CupoConcept Nyhedsbrev

 

CupoConcepts nyhedsbrev:
De oftest stillede spørgsmål om nyhedsbrevet

Hvad er CupoConcepts nyhedsbrev egentlig?

Nyhedsbrevet fra CupoConcept er et nyhedsbrev, som du modtager på ugentlig basis. CupoConcept sender dig en personlig e-mail og giver dig et overblik over de seneste rabatkoder og deals: Det kan være deals til rejser, sushi, weekendophold osv. Derudover vil der også være eksklusive rabatkoder direkte i din indbakke. Du skal blot klikke på de forskellige rabatkoder og deals, så kommer du direkte hen til alle de gode tilbud på hjemmesiden. Det er så simpelt, som det kan være. Du skal bare læne dig tilbage og vente på alle de gode rabatkoder og deals!

Hvad er fordelene ved CupoConcepts nyhedsbrev?

CupoConcept nyhedsbrev giver dig en masse fordele. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet får du samtidig chancen for at vinde et gavekort på 500 kr. til lige netop din ønskede webshop eller deal. Udover chancen for at vinde gavekortet, så får du selvfølgelig også mange flere fantastiske deals og eksklusive rabatkoder. Det er hvad CupoConcepts nyhedsbrev står for. Vil du have del i det, så abonnér på nyhedsbrevet med det samme.

Hvordan tilmelder du dig?

Så tilbage til det lavpraktiske: Hvordan tilmelder du dig CupoConcepts nyhedsbrev? At modtage CupoConcepts nyhedsbrev i din indbakke er så nemt, som det kan være. Indtast din e-mail og modtag nyhedsbrevet før, du ved af det. Fra det magiske øjeblik, hvor du har tilmeldt dig, kan du nyde dine særlige deals og eksklusive rabatkoder ved tilmeldelse af nyhedsbrevet og få on-going deals og rabatkoder!

Om CupoConcept

  • Adresse: Hestehave 15,
    6400 Sønderborg, Denmark
  • Website: www.cupoconcept.dk
  • Telefonnummer: 22410557
  • E-mail: mail@cupoconcept.dk
  • CVR nr.: 39 45 3 193

Mål og mission

Vores mål er at være med til at gøre det nemmere og billigere for dig at handle på nettet. 

Vi opdaterer dagligt vores rabatkoder, tilbud og kuponer på én og samme side, for at gøre det nemmere og billigere for dig når du handler på nettet.