Guide: Vælg den rigtige kontinentalseng

Guide: Vælg den rigtige kontinentalseng

En kontinentalseng er en populær sengetype, som giver en behagelig nattesøvn. Kontinentalsenge er danskernes fortrukne sengevalg, og det skyldes især at sengen er utrolig behagelig at opholde sig i. En kontinentalseng indeholder mange lag og er høj. Højden skyldes selvfølgelig de mange lag som sengen indeholder. Men en kontinentalseng er bygget anderledes op end f.eks. en boxmadras med høje ben. En kontinentalseng er nemlig bygget op med en boxmadras nederst, i midten en madras, og øverst en top madras.

 

Når vi snakker om kontinentalsenge så kan der være forskel på kvaliteten af de forskellige madrasser som er i sengen. Det er derfor madrasserne du skal være opmærksom på når du køber kontinentalseng. Det er vigtigt at du er opmærksom på alle sengens tre lag af madrasser, men især den nederste del, nemlig boxmadrassen opleves sommetider at have en dårligere kvalitet. Vær derfor sikker på kvaliteten af din boxmadras når du køber kontinentalseng. Du kan finde ud af kvaliteten på boxmadrassen ved eventuelt at tjekke den separat. Selvom boxmadrassen er det nederste lag i sengen, så er det stadig rigtigt vigtigt at kvaliteten af den er god, for med en god boxmadras for du en bedre søvn kvalitet. Og hvem vil ikke gerne have det?

 

Udover boxmadrassen indeholder kontinentalsenge også en madras som er i midten. Denne type madras hedder en springmadras. Når du vælge en kontinentalseng er det vigtigt at vælge en springmadras som måske er lidt hårdere end du normalt vil have valgt. Der er nemlig undersøgelser som viser at en for blød springmadras er en dårlig ide for ryggen og at, en for blød springmadras ikke giver en god nattesøvn på længere sigt. Det er samtidig en fordel at din springmadras er en fast.

 

Sengefabriksudsalg får du på rigtig mange af kontinentalsengene 15 års garanti, hvilket er en kæmpe fordel for dig. I 15 år kan du have den tryghed at, hvis din seng bliver defekt, så har du garanti. Til dit køb af kontinentalsenge på sengefabriksudsalg.dk finder du her en god rabatkode.

 

Kontinentalsenge findes i forskellige prisklasser. På sengefabriksudsalg.dk finder du sengen i flere forskellige størrelse, og flere forskellige prisniveauer. Sengefabriksudsalg.dk forhandler 3 forskellige serier af kontinentalsenge. Nogle med pocket fjedre og nogle med multipocket fjedre, som er de to typer fjedre der findes i kontinentalsenge. Når det kommer til at investere i en kontinentalseng, kan det oftest godt betale sig at betale lidt mere. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen på madrasserne i en kontinentalseng. Så du gør klogt i at sparer lidt ekstra op og vente til du har råd til den rigtige kvalitets kontinentalseng. Du skal huske på at det er en seng som du skal sove i hver dag, så kan vi ikke blive enige om at det er prisen værd?

 

Sengefabriksudsalg.dk forhandler to mærker af kontinentalsenge. Begge mærker er af utrolig god kvalitet, og giver rigtig god liggekomfort. Det ene mærke er Euphoria,og det andet mærke er Visco Continental. Begge mærker er yderst velkendte, og anerkendte for god kvalitet.