Weekendophold deal

Det er super sundt og dejligt at tage en pause fra hverdagen, Med et weekendophold kan du få mere tid sammen med din partner, hvis I har børn, hvor de daglige rutiner hurtigt vil forsvinde fra jeres sind. Her på denne side, har vi samlet alle de bedste deals weekendophold. Du kan vælge mellem flere forskellige weekendophold, hvor I enten kan booke jer ind på et luksushotel, en kro, gods eller et slot. Vi har de bedste deals på weekendophold fra førende dealsider. Vi ved hvilke dealsider, der er mest populære, og dem har vi så samlet lige her. Det giver et meget bedre overblik over de nuværende tilbud i øjeblikket, for du behøver nemlig ikke at tjekke samtlige sider efter et tilbud. Du finder dem lige her hos os.

Så snart du har fundet et weekendophold, der passer lige til dig, så husk også at der er en tidsfrist på tilbuddet. Vi har oplyst hvornår tilbuddet udløber, så sørg for at lave noget tid i din kalender, så du kan få et weekendophold med rabat inden tidsfristen er udløbet. Der er ofte masser af tid til at komme afsted, og vi har skam også flere deals løbende. Du skal blot holde øje på siden, og så dukker der nok et skarpt tilbud op, hvor du lige kan få presset en dato ind i din kalender.

Naturskønne omgivelser og dejlig mad på Nørherredhus Hotel50%

Naturskønne omgivelser og dejlig mad på Nørherredhus Hotel

Besøg smukke Nordals og bo på det hyggelige Nørherredhus Hotel i Nordborg.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.396,-     50%      1.198,-

Gyldig til december 10, 2018
 Skøn miniferie på Skavenhus ved Ringkøbing fjord40%

Skøn miniferie på Skavenhus ved Ringkøbing fjord

Velkommen til skønne Skavenhus, som lige nu tilbyder 40% rabat på 4 overnatninger for 2 pers.

VÆRDI   RABAT   PRIS
4.840,-     40%      2.899,-

Gyldig til september 20, 2018
Prisvindende øko-hotel Green Solution House i Rønne19%

Prisvindende øko-hotel Green Solution House i Rønne

Det prisvindende hippe øko-hotel Green Solution House på Bornholm

VÆRDI   RABAT   PRIS
7.578,-     19%      5.995,-

Gyldig til september 20, 2018
 Bobler og årstidens skønneste råvarer på Nørre Vissing Kro41%

Bobler og årstidens skønneste råvarer på Nørre Vissing Kro

Skønt ophold på Nørre Vissing Kro med 1 overnatning for 2 personer.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.450,-     41%      1.450,-

Gyldig til december 1, 2018
Forvent at blive forvænt - velkommen på Bechs Hotel i det vestjyske40%

Forvent at blive forvænt – velkommen på Bechs Hotel i det vestjyske

Bechs Hotel tilbyder lige nu 40% rabat på 2 overnatninger for 2 personer

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.750,-     40%      1.649,-

Bo på vandet i lækker moderne husbåd ved Flensborg Fjord i Sydjylland40%

Bo på vandet i lækker moderne husbåd ved Flensborg Fjord i Sydjylland

Kom helt tæt på vandet – Tag venner eller familie med på den skønne husbåd WELL.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.442,-     40%      1.465,-

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav49%

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav

Romantisk luksusophold på Skrøbelev Gods for 2 personer i suite med jacuzzi.

VÆRDI   RABAT   PRIS
3.400,-     49%      1.699,-

Gyldig til august 8, 2018
Ophold på Læsø i naturskønne omgivelser32%

Ophold på Læsø i naturskønne omgivelser

Besøg dejlige Læsø og bo på Hotel Nygaard i naturskønne omgivelser.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.800,-     32%      1.895,-

Gyldig til august 17, 2018

Hold din weekend i Danmark eller i udlandet

Vi har gjort det enkelt og nemt for dig at søge mellem de mange tilbud på weekendophold. Her finder du et samlet overblik, hvor du kan booke et ophold på mange forskellige steder.

Har du en travl hverdag, hvor du også har børn eller meget arbejde at se til, hvad så med at komme lidt væk og bare koble af? Der er mange grunde til at tage ud at opleve noget nyt. Det kan være du gerne vil koble lidt af, komme væk eller blot søger nye oplevelser alene eller sammen med en partner. Her hos CupoConcept har vi weekendophold, som du kan booke i både Danmark og i udlandet. Du finder romantiske weekendophold i skønne omgivelser, men også weekendophold tæt på by og andre seværdigheder. Vores mest populære tilbud er deals for 2, hvor I får et rigtig godt tilbud på en hel weekend i spændende omgivelser. Her kan I nyde hinanden, få gnisten tilbage, og opleve nogle nye ting I måske ikke lige havde tænkt på.
Weekendophold i Danmark eller udlandet

Vi udbyder deals til hele landet, men også i udlandet. Danmark er fyldt med naturrige omgivelser, storbyer, kultur og historie. Der er sikkert nogle steder i Danmark, du endnu ikke har oplevet helt tæt på, og med en deal på et weekendophold kan du nemt og hurtigt komme afsted, uden at din pengepung bliver tømt. Derudover så har vi også deals til udlandet. Du kan fx booke et weekendophold i Flensborg, hvor I kan være tæt på vandet og få jer en rigtig skøn miniferie. Der er oplevelser til alle og enhver, og du vil med garanti komme tilbage til din hverdag, helt frisk og klar igen til alle hverdagens udfordringer. Et weekendophold er et godt afbræk fra hverdagen, hvor du kan få fornyet din energi.

Bestem selv hvor du vil overnatte

Her hos os, tilbyder vi mange forskellige slags weekendophold. Du kan evt. overraske din partner med et weekendophold på en romantisk kro eller et gods.

En kro er helt klart et ideelt sted at tage hen, når I er 2. Der er altid en hyggelig stemning og masser af nærvær. Derudover så er kroerne i Danmark fyldt med historie og ofte tæt på seværdigheder. Hvis I godt kan lide kultur, så er nogle af kroerne i Danmark beliggende tæt på attraktive museer. Ofte finder du også en kro i nærheden af grønne golfbaner, hvor I kan få jer en hyggelig og sjov stund med noget golf. Nyd hinanden på en kro i en hel weekend, og smag på velsmagende retter fra den lokale by.

Find alle de bedste deals til weekendopholdVi har samlet de bedste tilbud til dig, hvor I kan tage afsted og få fornyet jeres kærlighed til hinanden. Ved at tilbyde nogle forskellige destinationer, kan du sagtens tillade dig at stille nogle krav. Det kan være, du har et krav om, at dit weekendophold skal være på en kro eller et hotel, der skal være omgivet af natur og attraktive seværdigheder. Måske har du lyst til at være tæt på en storby, hvor du kan smage på de spændende retter på fine restauranter. Vi har noget til enhver her hos os, så du kan få den oplevelse og det afbræk fra din hverdag, som du ønsker dig.

Tag på weekendtur med din familie

Der er mange måder at holde weekend på, og i stedet for at holde den alene, så kan du også samle din familie, hvor I kan tage på en rigtig hyggelig weekendtur. Vi har ofte deals for 2, men selvom I er en hel familie, der gerne vil booke et weekendophold, så behøver det  ikke nødvendigvis at blive dyrere. Det er super sjovt at tilbringe en weekend med familien. Her kan I booke jer ind på et hotel eller en kro, der er familievenlig. I kan få rustet jeres familie godt og grundig sammen, og få jer en oplevelse I sent vil glemme. Uanset, om I har lyst til at tage på en weekendtur i Danmark, hvor I kan være nær nogle spændende attraktioner, eller tage afsted på en weekend i udlandet, så har vi nogle tilbud klar til dig. Her kan I være nær nogle fine strande eller en skov, som I kan tage en spændende vandretur i. Du kan vælge mellem mange forskellige deals. Der er nemlig rigeligt at vælge mellem.

Køb flere deals og få det bedste ud af dit ophold

Vi vil gerne hjælpe dig med at få det bedste ud at dit weekendophold. Derfor har vi også mange andre deals her hos os. Når du skal ud og opleve nye ting, ville det så ikke bare være så fantastisk, hvis du også kan spare nogle penge på det? Du kan sagtens kombinere dit weekendophold med andre deals, så du kan få det bedste ud af dit ophold. Vi sørger for at have de skarpeste tilbud her hos os. Så hvis du skal hen til en by, hvor der er nogle spændende tilbud på det tidspunkt, så kan du nemt tilføje lidt ekstra til dit ophold, og få meget mere for pengene!

Når du skal holde weekend, og du har booket dig ind på en kro eller et hotel, så kan du med fordel tjekke om der er andre deals i området. Du bliver sikkert sulten i løbet af dit ophold, og så er du på jagt efter noget lækkert mad. Hvis du ikke kender til byen så godt, så behøver du faktisk heller ikke at undersøge, hvor du kan få noget godt mad. Vi har nemlig ofte deals til restauranter og caféer i mange forskellige byer. Hvis du opholder dig i en by, hvor der er en deal på mad i øjeblikket, så er du også garanteret en formidabel madoplevelse. Vi håndplukker nemlig de bedste tilbud fra fine spisesteder. Er du afsted med din kæreste på en romantisk tur, så kan I sagtens få opgraderet jeres romance. Her kan I bl.a. tage et kig på de mange lækre wellness deals, som vi har. Der kan I fx købe noget massage, så I kan få løsnet op i de stramme muskler. Uanset hvad du og din partner er til, så vil I få jer en oplevelse for livet.

De bedste tilbud til dig

Har du lyst til at komme væk og opleve noget nyt, så er et weekendophold måske lige noget for dig. Det behøver slet ikke at koste alt for mange penge. Hvis du holder øje her hos CupoConcept på denne side, så har vi samlet de bedste tilbud til dig. Du kan vælge dit weekendophold lige som du vil, og det er helt okay at stille krav. Vi tilbyder forskellige destinationer og temaer, hvor du kan booke dig ind på et hotel, slot, kro eller gods. Derudover kan du vælge om din weekend, skal være romantisk, afslappende eller fyldt med sjov. Mulighederne er mange – pengene er få. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for så går du aldrig glip af en deal igen. Vi har samlet de bedste deals fra førende dealsider, og lige så snart der dukker et nyt skarpt tilbud op, så sender vi dig en besked i din indbakke, når du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Så har du brug for at komme lidt væk – og vil du gerne spare penge – så er du kommet til det rette sted.

Populære søgninger

Populære byer