Kogende vand direkte fra din vandhane | Cupoconcept.dk

Kogende vand direkte fra din vandhane

Kan du forstille dig hvor fantastisk det vil være, hvis du ikke skal til at, koge varmt vand på komfuret når du skal bruge kogende vand? Hvad enten det er til, madlavning eller varmt vand til kaffen, så kan en køkkenamatur hjælpe dig med at, få kogende vand blot ved at tænde for hanen.

 

Har du overvejet at, få en vandhane med kogende vand? Så læs med her.

 

Hvordan fungerer det?

Kogende vand direkte fra din vandhane fungerer på den måde at, koldt vand varmes op i en mindre vandbeholder. Denne vandbeholder er typisk placeret under køkkenvasken, og ligger normalt på mellem 3-11 liter. Det kolde postevand ledes ind i vandbeholderen, hvor det så bliver opvarmet og renset igennem. Når du så tænder for din hane med kogende vand, afkøles vandet en lille smule så det er klar til brug. Vandet opvarmes i vandbeholderen til 110 grader, hvor efter det køler til 100 grader når det er på vej ud af din hane. Udover selve vandbeholderen består hele systemet af, en speciel vandhane som er lavet til kogende vand. Der er en sikkerhedsventil, så du ikke ved en fejl kommer til at, tænde for det kogende vand. Der findes forskellige mærker af vandhaner, som kan give dig kogende vand. En af de mere populære mærker som der er på markedet, er GROHE. GROHE forhandles på billigvvs.dk til stærke priser. Du kan få både haner med plads til 3 liter i beholderen, eller med plads til 5,5 liter.

 

Fordele ved en vandhane med kogende vand

Vi kan godt blive enige om at, kogende vand direkte fra vandhanen vil sparer tid under din madlavning. Men vidste du også at, den kogende vandhane kan bidrage med at, sparer på dit forbrug af vand? Da du tapper den præcise mængde vand som du har brug for. Du kan også lave både te og kaffe hurtigt. En anden lille fordel kan også være at, vandhanen ikke tager lige så meget plads i dit køkken, som elkedlen måske gør.

 

Ulemper ved en vandhane med kogende vand

En vandhane med kogende vand kan være med til at øge energiforbruget, hvis du begynder at bruge den til ting, som du normalt ikke vil bruge kogende vand til. Dog skal det lige tilføjes at, afhænger i høj grad af hvor meget vand du bruger. Hvis du er bosat i et område hvor der kan være en del kalk i vandet, så skal du regne med at være ekstra opmærksom på din vandhane med kogende vand.

 

Vandhaner med kogende vand er blevet meget populærere i de danske hjem. For i en hverdag hvor tingene skal gå stærkt, er det bare rart med noget som sparer tid. Du kender sikkert til at, have en travl morgen. Børnene skal op, i skal have morgenmad, tøj på, og afsted til børnehave og arbejde. Det kan være ret stressende til tider, så forstil dig at, kunne tappe kogende vand direkte fra din vandhane til kaffen. Vil det ikke være fantastisk?

 

På billigvvs.dk finder du et udvalg af vandhaner med kogende vand. Leveringen er kun inden for 1-2 hverdage, så du har din nye vandhane meget hurtigt efter du har bestilt den. Vi giver dig en rabatkode som du kan bruge til købet af din nye vandhane på billigvvs.dk. Det eneste du skal gøre for at få rabatkoden, er ved at klikke på linket her.