Sådan laver du den perfekte goodie bag til dine gæster - Rabatkoder || Se alle de bedste rabatkoder ᐅ Mere end 700 butikker

Sådan laver du den perfekte goodie bag til dine gæster

Hvad end du skal holde fødselsdag, holde åbningsfest for din nye forretning, holde polterabend for din bedste veninde eller noget helt andet, er det altid en sjov og god idé med en goodie bag! Dine gæster får nemlig lidt lækkert og/eller hyggeligt med hjem, så de kan mindes din gode fest. I denne artikel ser vi nærmere på, hvad du kan putte i denne goodie bag.

Hygge i goodiebaggen

Uanset hvilket arrangement goodiebaggen er lavet til, er det en god idé at putte noget “hygge” ned i goodiebaggen. Du kan eksempelvis lægge nogle stearinlys og flotte servietter i goodiebaggen. Langt de fleste af os køber sjældent selv disse ting, selvom langt de fleste af os også nyder at tænde et stearinlys og pynte spisebordet op med flotte servietter. Yderligere er især stearinlys blevet dyrere over de seneste år, hvilket gør det til en endnu dejligere gave for mange af os!

Sjov i goodiebaggen

Når du har givet goodiebaggen noget “hygge”, er det tid til at gøre den en smule sjov. Dette er især nødvendigt, hvis goodiebaggen er lavet til en polterabend eller fødselsdagsfest. Nogle vælger også at give goodiebaggen i starten af festen, hvilket kan være relevant i nogle tilfælde. Vælger du eksempelvis at putte sjove hatte eller briller i goodiebaggen, kan det være en god idé, at give goodiebaggen fra starten af festen. På den måde kan de sjove ting blive brugt i løbet af den festlige aften.

Spiseligt i goodiebaggen

Når du har puttet både “hygge” og “sjov” i goodiebaggen, er der ingen tvivl om, at det er ved at være tid til at tilføje noget spiseligt! Her bør du vælge spiselige lækkerier, som dine gæster elsker, men som de måske normalt ikke vil købe til dem selv. Hvad med en lækker flødebolle fra Summerbird – eller måske fancy lakrids fra Bagsværd?

Gør goodiebaggen festlig!

Husk at selve goodiebaggen også skal se festlig ud. Det giver altså bare lige et ekstra pift til oplevelsen, hvis goodiebaggen indeholder en smule konfekt, har farvede bånd og lignende. Køb papirsposer med hank fra https://www.alle-konvolutter.dk/ for at få looket af goodiebaggen helt i top!

Hvis I udleverer goodiebags efter åbningen af en forretning, er det selvfølgelig også relevant at goodiebaggen indeholder produkter fra forretningen. Man kan også bruge denne mulighed til at lave markedsføring via merchandise, hvilket kan være til fordel for nogle forretninger.

Sådan laver du den perfekte goodie bag til dine gæster
Sådan laver du den perfekte goodie bag til dine gæster