4 storbyer i Europa som du skal besøge | Cupoconcept

4 storbyer i Europa som du skal besøge

Storbyferie er fantastisk! Især fordi alle storbyer i Europa indeholder hver deres charme. Storbyferie er både for dig som ønsker at, komme væk et par dage, og for dig som ønsker at holde ferie i en uge. Storbyer kan besøges uanset om det er sommer, vinter, efterår eller forår. Og der er masser at se og opleve i de europæiske storbyer. Vi lover dig at du bestemt ikke kommer til at fortryde det! Storbyferie kan både være hyggeligt og et afbræk fra din hverdag. Der findes fantastiske seværdigheder, smukke gader, gode restauranter, dejlige shopping muligheder, og meget mere. Men der er særligt fire storbyer som skiller sig ud, og som du helt sikkert skal besøge.

London

London er et fantastisk sted! London er især kendt for det store pariserhjul London Eye, hvor du kan se ud over London. En af byens største seværdigheder er Big Ben, som mange turister hvert år besøger. Men den største turistattraktion i byen må være middelalderborgen Tower of London. Byen indeholder også utrolig mange gallerier og museer. Du kan nok ikke nå at besøge alle disse gallerier og museer på en weekend, men du må ikke snyde dig selv for et besøg på British museum og museum of London. Disse museer er helt igennem fantastiske. Det er nemt at komme rundt i London, da de røde busser som London er kendt for kører hele tiden. Samtidig findes der også The Tube, som er byens undergrundsnet, hvor du kan komme rundt med metro. London indeholder mange dejlige restauranter, og er et mekka for madelsker.

 

Paris

Paris er Europas mest romantiske by. Byen byder på mange smukke gader, og et hav af kulturelle oplevelserfor alle. Er man til shopping så er Paris en omlagt mulighed for at shoppe. Paris har nemlig mange fantastiske butikker og stormagasiner som du kan besøge. Eiffeltårnet som ligger i smukke Paris er det eneste berømte bygningsværk i hele verden, hvor du kan gå ind under og kigge på nedefra. Paris oplevelse helt sikkert bedst til fods, for at du får mest muligt ud af din tur til Paris. På gåben får kommer du nemlig forbi turistattraktionerne, samt alle de fantastiske specialbutikker i gaderne. I Paris findes der også masser af hyggelige bar og natklubber, som byder på velsmagende drinks. Uanset om det er nat eller dag, så er Paris fantastisk!

 

Du kan booke dine hotelovernatningerne til din storbyferie på hotels.com

Hotels.com har et kæmpe udvalg af hoteller til lave priser, og et hav af luksuriøse hoteller.

Rom

Rom har meget at byde på. Den spanske trappe finder du på din ferie til Rom, hvor stemningen altid er hyggelig og fuld af liv. Rom byder også på kendte bygninger, hvor iblandt Colosseumet er en af de mest populærere. Historien om Colosseum er tilbage fra Romerriget, hvor der forgik gladiatorkamp. Udover Colosseumet er der i Rom også at finde Peterskirken. Peterskirken er en af verdens største kirker, og bestemt en seværdighed der skal ses når du besøger Rom. Hvis du går en tur i Roms gader, vil du opleve en dejlig atmosfære. Byen indeholder prisvindende restauranter, springvand, gadesælger, og masser af liv. Gaderne i Rom er en seværdighed i sig selv, for stemningen i Roms gader kan ikke beskrives med ord.

 

Amsterdam

I Amsterdam finder du mange hyggelige kanaler, og et utal af hippie cafeer. Byen er noget helt særligt, og er blevet et attraktivt turistmål. Vondelpark er en park i midtbyen, hvor der afholdes koncerter. Parken er også et oplagt sted at slappe af, eller at holde picnic. Der findes tre store museer i Amsterdam som ligger ved siden af hinanden. Disse tre museer er museer i verdensklasse, og er bestemt et besøg værd! Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum hedder de. Når mørket falder på, er det populært at besøge Red Light District som indeholder kvinder der viser sig frem i neonlys i forskellige vinduer. Der findes mulighed for rundvisning i Red Light District hvor du vil opleve masser af overraskelser! De brune cafeer i Amsterdam er særdeles kendte, og de er nemme at opdage på din ferie til Amsterdam. Disse cafeer er kendt for en mørk indretning og billige øl. Anne Franks hus er den mest besøgte turistattraktion i byen, det er nemlig et hus hvor du kan se en udstilling af hvordan Anne Franks, hendes familie og fire andre jøder gemte sig for nazisterne under anden verdenskrig.