Den perfekte indretning til det lille hjem - Rabatkoder || Se alle de bedste rabatkoder ᐅ Mere end 700 butikker

Den perfekte indretning til det lille hjem

Det kan være svært at indrette sig pænt i et lille hjem – og specielt når det handler om funktionalitet. Herunder kan især opbevaring blive en stor udfordring! I denne artikel giver vi dig derfor inspiration til, hvordan du kan indrette din lille lejlighed eller dit lille hus, både pænt og funktionelt.

Farverne: Lyse eller mørke?

Det er vigtigt, at du ikke indretter dit hjem i mørke farver, hvis hjemmet er lille. Det samme gælder, hvis du har et lille rum, som du gerne vil have til at virke større. Mørke farver har nemlig en tendens til at få et rum til at se mindre ud, end det reelt er. Derfor anbefaler vi, at du gør brug af lyse farver – og gerne meget hvid. Hvis du ikke er til de store hvide vægge, kan det også fungere med lyse farver såsom lys gul, lys grøn og blå.

Tapeter bliver også mere og mere populære! Her gælder det samme altså: Gør ikke brug af tapeter i mørke farver, hvis du har et lille hjem – eller et lille værelse, som du gerne vil have til at virke større.

Selvom det måske kan være tiltalende at spare på nips og andre tilsyneladende unødvendige ting. Det er dog en dårlig idé! Disse ting gør nemlig dit hjem personligt. Hold derfor ikke igen, når du gerne vil have sikkerhedsskabe til gangen eller et stearinlys og en vase i vindueskarmen.

Opbevaring: De oplagte og de kreative

Når det kommer til opbevaring, oplever du helt klart store udfordringer, hvis du har et lille hjem. Man kan selvfølgelig investere i store skabe, men de kan fylde en hel del! Der findes også mange andre opbevaringsmøbler, som du kan gøre brug af. Hvad med en funktionel kommode? Denne kommode kan du også bruge som TV-møbel, når pladsen er lille.

Mange, som har et lille hjem, gør også brug af diverse bedrollers. Bedrollers er en lille kasse, som er designet specielt til at kunne passe under de fleste senge. Disse er med hjul, så du undgår at skrabe dine gulve. Disse bedrollers kan med lidt held også sagtens passe under en sofa.

Møblerne: De praktiske

Det kan også være en idé at genoverveje, hvilke møbler du har. Måske er det tid til at skifte nogle af disse ud? Har du eksempelvis et almindelig rektanglet spisebord, kan du skifte dette ud med et rundt bord. Mange runde borde sammensættes hos forhandlerne med stole, som passer dertil. Disse spisebordsstole kan altså skubbes helt ind til bordet, så de ikke fylder meget. På den måde bliver der frigivet en hel del plads – og det bør bestemt ikke undervurderes.

Måske er det også en god plan at investere i en sovesofa i stedet for en normal sofa. På den måde kan du lave din sofa om til en seng, hvis du får overnattende gæster. Du undgår altså at skulle have en ekstra madras til at fylde et sted i lejligheden eller i huset.

Den perfekte indretning til det lille hjem
Den perfekte indretning til det lille hjem