Få råd til flere rejse | Top 3 idéer til at spare penge på rejsen

Få råd til flere rejser med disse få tips

At rejse er sjældent billigt og derfor kommer du ikke afsted så ofte som du gerne ville. Der er meget du skal bruge penge på i hverdagen, så muligheden for den næste rejse, bliver udsat gang på gang. Nogle gange skal der dog ikke så meget til at du pludseligt får et større rådighedsbeløb eller at opsparingen pludseligt bliver flercifret. Trods det er små ting, så kan det, på sigt, blive til mange penge. Tag et kig ned i artiklen her og se, hvordan du sparer flere penge sammen.

 

1. Lav madplaner

Mad er noget af det vi mennesker bruger flest penge på, foruden vores husleje og bil. Derfor er maden et oplagt område at spare på. Du skal ikke spise mindre, du skal blot planlægge din mad. Lav en madplan for en uge ad gangen og køb derfor stort ind en enkelt gang om ugen. Handler du sjældnere, så undgår du impulskøbene og du vil få mindre madspild, da du har planlagt præcist, hvor meget du skal bruge af det ene og det andet.

 

2. Spar på dit strømforbrug

Slukker du får stikkontakten, når du er færdig med at bruge den, eller trækker du blot stikket ud? Dette er et område, hvor du hurtigt og nemt kan spare penge på din næste elregning, således de lækre charterrejser snart kan stå i din kalender. Når du har brugt mikroovnen, så sluk for kontakten. Når du går i seng, så sluk for fjernsynet på kontakten. Sluk også lyset i de rum, hvor du ikke befinder dig. Du vil både spare penge, men også spare på klimaet.

 

3. Benyt dig mere af genbrug

Noget som kan give dig ekstra mange penge mellem hænderne, er genbrug. Det gælder for både tøj, møbler og service. Køber du genbrug, så hjælper du miljøet i en bedre retning, men du sparer også over halvdelen af prisen, som du vil have givet i butikkerne. Bliver du glad for denne måde at handle på, kan du også begynde selv at sælge dine egne brugte ting og få flere penge til rejsen.