvom det blot er dig, der gerne vil afsted på ferie i Danmark eller udlandet, så book et ophold til en skarp pris, og kom afsted i en fart! Vi har de bedste deals klar til dig lige her!

Det er altid hyggeligt med familien

Når du skal afsted på en lille ferie eller rejse, så er det altid hyggeligt at have nogen med sig. Tag din familie med dig på et super skønt ophold, hvor I sammen kan få nogle spændende minder, der vil blive husket i lang tid blandt familien. Vi har masser af forskellige steder, I kan tage til, og mange af disse ophold er på kroer og hoteller, der også er velegnet til børn. Fx er der nogle kroer i Danmark, hvor der er ekstra børneværelser og mere plads, så hele familien kan være samlet. Hvis I booker et kroophold, så får I jer en rigtig hyggelig tur i en autentisk atmosfære.

Når du har familien med dig, så kan det også ruste jer bedre sammen. Hvis du er i en familie, hvor der er skilsmisse, stedsøskende, papforældre osv., så er et ophold sammen en rigtig god ting! Hvis I endnu ikke kender hinanden så godt, så ville et weekendophold med familien helt klart bringe jer endnu tættere sammen. Tag afsted til Billund, tag i Legoland sammen med børn, se København og Den Lille Havfrue, eller tag på en kultur-vandring i Den Gamle By i Aarhus. Vi har masser af forskellige tilbud hos os, hvor I kan besøge de fleste byer i Danmark. Så tag endelig din familie med dig, og få jer en oplevelse I sent vil glemme, og en masse gode stunder til mindebogen.

Plej dig selv med lækkert wellness

Wellness er altid forbundet med noget rigtig lækkert, og noget der plejer både sind og kroppen. Hvis du er meget stressende for tiden, enten på arbejdet, derhjemme eller skolen, så husk at trække vejret dybt og plej dig selv! Hvis du trænger til en god omgang selvforkælelse, så har vi her hos CupoConcept en masse lækre deals på wellness. Vi har altid de bedste deals, der er nøje udvalgt fra populære dealsider. Du kan altså få dig et fuldt overblik her hos os, uden at du skal til at lede en masse steder efter det bedste tilbud. Wellness er nemlig ofte en dyr fornøjelse, men vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få råd til det hele. Wellness behøver slet ikke at koste alt for mange penge! Vi sørger for, at du får en lækker pause fra hverdagen for penge, du har råd til. Det kan være alt lige fra akupunktur, massage, frisør, voksbehandlinger, spaophold osv. Vi har det hele lige her til en vanvittig rabat. Du skal blot holde løbende øje på vores hjemmeside, for vi har hele tiden nye skarpe tilbud, der dukker op med jævne mellemrum. Så har du brug for en pause, så sørg for at lave et hul i din kalender, så du kan booke et skønt wellnessophold, tage ud at få klippet lokkerne, eller få noget afslappende massage til en rigtig god pris.

Vælg den wellnessdeal der passer dig

Vi hos CupoConcept har en masse skønne deals til alverdens ting. Uanset om du vil ud at rejse, på et weekendophold, spise noget god mad eller forkæle dig selv med wellness, så har vi nogle fantastiske tilbud klar lige her. Du kan tilføje noget mere spontanitet i din hverdag, da det slet ikke behøver at koste alverdens penge. Med en deal, kan du finde inspiration til din næste oplevelse, og slet ikke tænke på, at det har du bestemt ikke råd til. Vi giver dig muligheden for at prøve lidt af hvert, og få en oplevelse med din partner, venner og familie.

Her på vores hjemmeside, kan du finde en række forskellige deals på wellness. Da wellness ofte er en smule dyrt, så leder du sikkert efter et godt tilbud. Det behøver nemlig ikke at koste alt for mange penge, da du faktisk kan spare dem her hos os. Her på denne side, kan du danne et lynhurtigt overblik over de aktive deals på wellness, som vi har lige i øjeblikket. Har du fx lyst til at forkæle dig selv fra top til tå – hvilket der selvfølgelig skal være plads til – så kan du blandt andet finde deals på massage. Her kan du få dig en lækker ansigtsmassage, zoneterapi eller måske en dybdegående massage til de stramme muskler. Hvis du er meget stresset, har migræne, og generelt ondt i krop og sjæl, så ville noget akupunktur måske være løsningen for dig. Uanset hvad, så har vi i hvert fald masser af forskellige tilbud på wellness lige her. Det kan også være du gerne vil tabe dig, og mangler en god kostplan og en vejleder, der kan hjælpe dig godt på vej. Eller hvad med en voksbehandling, så du kan få en super glat hud? Wellness dækker over et stort begreb, og betyder mange ting. Vi har derfor udvalgt det bedste til dig, som vi mener, du ville få stor glæde af – og så til en vanvittig skarp pris!

Få løsnet de ømme muskler i kroppen

Har du ofte mange smerter i kroppen, og kender du det, at du næsten ikke har lavet noget fysisk, men alligevel har du en sindssyg smerte i ryggen? Så skal du da have noget massage! Vi har spændende tilbud på massage, der bliver udøvet af professionelle massører. Alt på vores hjemmeside, er fra professionelle, så du er i helt trygge hænder, når du skal vælge en massør, du vil booke en tid hos. Her kan du blot sidde og danne et overblik over de nuværende deals på massage. Der findes nærmest en massør i enhver by, ellers bor du med garanti meget tæt på den nærmeste by, hvor der tilbydes massage. Så hvis du har brug for at få en dybdegående massage til ryggen, nakken, fødderne eller andre steder på kroppen, er du landet det rette sted. Måske har du bare lyst til noget afslappende massage, hvor du vil få mindsket dit stressniveau. Dette finder du naturligvis også her hos os. Massørerne tilbyder ofte mange forskellige tilbud, så det er blot om at holde øje, og vælge hvilken massageform, der passer bedst til dig.

Du går måske og er en smule bekymret over, om du nu lige har råd til den massage. Tøv ej! Vi lover dig, at du får nogle fantastiske tilbud lige her. Massage behøver slet ikke at tømme din bankkonto, og du behøver heller ikke at nøjes med en amatør, for at få råd. Her kan du booke en tid til vanvittige gode massører og så til en vanvittig god pris! Så sørg for at hold øje, for du finder med garanti et godt tilbud på massage nær dig.

Hvilken massage skal du have?

Er du super klar til at få dig en god omgang massage, men er du stadig lidt i tvivl om, hvilken form for massage, du skal have? Vi giver dig her en lille guide over de forskellige behandlinger, så du kan vælge den rette massage.

Fysiurgisk massage: Denne behandling er essentiel for dig, der ofte døjer med myoser og hovedpine. Dette er en dybdegående massage, hvor massøren virkelig går i dybden med at få løsnet op for de onde myoser. Denne behandling er ofte god for dig, der har ondt i din ryg, nakke, skulder og lænd. Mange mennesker døjer nemlig ofte med konstant spændingshovedpine, og denne hovedpine stammer for det meste fra nakken, skuldrene og ryggen. Her kan der være dannet nogle muskelspændinger, der går ind og trykker de forkerte steder. Så hvis du skal have løsnet op for dem, og få bugt med din hovedpine, så skal du vælge en fysiurgisk massage.

Kranio-sakral: Denne behandling er en forholdsvis ny type i Danmark. Dette er en anderledes form for massage, hvor massøren er specialist i kraniet, nakken, ryggen og korsben. Her går massøren ind og trykker på nogle bestemte punkter i de angivne områder, hvor der langsomt vil blive løsnet op for nogle muskelspændinger. Dette er som sagt en forholdsvis ny type i Danmark, men den kommer mere og mere frem pga. den store effekt. Denne type er god for dig, der har ondt i hovedet, migræne, øm ryg og nakke – og dig der egentlig elsker en god massage i kraniet.

Zoneterapi: Dette er en teknik, hvor zoneterapeuten trykker på nogle bestemte områder på dine fødder. Der findes nemlig ufattelig mange punkter under fødderne, der er forbundet til andre punkter i kroppen. Zoneterapi skulle være godt for behandling af sygdom og andre smerter. Det skulle gå ind og fjerne for affaldsstofferne og få dig til at føle dig mere tilpas i din krop.

Der findes mange forskellige typer af massage, og det kommer selvfølgelig an på, hvad du døjer med, og har brug for. Sørg for at lytte til din krop, snak med massør og find en god deal, så du kan få en massage til en god pris.

Få din drømmefrisure

Det kan være super forfriskende at få sig en helt ny frisure. Det kan styrke din selvtillid, og give dig et friskt pust, hvis du får en helt anderledes frisure, end du normalt har. En frisure er også med til at udstråle din personlighed, og får du den rette, så vil du også føle dig super godt tilpas. Vi har deals på ophold, rejser og wellness, men vi har skam også deals til en frisør. Går du lidt og drømmer om en ny frisure, som du måske har set et sted, og mener du, at lige dén frisure ville klæde dig allerbedst? Så er du landet det rette sted. Vi har super skarpe deals til en frisør, og vi har nøje håndplukket de dygtigste af dem. Der er nærmest en frisør knyttet til enhver by i Danmark, så uanset hvor du opholder dig henne, så er der helt sikkert et godt tilbud på en frisør nær dig. Du finder et fuldt overblik over de seneste deals, hvor du kan få studset lokkerne, farvet håret og barberet skægget hos professionelle frisører. Skal du have hele pakken hos en frisør, så kan pengene godt løbe op i den dyre ende. Derfor har vi også valgt at have frisør deals her hos os. Vi ved nemlig godt, at det at gå til frisør, ofte er en jævnlig ting mange gør, da håret har godt af en kærlig hånd. Men, nogle holder sig også fra frisører, da det kan være en alt for dyr fornøjelse. Vi har derfor sørget for at holde et godt øje, efter de bedste tilbud i mange byer. Du behøver slet ikke at holde øje hos flere dealsider – for du finder et fuldt overblik lige her!

Så har du brug for en tur til frisøren, og vil du gerne prøve nogle andre, så kan du finde et godt tilbud her hos os. Det behøver slet ikke at koste alverdens. Vi har altid de bedste frisør deals lige her nær dig.

Prøv hele pakken hos en frisør

Vi har en masse skarpe deals til frisører lige her. Du har muligheden for at få klippet, stylet og farvet dit hår på bedste vis. Det gælder uanset om du er en mand eller kvinde, da vi selvfølgelig har blandede tilbud her på siden. Hvis du fx er en kvinde, og gerne vil have klippet dit hår, men også farvet, få lagt makeup, farvet øjenbryn – ja, hele pakken – så tilbyder nogle frisører alt dette til en fordelagtig pris. Så hvis du måske skal afsted til en festlig begivenhed, og vil du gerne have en fuldendt makeover inden, af en dygtig frisør, så sørg for at holde øje her. Nogle gange har vi nemlig også deals til en fuld pakke med øjenbrynsfarvning, klipning og makeup.

Du finder helt sikkert et godt tilbud nær dig, men du kan selvfølgelig også prøve en frisør i en anden by. Vi giver dig muligheden for at prøve noget nyt, være mere spontan, og så få råd til det hele. Det kan være, du har dårlig erfaring med en frisør, der ikke rigtig gider lytte til dine ønsker. Nu er muligheden der så, at du kan prøve nogle andre, hvor du får en super god pris til at prøve de nye af.

Bliv barberet på professionel vis

Hvis du dog derimod er en mand, så har du måske ikke de store krav til en frisør. Det kan være, du bare skal have klippet dine lokker engang imellem, eller lige prøve en ny frisure i ny og næ. Dog kan det også være, at du har skæg, og ønsker at blive barberet hos frisøren. Mange frisører tilbyder nemlig nogle smarte frisørpakker til mænd, hvor du både kan få klippet dit hår, få det stylet og også få en professionel barbering. Så kan du tage fra frisøren, super frisk, glat og med et lækkert garn. Nogle frisører er specialister i skæg, så hvis du har et stort skæg, og gerne vil have det trimmet og plejet, så har du også muligheden for det. Vi har mange forskellige tilbud løbende her på siden, så hvis der ikke lige er det rette frisør tilbud til dig lige nu, så sørg for at holde øje. Der dukker hele tiden nye op, og på et tidspunkt er der med garanti et godt tilbud til dig!

Spis dig mæt i sushi til en skarp pris

Hvis du elsker sushi, og er det en ret, du har lyst til at spise hver eneste dag? Sushi er en dyr ret, så de fleste af os, har ikke lige råd til at proppe os med sushi hele tiden. Det kan også være du har en ven eller kæreste, du har lyst til at forkæle med en lækker omgang sushi på en hyggelig aften, men mangler du lige de sidste kroner? Her hos CupoConcept har vi mange skarpe deals på fantastiske spisesteder. Vi har især et fokus på sushi, da vi ved at denne ret, er blevet vildt populær i Danmark, og er et af danskernes favorit spise. På trods af at det er ret dyrt, så er det også pengene værd! Hvis du går og mangler de sidste penge til noget lækkert sushi, så er du havnet det rette sted. Vi samler de bedste tilbud ind på sushi, så du, vennerne, familien og kæresten kan nyde en lækker middag til en fantastisk god pris. Vi giver dig et fuldt overblik over de seneste tilbud på sushi nær dig eller den by, du gerne vil til.

Prøv de mange forskellige sushiretter

Sushi består ikke blot af tang, ris og en rå fisk. Sushi er så meget mere end det. Hvis du aldrig har prøvet sushi før, og forbinder du det blot med ovenstående, så går du virkelig glip af noget. Sushi er godt nok ikke for alle og enhver, men det er helt klart noget, du bør prøve. Der findes nemlig utrolig mange forskellige varianter af sushi. Det kommer også an på, hvor du spiser henne, men der er nogle bestemte varianter, der ofte findes på en sushirestaurant. Derudover, hvis du fx ikke er så vild med rå fisk, så findes der faktisk også sushi med indbagt fisk i. Dette er en lidt lunere variant, og giver dig en formidabel smagsoplevelse.

I Danmark har vi nogle bestemte typer sushi, der ofte går igen og igen på restauranterne. De meste kendte typer er Maki sushi og Nigiri. Uramaki er en sushi, hvor tangen er på indersiden, og risene er udenpå, der giver en mere fyldig fornemmelse. Vil du prøve noget mere simpelt, så skal du smage Hosomaki, der er en type sushi, der kun indeholder 1 slags fyld, som for det meste er en grøntsag eller noget krabbekød. Har du lyst til nogle lidt større ruller, så skal du få fat i Futomaki. Denne type er en stor rulle på 4 cm i diameter, og indeholder ofte mellem 2-3 slags fyld. Udover de kendte ruller af sushi, så er der også en anden mere simpel form. En Nigiri består nemlig af en klump ris, hvor der her er lagt et råt eller røget styk fisk på toppen.

Du finder altså rigtig mange forskellige typer af sushi, så hvis du kun har prøvet en lille håndfuld af det, så tag at få fat i en deal og begiv dig ud for at smage endnu mere! Vi kan helt klart anbefale at tage på en sushirestaurant med et rullende sushibord. Dette er et tag-selv-bord, hvor du giver én pris, og kan spise lige så meget sushi, du orker. Ved de rullende sushibarer, finder du også varme retter og desserter, så der er noget til alle og enhver!

Start din morgen med en lækker brunch

Nogle gange har du sikkert bare lyst til at sove lidt længe, stå op og spise morgenmad, men orker måske ikke at lave frokost også. Det er her en brunch er super perfekt. En brunch består af utrolig mange lækkerier, og er en spise, der spises fra omkring 10-14. Oprindeligt er en brunch fra England, men er hurtigt blevet enormt populært i Danmark også, hvor mange caféer har brunch på menuen. En brunch er også en populær ting til festlige lejligheder, som fx på en fødselsdag, hvor du kan få samlet hele familien og få et rigtig lækkert måltid med en god kop kaffe og kage til. Vi har mange forskellige deals hos os, og et af dem er også brunch. Så hvis du gerne vil have et skarpt tilbud på brunch, så hold øje her hos os.

Spis dig mæt helt til aften

Brunch er fantastisk, når du gerne vil nyde en stor omgang morgenmad, springe frokosten over og så tage noget let til aftensmad. Bruch er nemlig en kombination af morgenmad og frokost, hvoraf navnet kommer fra det engelske “Breakfast” og “Lunch”. Det spises normalt mellem 10 til 14, og er særlig populært på søndage. Derudover bliver der også serveret alkoholiske drikke til såsom champagne eller cocktails.

Som nævnt før, så er brunch et koncept fra England. Det opstod i slutningen af det 19. århundrede, og blev en erstatning for Englands tidlige morgenmad. Det blev især populært om søndagen, da mange natarbejdende mennesker, ikke orkede at stå tidligt op for at spise morgenmad. Her kunne man sove lidt længere, og så var der en stor festlig morgenmad serveret, der kunne vare helt til frokost.

Med tiden er brunch blevet ekstremt populært i hele verden, og det er især en spise, der ofte bliver serveret til særlige lejligheder. Du finder også ofte en brunchbuffet, når du overnatter på et hotel, hvor der er en masse lækkert at vælge mellem.

Så hvad består brunch af?

Brunch består af rigtig mange lækkerier. Det du for det meste finder, er brød, ost, yoghurt, marmelade, pandekager, juice og kaffe. Hertil bliver der serveret æg, bacon og pølser, frugt og en masse forskellige kager. Der er også et udvalg af pålæg til brødet. En brunch mætter i mange timer, så du kan højst sandsynligt ikke klemme noget frokost ned bagefter.

Når du er på café eller en restaurant, så finder du ofte brunch som en ret. Denne ret bliver serveret på en tallerken med alle de obligatoriske madvarer. Mange caféer ved dog også, at søndag er den helt store brunch-dag. Derfor tilbyder de fleste om søndagen en brunchbuffet, hvor du her finder et kæmpe bord, der er fyldt med en masse lækkerier. Der kan du betale ét beløb, hvor der også ofte hører drikkevarer med, så du kan spise og drikke lige så meget du kan. Dette er helt perfekt til en fødselsdag fx, for så er du i hvert fald sikker på, at dine gæster bliver mætte.

Brunch er altså en smagsoplevelse, du bestemt ikke må gå glip af. Har du aldrig prøvet at få brunch før, så vil vi helt klart anbefale dig at få det gjort. Vi har en masse skarpe brunch deals her hos os, hvor du får et godt tilbud til de bedste spisesteder. Sørg for at holde øje, men vær hurtig, hvis du ser en deal. Der er nemlig udløbsdato på, hvor dealen så ikke længere gælder. Dog kommer der løbende nye, så der dukker højst sandsynligt nogle flere op igen inden for kort tid.

Få altid de bedste tilbud hos os

Er du altid på jagt efter det bedste tilbud, og elsker du at spare penge, hvor du kan, så er du landet det rette sted. Vi har nogle vanvittige gode tilbud, deals og rabatkoder her hos os. Du har muligheden for at blive meget mere spontan i dit liv, da du både kan få inspiration til underholdende events, rejser, ophold, restaurant, bowling og meget mere – til en fantastisk god pris. Vi har deals til dig, manden, kvinden, børnene – ja, vi har deals til alle og enhver. Du kan få en oplevelse for livet ved at tage på et spændende ophold rundt i Danmark, eller hvis du vil udforske noget mere af Tyskland. Du kan få din drømmefrisure fra en dygtig frisør. Du kan spise de bedste steder, og få en madoplevelse du sent vil glemme, og du kan blive forkælet fra top til tå med vores wellness deals. Vi har det hele lige her, og tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så vil du aldrig gå glip af de gode tilbud. Vi sørger for at give dig direkte besked, når der dukker et ny deal op nær dig. Gør et kæmpe kup her hos CupoConcept, og spar en masse penge!

Populære søgninger

Populære byer